Şimdi Ara

iPhone 5S ve Vatan Bilgisayar MH rezillikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 8 gün önce aldığım çiçeği burnunda 5s im donanımsal mı yazılımsal mı tam çözemediğim bi sebepten ötürü bu hale geldi başta ios 8 e geçmemle birlikte ara ara ekranda kaymalar oluyordu yazılım yenilenince düzelir diye düşündüm fakat bugün ekran iyice gitti ve bir kımı bu şekilde pembeleşti ve sanırım donanımsal bi sorun bu sorunu yaşayan yada bu durumda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum
     iPhone 5S ve Vatan Bilgisayar MH rezillikleri iPhone 5S ve Vatan Bilgisayar MH rezillikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exemaniac2 -- 28 Ekim 2014; 21:27:16 >

• Donanımsal gibi görünüyor, değişim yaptırırsın kafana takma.
  • Neden dert ettiniz ki gönder geri yenisini versinler ki mecbur verecekler bunu sen yapmadın ya 8 günde :)
  • Hocam banada yazılımsal gibi geldi garantisi varsa direk garantiye götür olmadı hard reset çek veya pcde tfu(buydu sanırım) moda al sıkma canını
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Neden dert ettiniz ki gönder geri yenisini versinler ki mecbur verecekler bunu sen yapmadın ya 8 günde :)
    ya bizim şehirde bi apple loop vr bi de satın aldığım vatan var anında değişim mi oluyor yoksa merkeze gidip onay alınıp öyle mi değişiyor
  • Kernelden kaynakli sanirim 3gsde ayni boyle kirmizikliklar oldu donanimsal buyuk ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 9 Ekim 2014; 22:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Kernelden kaynakli sanirim 3gsde ayni boyle kirmizikliklar oldu donanimsal buyuk ihtimal.
    hocam biraz internetten baktım ama bulamadım daha önce böyle bi olayla karşılaşan 5s sahibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exemaniac2

hocam biraz internetten baktım ama bulamadım daha önce böyle bi olayla karşılaşan 5s sahibi

Alıntıları Göster
    bi de arkadaşlar ekran siyah renkte ayrı tepki veriyor beyaz renkte ayrı tepki veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Kernelden kaynakli sanirim 3gsde ayni boyle kirmizikliklar oldu donanimsal buyuk ihtimal.
    Donanımsal sorun isterseniz 1 ay dolmadığı için ayıplı ürün kategorisine giriyor alığınız yere götürüp para iadesi alabilirsiniz.Tabi bunun için önce servise gidip onay raporu alıcak cihaz.Yada değişim isteyebilirsiniz.
  • %100 donanimsal
    İslemci veya ekran bordunda sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

%100 donanimsal
    tr cihazıysa talibim . özelden fiyat ver sabah alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

sende fırsattan istifade der gibi bi hafalık cihazı yem edecek değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Donanımsal sorun isterseniz 1 ay dolmadığı için ayıplı ürün kategorisine giriyor alığınız yere götürüp para iadesi alabilirsiniz.Tabi bunun için önce servise gidip onay raporu alıcak cihaz.Yada değişim isteyebilirsiniz.

hocam sanırım gaziantepte servis yok yada apple loop bakıyormudur acaba
  • quote:

quote:

memnun değilim diyorsun ben de talibim satıyorsan dedim bundan dogal ne var ?

(ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

%100 donanimsal

nasıl yani hocam ürün hatalı çıkış mı acaba ? ama ilk 4 gün felan sıkıntı yoktu ios 8 e de geçmemle birlikte ortaya çıktı yavaş yavaş
  • quote:

quote:

quote:

memnun değilim diyorsun ben de talibim satıyorsan dedim bundan dogal ne var ?

(ciddiyim)

sağolun hocam ben sadece çözüm yolu arıyorum cihaz için yoksa magazaya verip paramı alma hakkımda var yani

• Anlamadığım nokta niye en ufak aksaklıkta auuuuv oluyor? Gönderirsin garantiye yenisini verirler, konu açmaya bile gerek yok.

Haaa, garantiye yollarsın, "kullanıcı hatası bu, sen kimi yiyon yeğenim" derler; o zaman konu açarsınız bizde ona göre firmaya cephe alırız ya da tercih etmeden düşünürüz.

Umarım demek istediğim anlaşılmıştır,
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Anlamadığım nokta niye en ufak aksaklıkta auuuuv oluyor? Gönderirsin garantiye yenisini verirler, konu açmaya bile gerek yok.

Haaa, garantiye yollarsın, "kullanıcı hatası bu, sen kimi yiyon yeğenim" derler; o zaman konu açarsınız bizde ona göre firmaya cephe alırız ya da tercih etmeden düşünürüz.

Umarım demek istediğim anlaşılmıştır,
    İyi forumlar.

yorumunuz için teşekkürler hocam
  • Bence iade hakkınızı kullanıp yenisini alın sonra. Çünkü servise verirseniz hem bekletirler 10 gün civarı hem de swap cihaz alırsınız
  • Başlığa bakınca yine 5S ne rezillik yapmış diye düşünmedim. Neden? 5S Apple'ın en sorunsuz ürünlerinden birisi de ondan. Milyonda bir hata payı size denk gelmiş verirsiniz garantiye yenisini verirler. BASİT
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.