Şimdi Ara

İphone 5s Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün donanım haber kullanıcılarına selam olsun aranıza yeni katıldım arkadaşlar ve Allah izin verirse sürekli yardım edip yardımlaşacağım esas konum ise arkadaşlar yıl başında bir mağazdan İPHONE 5S aldım işin garip tarafı şarj cihazı çok hafifti kulaklık sahte gibiydi ama sesi güzeldi en kötü yanıda telefonun arka kısmında ve menünün içindeki mail kısmında çince yazılar olması bunlar beni çok rahatsız etti kullanımda herhangibi bir sıkıntı açar mı arkadaşlar mesela bankacılık uygulaması filan kullanıyorum bilgilerimin sızma gibi bir şey olurmu resimleri aşağıda paylaştım lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...İphone 5s Yardım Lütfenİphone 5s Yardım Lütfen

• Ben Amerika’dan aldım bende böyle gözüküyor ama çok dorun etme git apple sayfasından ime sorgulama yap. Cihaz büyük ihtimalle Çin olur Japonya olur ne bileyim öyle bir Asya ülkesinden alınmıştır( teknoloji mağazası dediğin vatan Teknosa vs değilse )

İphone 5s Yardım Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple dan imei sorgulama yaptım normal İPHONE 5S olarak çıkıyor yalnız bir yıl garanti gösteriyor ben bu telefonu TEKNOSA dan aldım kardeşim .

• Ayarlar>Genel>Hakkında>Model kısmında ne yazıyor

• Kardeşim model numarası olarak : MF398CH/A

Yazıyor kardeşim.

• emrhytskn E kullanıcısına yanıt
    Cihaz ithalatçı garantili fazla kafaya takma
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim model numarası olarak : MF398CH/A

Yazıyor kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani gizlilik ve hesaplar güvenliği konusunda kullanılabilir mi bu telefon ben sadece bunu öğrenmek istiyorum sonuçta herkesin kişisel bilgileri var erişilmesini hiç kimse istemez

Telefonun güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı yok hocam tahmin ettiğim gibi ch/a çinden getirilmiş telefon. Normalde türkiyedekilerde TU/A yazıyor

Herhangi bir problem yaştmaz hocam
    oradaki ch china ysni çin için üretilen model

• Yardım eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim çok rahatladım konu hakkında

• Noktalama işaretlerini kullanın lütfen. Bir nefeste okudum!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen telefonda sessize alsan bile fotoğraf çekerken çıkırt diye ses çıkmaya devam edicek.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhytskn

Kardeşim model numarası olarak : MF398CH/A

Yazıyor kardeşim.

Cihaza kaç para verdiniz bilmiyorum ama bence Çin için özel üretilen modeli almak gereksiz macera... Türkiye'de iPhone mu bitti sanki??

Yarın öbür gün servislerden adeta kovalayacaklar biz bu cihaza bakmayız diye. Apple zaten kapıdan bile sokmaz servise. Şimdiden haberiniz olsun...

Yerinizde olsam en kısa sürede iade ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel söylüyorsunda kardeşim nereden bileceksin ki TEKNOSA gibi büyük bir mağazanın ithal ürün sattığını bunu kolay kolay herkes anlayamaz sonuçta TEKNOSA dedik güvendik yanlış yapmazlar dedik ama hata ettik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.