Şimdi Ara

Iphone 5s Sorularım/Sorunlarım var lütfen girin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Arkadaşlar bluetooth u açıyorum hiçbir cihazı bulmuyor. Aygıtlar seçeneği altında aranıyor yazıyor yanda yuvarlak dönüyor tüm arkadaşlarımın bluetooth unu açmama rağmen hiçbirini bulamadım lakin onlar beni görebiliyor. Yaklaşık 20 25 dakika bekliyorum hiçbir cihazı bulmuyor? Bu nasıl bir sorun ne yapmam lazım?

2- Safaride gezerken ctrl f benzeri sayfada bul gibi bir seçenek göremedim var da ben mi körüm? Eski kıyrıtık nokiamda bile istediğim kelimeyi koskoca sayfada tak diye bulabiliyordum. Bu telefonu stabil diye övüyoruz ama en basit şeylerde böyle bir stabilliğini göremedim henüz?

3-Bazen ekranın orta solunda 3g yazısının yanında wifi ararken yuvarlak dönüyor ya o yuvarlak bende bazen ortamda wifi olmasına rağmen dakikalarca dönüyor ve bu whatsap a da yansıyor whatsapta bazen uzun süre bağlanıyor yazısının gitmesini bekliyorum. Aha şu anda o 3g yazısının yanındaki yuvarlak halen dönüyor ortamda wifi olmasına rağmen. Kıçı kıytırık telefonlarımla bile bu wifi lere anında bağlanabiliyorken bu kadar para saydığım telefonla neden böyle saçma sapan süreler bekliyorum?

Notumsu: Teknoloji demeyelim de iphone5s konusunda özürlü olabilirim siz yeter ki doğru bilgileri bilin. Bilmediğim en kolay şeyler yeter ki hata olmasın ben bilmiyor olayım.

Daha çok sorum var ama aklıma gelen öncelikli sorular bunlar. Zaten pek cevap gelmiyor şu önemli sorunlarıma bari cevap alayım diğerlerini aklıma geldikçe buradan yazarım.

Edit: Sürümü yazmayı unutmuşum. IOS 7.1.1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prorezonans -- 26 Eylül 2014; 16:22:28 >

• Sorularıma cevap alana kadar güncel.
  • Androidci çakallardan olmadığını varsayıp umarak cevaplıyorum sorularını:

1. Jbsiz bluetooth ile işin zor diğer cihazlara karşı.

2. Safarideyken aratacağın metni sağ üstte google arama yerine yazarsan 'bu sayfada eşleşen' diye bir ibare gelir.
    Şöyle ki:

3. Kılıf kullanıyorsan o kılıfı değiştirmelisin. Nedendir bilinmez ama bazı kılıflar wifi çekimini feci etkiliyor. Yok kılıftan değilse o zaman senin ellerinde manyetik bir özellik var da o yüzden çekim sorunu yaşıyorsun diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 26 Eylül 2014; 18:17:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Bende sağ üstte yok öyle bir seçenek maleaef telefon kılıfı kullanmıyorum ayrıca androide dair bir cihaz bile kullanmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki iphone u yere bırak ve hemen ordan uzaklaş.

• Tamam hacı, zaten ben de öyle varsayıp düzgünce cevap verdim. Lakin iOS 7-8'de olabileceğini düşünemedim. iOS 7-8'de de adres arama çubuğuna yazınca geliyor eşleşme diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim.

• koksal.e kullanıcısına yanıt
    Cevabın varsa söyle yoksa mesaj atmana gerek yok kirletme boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.