Şimdi Ara

İphone 5s Vs Sony Xpreria z3 Compact ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5 kullanıyorum androite geçsem mi çok kararsızım, favori olarak z3 compact istiyorum büyük ekran sevmeyenlerdenim sizce ne yapmaliyim?

• Performans olarak 5s ile z3c birbirine çok yakın telefonlar ama batarya konusunda z3c üst seviye telefonlarda şu anda dünyanın en iyisi yoğun 3d grafik altında bile 12 saat ekran süresi alınıyor. Yani batarya ömrü anlamında z3c 5s i 3 e katlar, yoğun kullanımda bile şarjı 2 gün gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşşekür ederim hocam, peki internet üzerinden güvenilir alabilecegim bir adres tavsiye edebilirmisiniz veya hangi renk seçenekleri daha avantajli olur?
  • BenLe100Lesh B kullanıcısına yanıt
    Http://www.websibir.com/Sony-xperia-Z3-compact-cep-telefonu%2CPR-175085.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.44,3 en ucuz burda daha önce alışveriş yapmıştım burdan güvenilir bir yer. Forumda z3c sıcak fırsatlar konusuna bak istersen n11,gittigidiyor dan çekle banka kampanyalarıyla daha ucuza alan da var.Biraz daha beklerim diyorsan 1 ay içinde ortalama 100-150 daha düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay daha beklermiyim bilmiyorum en geç önümüzde -ki hafta için almak istiyorum, önerileriniz için teşşekürler
  • 5 kullanıyorsan 5s almaya gerek yok bence,illa telefonu değiştireceğim diyorsan 6 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.