arkadaşlar parmak izi gayet güzel çalışıyordu birden bire kendi kendine parmak izi kapandı. parmak izimi yanlış falan okumamazlık yapmadı. ayarlar kısmında psif duruma düşmüş.
tuch id yi açmaya çalıştığımda ayarlama işlemi tamamlanamıyor diyor. dolasıyla açamıyorum.
çözümün ya da neler olduğunu bilen varsa açıklayıversin :)
Yok mu bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen
hiç bi yerde de cevabı yok arkadaş.. yabancı sitelerde bile 1 kişinin başına gelmiş onda da çözüm yok :))
Arasıra şifre soruyo bende de hiç sormazdı
Bendeki şifre değil. Aktif hale getirmeye çalılıyorum. Aktif olmuyor. Yani ayarlardan parmak izini açmaya çalışıyorum açılmıyor. Yokssaki parmak izini okuyamama gibi bi durum yok. O aşamaya gelmiyor zaten:)
Güncl
Gncl
fdmyallF
kullanıcısına yanıt
Home+Power ruslarina basarak hard reset deneyin. Olmazsa restore, yine olmazsa servise-Apple Store'a goturun.
quote:
Orijinalden alıntı: Zordion
Home+Power ruslarina basarak hard reset deneyin. Olmazsa restore, yine olmazsa servise-Apple Store'a goturun.
aynı sorun bendede var telefonu yeni aldım ve o dediğin gibi hiçbirzaman gelmiyor o aşamaya açamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Illusive Man
aynı sorun bendede var telefonu yeni aldım ve o dediğin gibi hiçbirzaman gelmiyor o aşamaya açamıyorum
Alıntıları Göster
Bi restore et hocam olmassa gönder garantiye
fdmyallF
kullanıcısına yanıt
Probleminiz çözüldü MÜ acaba? Ayni sorun dün benim 5s de de başladı :(
quote:
Orijinalden alıntı: Watermelon4448
Probleminiz çözüldü MÜ acaba? Ayni sorun dün benim 5s de de başladı :(
Bende de ara sıra oluyor bu bahsettiğiniz sorun hatta home tuşumda sanki oynuyor
Benim jom tuşunda oynama yok ayrıca sanırım yazılımsal bir sorun bu
Sizde olan sorun böyle mi
Up
Donanımsal arkadaşlar büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: BayZagor
Neden?
quote:
Orijinalden alıntı: Watermelon4448
quote:
Orijinalden alıntı: BayZagor
Neden?
Alıntıları Göster
servis
quote:
Orijinalden alıntı: ilko
servis
Alıntıları Göster
aynen sorun tam böyle :) Halen daha devam etmekte.. iphonedan soğudum bu yüzden.. sanırım lg g3 e geçicem..