Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Iphone 5S US Apple Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Birşey merak ediyorum. ABD nin apple store undan iPhone 5s getirtmeyi planlıyorum. Sizce bu telefon gelirken üstüne vergi biner mi merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexis55

Merhaba arkadaşlar. Birşey merak ediyorum. ABD nin apple store undan iPhone 5s getirtmeyi planlıyorum. Sizce bu telefon gelirken üstüne vergi biner mi merak ediyorum.

Gümrükten geçmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen gümrükten geçiremessin çift vatandaşsan farklı tabi
  • pasaportta mı işe yaramaz?
  • quote:

pasaportta mı işe yaramaz?

türk pasaportumu?
  • sinancavus59 kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

evet

telefonu kendiniz almanız gerek gidip. ben öyle biliyorum. internetten detaylı araştırın derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Apple Watch Spotify Sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    gidip almak darken gümrüğe mi yoksa amerika ya mı??
  • quote:

amerika :D öyle biliyorum. ama sanırım sipariş edip ondan sonra gümrükte kayıtta yaptırabiliyormuşsunuz. araştırın derim.
    boşver ya o zaman birini aracı etmem lazım
  • Türkiyeye kargo veya posta yolu ile cep telefonu girişi yasaktır.
    Kargo ve posta yolu ile gelen cep telefonu gümrükte tespit edilip göndericisine iade edilir alıcı gümrük vergisini ödemek istese dahi.
    Türkiyeye cep telefonu girişi ithalat yetkisi olan kuruluşlar yada yolcu beraberinde olabilir.

Siz cihazı us store internet mağazasından alacak iseniz zaten türkiyeye şipariş gönderimi yoktur bizzat amerikaya gidip alıp gerekmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancavus59

quote:

amerika :D öyle biliyorum. ama sanırım sipariş edip ondan sonra gümrükte kayıtta yaptırabiliyormuşsunuz. araştırın derim.

Gümrükten öteye "kesinlikle" geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımınız için sağolun.
  • Steven Paul Jobs S kullanıcısına yanıt
    çift vatandaşların 2 senede bir telefon geçirme hakları olduklarını biliyorum. şahsen kendimde çift vatandaşım. aynı işlem türk pasaportunda varmı pek bilmiyorum.
  • Bu durum fazlasıyla istisnai sanırım. Çünkü gümrükteki yasaklı ürünler kategorisine giriyor cep telefonu, hatta imei numarasına sahip herhangi bir cihaz. Ha bunları da geçiren geçiriyor yine de bir şekilde. Ama dediğim gibi normal şartlar altında geçmesi mümkün değil, biz Türk vatandaşları için kesinlikle değil.

@alexis55
    Rica ederim. TR Apple Storedan almanız çok daha iyi olacaktır. Hem 2 yıl garanti olanaklarından faydalanabilirsiniz, hem de kayıttır vs ceremesini çekmezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bilmeyenler fikir yürütmüş. Apple store Türkiye'ye yollamıyor. Amerika asdan sadece amerika içine yolluyor. Yani gümrüğe gelmez bile.
  • Steven Paul Jobs S kullanıcısına yanıt
    Ben de fiyatlara baktım da free sim us applestore unda 649$, tr applestore unda 2200tl. Zaten türkiye ye de getirmiyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.