Şimdi Ara

iPhone 6 batarya değişiminde kısa devre yaptı sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda telefonumun bataryasını değiştirmek için ekranı açtım ve bataryayı çıkartıp yenisini taktım. Tabi bu işlem süresince telefon kapalıydı. Olup olmadığını kontrol etmek için telefonu açtım anan o sırada ekran sökenleri çıktı ve ekran görüntüsü gitti. Bende bataryayı çıkartmadan tüm ekran soketlerini geri taktım ben bunun sonucunda ahize ön kameram Home tuşu ve parmak izi çalışmıyor.

Fakat Home tuşuna 2 kez parmağımla dokunduğum zaman alta kaydırıyor ekranı. Bazen parmak izi çalışmıyor demesine rağmen telefon açılınca bazen demiyor. Çözüm için ara kablolar mı değişmeli ? Veya düzgün bir yardım alabileceğim birileri var Mıdır parmak izim çalışsın istiyorum. Tuş basmatiği çalışmıyor hiç bu arada

• bende iphone 6s pilini degismeyi düsünüyordum bu konuyu görünce bi tırstım açıkçası :D nelere dikkat edelim sence degisirken fikir edinmişsindir
  • Batarya takılı cihaz kapalı ise soketleri takmakla genellikle pek birşey olmaz.soketlerin üzerinde 6 vida ile tutturulmuş metal kapak var ve soketler kendi kendine yerinden çıkmaz.muhtemelen ekranı geriye fazla yatırıp flex kabloları kirdiniz veya soketleri yerine tam oturtamadan bastırıp pinleri ediniz.ikinci bir ekran ve on kamera,ve parmak izi kablosu ile test yapılması gerekiyor.iyi bir özel servise götürüp yaptırın parmak izli orta tus bağlantı soketini orta tus tarafını sökerken zarar veren çok kişi mevcut.bu durumda cihaz bir daha güncelleme almaz.baska orta tuş da işe yaramaz.
    Tüm bu risklerden kaçınmak için ustasına yaptırın.bahsettiginiz arızaların olması durumunda diğer bir ihtimal ise anakart üzerindeki soketlerin ezilmesi.onunda tamiri bayağı bir zor ve pahalı olur.kontrol etmek için ışıklı lup ile dikkatlice incelemek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.