Şimdi Ara

iPhone 5S teknik servis konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene şubat ayında apple store'dan online olarak aldığım cihazımın ekranının kenarlarında renk değişimi tarzı bi olay oldu ve ekran kenarları sarardı. ayrıca ekranın sağ tarafı dışa doğru şişme yaptı biraz. kasadan ayrıldı hareket ediyor bastırınca. apple genius randevusunun ne kadar zor alındığı aşikar. cihazımı pupa gibi yetkili servislere kargo ile gönderebiliyor muyum? (istanbul dışında ikamet ediyorum) göndersem tahmini ne kadar sürede sorunum çözülür? bilen tecrübesi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. cihazı bu şekilde uzun süre kullanmak istemiyorum sorunları daha da büyümesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halojan54 -- 14 Aralık 2014; 13:42:04 >

• hatti kendin kesip taktiysan sisme yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messita

hatti kendin kesip taktiysan sisme yapabilir.

yok nano sim kart takılı aldığımdan beri. o konudan dolayı çok kavga etmiştim vodafone'la sonunda ücretsiz verdiler nano sim kartımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halojan54

quote:

yok nano sim kart takılı aldığımdan beri. o konudan dolayı çok kavga etmiştim vodafone'la sonunda ücretsiz verdiler nano sim kartımı

Ne dedin la adamlara bende diyimde belese gelsin nanosim kartim

• quote:

Orijinalden alıntı: mandira_filazofu

quote:

quote:

ya geçiş yaparken nano sim istedim veremiyoruz falan dediler. dedim nasıl veremiyorsunuz falan. aradım müşteri hizmetlerini yokmuş öyle bir şey. ondan sonra dedim ben aradım müşteri hizmetlerini diye. hattımın açıldığı gün nano sim kart almaya gittim. bayağı bi tatava yaptım sizi şikayet edeceğim yaptığınız hırsızlık falan diye. ücret istemediler nano sim kart için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mandira_filazofu

quote:

quote:

ya geçiş yaparken nano sim istedim veremiyoruz falan dediler. dedim nasıl veremiyorsunuz falan. aradım müşteri hizmetlerini yokmuş öyle bir şey. ondan sonra dedim ben aradım müşteri hizmetlerini diye. hattımın açıldığı gün nano sim kart almaya gittim. bayağı bi tatava yaptım sizi şikayet edeceğim yaptığınız hırsızlık falan diye. ücret istemediler nano sim kart için.

Hehe saol valla nano sim kart alayim bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.