Bildirim
iPhone 5S - Servis Yok Sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
imei kontrol ettinmi kayıtlı gözüküyormu ? imeisorgulama sitesinden kayıt onyaylandıktan 1 2 sonra servis vermeler gözüküyor -
Aveayı arayıp sorun ama hatta değildir sorun:d -
Imei kaydı hemen gözükmez 1 hafta bekleyin normaldir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum eger e-devletten yaptıysan kaydı hemen açılması lazımdı düşüyor hemen çünkü kayıt internete biz arkadaş yaptıgımızda öyle oldu.fakat iletişim merkezlerinden nasıl işliyor süreç bilmiyorum.daha uzun sürüyor sanırım belge vs gönderiyorlar -
HAT Seçimi otomatik ti Avea yı seçip hattı çıkarıp taktım aç kapa tamamdır :) teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara -
Ben kayıt yaptığımda 24 saat içinde açılmıştı ama ben kendim yaptım e devletten, siz operatöre yaptırdıysanız belki evraklarda bir sorun veya gecikme olabilir. İmei sorguladınız mı ?
EDİT: çözmüşsünüz sorunu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 25 Ocak 2014; 13:39:13 > -
Merhabalar,
Bende Babamın Vodafone hattı ile aktif ettim telefonumu sonra kendi turkcell hattımı kestiğimde taktım bir süre çalıştı sonra servis yok dedi, telefonu bugün kaydettirdim sistemde de gözüküyor ama malesef hala benim hattım ile servis yok diyor, hattı başka iphonelarda denedim çalışıyor Vodafone u taktım o da çalışıyor sadece Turkcell hattımla yaşanan bir problem, daha önce yaşamış olan var mıdır acaba? -
2 gun sonra acilir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle oldu, teşekkürler. -
kayıt yapıldıktan sonra 1 2 gün içinde herşey yoluna girer -
Kıbrıstan teyzem gelmişti.Nüfus cüzdanı ile kayıt ettim.Avea 12 Saat içinde şebeke geldi.Avea'da 5 ay falan da kapanmamıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X