Bildirim
iphone 6 çıkarsa 4s fiyatı düşermi ?
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam düşse bile ne kadar düşerki? iPhonelerin genel özelliği bu. Fiyatlar milimetrik olarak azalır. Bakın iPhone 4 bile hala o donanımına rağmen 1000 TL. Bence düşse bile 50-100 tl düşer. Hem bu saatten sonra 4s'e o kadar para vermek mantıksız bir seçim olur. O paraya G2 alırsanız daha çok verim alırsınız -
Düşeceği en fazla 50 tl dir dostum yukarıdaki arkadaş da belirtmiş zaten bu saaten sonra 4s alma derim ben 5 çıktığında almıştım 1800 e şimdi çok pişmanım az daha katıp 5 almadım diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İp5 o fiyata bulunuyor sakın okadar parayı 4s'e verme g2 al yada Z1 compact'ı bekle
Düşse bile alınacak bir cihaz değil bence. -
Tessekkur ederim herkese 4s almaktan vazgectim s4 veya htc one düsünüyorum su anda
iPhone 6 çıkınca 4s satıştan bile kalkabilir.. -
Öncelikle iOS'mu Android'mi istiyorsunuz size hangisi daha uygun buna karar verin, ondan sonra cihaz seçin daha iyi olur -
4s düsünürken fazla arastirma yapmamistim ama daha sonra androidin daha uygun oldugunu anladim :D
Peki bir sorum daha olucak nisan ayinda s5 cikacak s4 alirsam simdimi aliyim yoksa s5 in cikmasinimi bekliyim?
S20 cıkınca Lg g19 ucuzlar onu al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda son girilen uygulamalar
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- iphone kişileri sime aktarma
- bildirimler açık ama gelmiyor
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- en iyi powerbank markaları
- turkcell t10
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X