Şimdi Ara

iPhone 5s ufak kasmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce iPhone 5s aldım çokta memnunum açıkçası fakat bugün birşeyi farkettim ki zaten bugün meydana gelen birşey olması lazım, facebook'ta instagram'da falan gezinirken aşağı yukarı kaydırmalarda ufak bir takılma oluyor, programda bir sorun var diye düşündüm fakat ayarlar kısmında gezinirkende ve başlangıç ekranına dönerkenki anismasyonda da çok ufak çaplı takılmalar yaşıyorum, çok önemli birşey değil ama takıntı haline getirdim ve çözemiyorum, ram kullanımına bakayım dedim yaklaşık %75i kullanılır durumda sürekli, normalmi bilemiyorum telefon açılışında bile zaten %50 olduğunu farkettim. bu takılma sadece benim telefonumda olan birşey mi acaba merak ettim, cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

• asistive touch ı kapatın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram'ın çok dolu ya çok boş olması telefonun kasmasına sebep olmaz. Başka bir şeyden kaynaklanıyordur.
  • 5s ana konusunda bahsettik menü ve anasayfaya dönüşteki durumlardan, bunlar kasılmadan ziyade iOS 7deki ufak optimizasyon sorunları bence. iOS 7.1 ile muhakkak düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkür ederim. assistive touch zaten kapalıydı hep, ram olayını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, optimizasyon sorunuysa ve herkesde varsa biraz olsun rahatladım iOS 7.1 i beklicez ozaman mecbur. herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.