Bildirim
iPhone 5s kulaklığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.el bölümünde kapalı satanlar var hocam oraya bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG quadbeat daha çok hoşuma gidiyor benim. 5S'de quadbeat kullanıyorum. EarPods hoşuma gitmedi.
hocam bu kulaklığa baktım da benim kulak mı küçük ne hemen kulağımdan çıkıveriyor sizde de oluyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
LG quadbeat daha çok hoşuma gidiyor benim. 5S'de quadbeat kullanıyorum. EarPods hoşuma gitmedi.
Quadbeat bence EarPods un yanına yaklaşamaz. Tabi kişiden kişiye göre değişir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: conquering
hocam bu kulaklığa baktım da benim kulak mı küçük ne hemen kulağımdan çıkıveriyor sizde de oluyor mu ?
Sağ ve solu karıştırmadınız dimi, benim kulağıma oturan en iyi kulaklıktı quadbeat
Hayır hocam daha bu kulaklığı deneme şansım olmadı ama bu tip kulaklıklar hep kulağımdan çıkıveriyor o yüzden ucunda plastik olmayan kulaklıklardan alıyorum artık -
quote:
Orijinalden alıntı: conquering
Hayır hocam daha bu kulaklığı deneme şansım olmadı ama bu tip kulaklıklar hep kulağımdan çıkıveriyor o yüzden ucunda plastik olmayan kulaklıklardan alıyorum artık
EarPods aslında kulağıma oturmuyor ve çıkacakmış gibi oluyor. Quadbeat eğilimli yapısı ve kulak içi olmasıyla kulağıma oturduğunda çıkacak düşecekmiş hissini vermiyor. Ses kalitesi olarak quadbeat de baslar EarPods kadar iyi değil fakat işini görecektir. İkisini denemeden arasındaki ses farkını hissedemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 23 Temmuz 2016; 21:21:10 >
benimde tam tersi EarPods tam oturuyor ama dediğiniz gibi denemek lazım denemeden bilemem saolun tavsiye için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X