Şimdi Ara

iphone 5s mi samsung galaxy j7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum bugun itibariyle tamamen bozulmuştur yeni bir telefon almak mecburiyetindeyim bütçem çok fazla yok araştırmalarım sonucu bu iki telefon arasında kaldım. iphone hiç kullanmadım ekranı çok küçük geliyor sanki bana bu dezavantaj oluşturur mu ki? j7 de ise uzun şarj ve büyük ekran artıları. malesef şansızım tam da zamlı döneme denk geldim .sizin fikirleriniz nelerdir ?

• eğer ikisi arasında kaldıysanız benim önerim 5s, ama benim size tavsiyem lg g4 32gb 1200 lira hepsiburada da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an lg g2 kullanıyorum bozuldu bi daha asla lgye bulasmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside alınmaz. gm5 alınır 2 sinden de iyi
  • neden ikide alınmaz açıklar mısın?
  • neden alınmaz ... iphone 5s çıkalı 3 sene oldu 1 2 yıl sonra güncelleme almayacak ve 4 4s durumuna düşecek iphone eski modelleri gözden çıkarır ..... samsung j7 malum samsung pek kaliteli değil geç güncelleme alır ve o paraya daha iyi özellikli telefon alınabilir ...
  • general mobile samsungdan daha mı iyi? lg falan bunlara bulaşmam bi de güncelleme olayı bunu araştırdığımda devam eder diye bir düşünce var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha mı iyi daha mı kötü olayı tartışılır sorun verdiğiniz paranın hakkını verecek bir telefon markalara takılmayın insanlar o algıyı yıktı general mobile google anlaşmalı 2 yıl boyunca güncelleme alıcak burası kesin
  • j7 dediğin telefon 16 gb hafızalı 2 gb ramli bir telefon... Büyük firmalar ara modellere en fazla bir güncelleme veriyor sonrasında saldım çayıra oluyor ha onuda nekadar sorunsuz veriyorlar ayrı konu.. .
    1000 tl bandında alınabilecek f/p telefonu gm5 tir
  • Peki iPhone 5s?

• j7 ye bulaşmia ya 5s yada gm5 al
  • 4" telefon düşünüyorsanız ve IOS istiyorsanız olabilir. Suan en dipteki model 5... seneye o düşer 5s kalır ve muhtemelen cok verimli kullanamassınız 4s te son senesinde öyleydi ha güncelleme yüklemez ve idare ederim derseniz zoraki götürür 3 yıl falan...
    Ama okadar para veriyorsunuz verdiğinize deyicek bir cihaz olsun
  • Zaten kafamı kurcalayan küçük ekranı bide güncelleme olayı

• BSTR kullanıcısına yanıt
    Neden bulasmamam gerektiğini de soyleniz iphone yada samsung düşünüyorum diğer markalardan dilim yandi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

eğer ikisi arasında kaldıysanız benim önerim 5s, ama benim size tavsiyem lg g4 32gb 1200 lira hepsiburada da

İthalatçı garantili G4 ÖNERMEYİN! En son serisinde bile bootlop sorunu var. Forumlar dolusu konular mevcut.

İos vs Android platformuna karar ver ondan sonra telefon seçimi yap.
  • iphone veya samsung düşünüyorsan tercihin iphone olsun iphone se alınabilir 5s ile arasında 500 tl bir fark ama özellikleri iyi...... iphone se bakabilirsin
  • Hocam ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın derim. Gm5 plus güzel telefon olmasına rağmen herkese hitap etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.