Şimdi Ara

iPhone 5s Satıp Xperia z3 Comp...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayi düşünüyorum android işletim sisteminin yavaş oldugunu biliyorum, ios çok stabil elimde 5s 16GB silver var araştırmalarıma göre piyasada iPhone kullanmayacaksan sony xperia z3 compact var, büyük ekran sevmeyenlerdenim ve compact gerek tasarimi gerek özellikleri ile beni cezbetti ama kararsizim elimde -ki cihaz 9 aylik ter temiz aldıgım gün taktım kılıfını hala 1 kere bile çıkarmışlıgım yoktur, sizce alacak olursam telefonu kaçtan satmami önerirsiniz?

Yorumlarınız için şimdi'den teşşekürler.

• 1300

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili oldugunu varsayarak 1500tl den satin derim. Ancak bende gecmeye degmez 5S sarj disinda her alanda daha iyidir.

• Bence de Z3 yerine ya başka modellere bakın ya da hiç değişmeyin derim. Sony kafasına estiği zaman yeni model çıkardığından bunda da aynısı olacak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    hocam sorun olan problemlerden birisi de bu şarj problemi evet, ama telefon o kadar tatli geliyor -ki bana bilmiyorum pişman olurmuyum sonra diye düşünüyorum birde size sorayım dedim.
  • En yakin teknoloji magazasina gidip iyice bi inceleyin derim. En azindan bi 20 dakika her seyine bakin. bende 5 vardi, 64 bit in gelecegi oldugu icin sattim. 5S olsaydi sanirim satmazdim.

• Sıfır jelatininde değişim cihazımı 1400e verdim 5s 16 gb yanında kulaklık şarj başlığı ve kablosu vermedim tüm aparatlar bende kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenLe100Lesh

Almayi düşünüyorum android işletim sisteminin yavaş oldugunu biliyorum, ios çok stabil elimde 5s 16GB silver var araştırmalarıma göre piyasada iPhone kullanmayacaksan sony xperia z3 compact var, büyük ekran sevmeyenlerdenim ve compact gerek tasarimi gerek özellikleri ile beni cezbetti ama kararsizim elimde -ki cihaz 9 aylik ter temiz aldıgım gün taktım kılıfını hala 1 kere bile çıkarmışlıgım yoktur, sizce alacak olursam telefonu kaçtan satmami önerirsiniz?

Yorumlarınız için şimdi'den teşşekürler.

Nasil yavas ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 2 Şubat 2015; 19:47:13 >
  • Compak'ın ön kamerası vasat. Bende değişme..

• yani kasılmalar oluyor ?
    hala karar veremedim.
  • quote:

yani kasılmalar oluyor ?
    hala karar veremedim.

Suan cikan cihazlarin neresinde oluyo kasilmalar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Compak'ın ön kamerası vasat. Bende değişme..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

quote:

yani kasılmalar oluyor ?
    hala karar veremedim.

Suan cikan cihazlarin neresinde oluyo kasilmalar ?

hocam android işletim sistemi herkezinde bildigi gibi o kadar stabil bir işletim sistemi değil, bir ios kadar olamaz yani onu demek istiyorum.
  • bence pisman olmazsiniz. androidin en iyi halini sony ve htc disinda tatmayin. bende ip6 var degistirmeyi dusunuyorum. hic bekledigim gibi olmadi

• İphone kullanmasaydım kesinlikle Sony ye yönelirdim.
  • Iphonedan geçilebilecek 2 cihaz vardır hocam bence m8 ve note4

• Qaragile kullanıcısına yanıt
    M8 i anlarimda note 4 nedir ya

• Iphone 4s vardı Samsung S4 e geçmiştim, hayatımın hatasıydı 8 ay zor dayandım ve ıphone 5s le kullanım keyfime devam ettim, ıphone 6 çıktı geniş ekran avantajı için ona geçtim. benim kişisel düşüncem de; heyecan aramaya gerek yok, adamlar yapmış, özelliklere aldanıp androide geçmenin bi anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

Iphonedan geçilebilecek 2 cihaz vardır hocam bence m8 ve note4

Kesinlikle katiliyorum birde bunlarin yanina nexus serileri onerilerbilir. Iphonedan kalkip markayi bataktan kurtaramayan z serisi hic bir telefona gecmeye degmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.