Bildirim
iphone 6 17 saattir şarjda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu telefonlarda şarj dolunca şarj aletinden elektrik akımı kesiliyor. Boşu boşuna tutma bence -
İphone 6 yi yapmişsin 3310, uzulerek soylemeliyim ki ismail abin gecmiste yasiyor halen:) cikar sarjdan artik:) o bahsettigin eski teknolojili piller icin gecerli idi, 15 saat tak, tam dolmadan cikarma, vs vs.. -
Yok öyle bir şey artık dostum. 100 olunca çıkar gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
Yok öyle bir şey artık dostum. 100 olunca çıkar gitsin.
Aynen öyle, o dönemler çok geride kaldı. -
17 saatmi ALLAH iyiliğini versinquote:
Orijinalden alıntı: Since1903
Yok öyle bir şey artık dostum. 100 olunca çıkar gitsin. -
Ahahaha -
Efsanedir bu olay. Bunlar eskide kaldı efendim. 3310 mu kullanıyoruz 17 saat şarj edelim. Sen ne kadar şarj edersen et %100 olduktan sonra akımı kesiyor telefon ve şarj marj olmuyor. Çıkarın ve telefonunuzun keyfine varın.
Ekşi :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 24 Mayıs 2015; 1:01:44 >
-
Kimse de dememiş ismail abiye nasıl iphone 6 geldi de satmaya başladı -
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
Kimse de dememiş ismail abiye nasıl iphone 6 geldi de satmaya başladı
Telefoncu İsmail abiden aldım dememiş ki hocam. -
Gece tak sabah al bile olsa hocam ne yaptın 17 saat -
quote:
Orijinalden alıntı: Holoskoartıbirmiktarpara
Beyler iphone 6 aldım. Bizin telefoncu İsmail abi ilk şarj çok önemli 15 saat şarj et dedi. Şuan 17 saat oldu. Garanti olsun diye fazla tutayım diyorum. Siz kaç saat sarj ettiniz ilk seferinde?
90'lı yılların sonlarında yapılıyordu bu en son
ne alaka pili şarjda bırakmak falan? -
Teknoloji ile yeni tanışanlar adında program çıkar buradan.. -
-
Yeni nesil pilleri istediğiniz gibi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İstedigibiz zaman şarja takın, İstediginiz zaman şarjdan çıkartın. -
Dalga geçiyoruz ama bu forumdan olmayan ve anlamayan o kadar çok kullanıcı var ki.Hatta şuan iPhone 6 alan,G3 kullanan çok fazla bilmeyen kişi var.Seviyoruz tüketim çılgınlığını ne yapalım.quote:
Orijinalden alıntı: harpci -
ismail abinin yanıdan geliyorum beyler. Buradaki mesajları söyledim dalga geçti benimle. dh için ergen topluluğu falan dedi. Neyse ben şarjdan çıkarttım. Teşekkürler. İsmail abiye güvenim kalmadıquote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Dalga geçiyoruz ama bu forumdan olmayan ve anlamayan o kadar çok kullanıcı var ki.Hatta şuan iPhone 6 alan,G3 kullanan çok fazla bilmeyen kişi var.Seviyoruz tüketim çılgınlığını ne yapalım.
Alıntıları Göster
-
Valla İsmail abi lafı koymuş -
İsmail Abi nin tersi pistir.quote:
Orijinalden alıntı: harpci
Valla İsmail abi lafı koymuş -
Bu arada şarjdan çekeli 30dk falan oldu sanırım %97 ye düştü. bu ne yaquote:
Orijinalden alıntı: harpci
Valla İsmail abi lafı koymuş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İphone 6 yi yapmişsin 3310, uzulerek soylemeliyim ki ismail abin gecmiste yasiyor halen:) cikar sarjdan artik:) o bahsettigin eski teknolojili piller icin gecerli idi, 15 saat tak, tam dolmadan cikarma, vs vs..
|
Ismail bir garip adamdir 3 kurus icin hesap sorandir uyanik gecinir amma yalandir Tum mal varligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmis cin gibi cocuk bizim ismail aklini seveyim lan ismail lan ismail lun ismail çüş ismail
|
Benzer içerikler
- iphone 12 mini pil değişimi
- ithalatçı garantili iphone
- apple lazer baskı sonradan yapılır mı
- iphone ekran rengi soluk
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- iphone se 4
- telefonu webcam olarak kullanma
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- en çok satan telefon markaları
- iphone zil sesi değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X