Şimdi Ara

İphone 5s şarjım geç doluyo hızlı düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bundan 8 ay önce İphone 5s telefon aldım sıfır ilk başlarda şarjım hızlı doluyodu fakat şimdilerde şarjım 2 saatte doluyo 1.5 saat %96 %100 olmasıda yarım saat sürüyo şarjım hep 5.5 saat gidiyor fakat bazen %25 ten %20 ye düşüyor bazende %19 dan %11 e düşüyor ölçü aletiyle adaptörü ölçtüm 5.15V 360 MAH verdiğini gördüm 1A vermesi gerekmiyomu adaptörümmü bozuk telefondamı sıkıntı var daha önce bilgisayara bağlayıp i tunesten sıfırladım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ( çok iyi anlatamadım kusura bakmayın )

NOT: şimdi 1.5 amperlik samsung adaptörü ile şarj ediyorum 43 dakidada %14 ten %60 a geldi

05.05.2016 : şarjım bugün ilk 30 dan 20 ye düştü sonra 15 e sonra 1 e düştü servise verme vakti gelmiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanorhan123 -- 5 Mayıs 2016; 22:43:45 >

• Aynen Öyle Appledan Bir Randevu Almalısın Garantin Varsa Sıkıntısız Değişimle Halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazcikolata kullanıcısına yanıt
    ben ilk defa apple kullanıyorum izmirde oturuyorum nasıl randevu alıcam
  • Orjinal şark aletini kullanıyorsunuz değil mi?

• plateau kullanıcısına yanıt
    evet
    ben bugün apple aradım ordan test yaptılar telefona batarya sağlıklımış sıfırlarsam çözüm olcağını sölediler sıfırladım fakat yine 23 ten 16 ya düştü sonra 15 14 13 12 11 diye indir 10 da duruyo hala
  • Kalibrasyon deneyin...tam şarj-şarj dolunca fiş çekilsin...kullanımın ardından batarya kendiliğinden bitmeden şarj etmeyin kapanana kadar...bunu birkaç kez tekrarlayın...çözüm olabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    servise versem değişim yaparlarmı yada bu sorunu çözerlermi
  • Öncelikle Apple Genius Bar dan Randevu Almalısın Gerçi Ülkemizde Apple Store ların Azlığından Dolayı Hemen Randevu Almak Mümkün Değil Ama Şansını Dene Daha Sonra Zaten Randevuyu Almak İstediğin Apple Store u Seçip Aldığın Gün Gidiceksin Zaten Orda Yüzyüze İşini Halledip Seni Evine Gönderiyorlar Zaten Apple Garantin Devam Ediyor ise Eğer Halledemezlerse Sana Yeni Bir İphone Veripde Evine Uğurlayabilirler Garanti Ve Teknik Servis Gibi Konularda Appledan Şaşma Sakın Çünkü Çok Kaliteli Bir İşleyişleri Var Zaten Apple ı Büyük Bir Marka Yapmasının Bir Etkenide Müşteriye Verdiği Ürün Satın Alımı Sonrası Hizmetidir :) Umarım Bu Cevap Senin İçin Açıklayıcı Olmuştur Eğer Olmadıysa Googleda Apple Store Genius Randevu Başlığında Aratarak Daha Ayrıntılı Bilgi Sahibi Olabilirsin Teşekkürler

Bugün izmir çankaya genpaya verdim mecburen izmirde Apple Store yok malesef çok güvenerek vermedim tabikide çünkü izmirdeki bütün servisler dandik hayırlısı bakalım yardımlarınız için teşekkür ederim
    açıklaman içinde çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın ama mecbur genpaya verdim
  • Apple Store Olmadığını Bilmiyordum En İyisini Yapmışsınız

genpa iyimidir başarıtekniğe vercektim sistemde sıkıntı varmış bende herşeyde hayır var dedim gene genpaya gitçektim akaşamdanda genpayı hedeflemiştim zaten teleservice malum herkes şikayetçi
  • Genpa Güvenilir Bir Yer Köklü Bir Teknik Servis Markası Zaten Yıllardır Telefonların Üzerinde Hep Genpa Servisi Mevcuttur Yazılı Kırmızı Etiketleri Görmeye Alışkınız Diyeceğim O ki Güvenilir Bir Firma Sorun Çıkacağını Sanmıyorum Hayırlı Akşamlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.