Şimdi Ara

iphone 6 çıkarsa 4s fiyatı düşermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba iphone 4s almayı düşünüyorum şu anda fiyatı 1350-1450 tl arası değişiyor. sizce iphone 6 çıktığında 4s fiyatı düşermi ? eğer çok fazla bi düşüş olmaz diyosanız eylüle kadar beklemek istemem açıkçası.

• Hocam düşse bile ne kadar düşerki? iPhonelerin genel özelliği bu. Fiyatlar milimetrik olarak azalır. Bakın iPhone 4 bile hala o donanımına rağmen 1000 TL. Bence düşse bile 50-100 tl düşer. Hem bu saatten sonra 4s'e o kadar para vermek mantıksız bir seçim olur. O paraya G2 alırsanız daha çok verim alırsınız
  • Düşeceği en fazla 50 tl dir dostum yukarıdaki arkadaş da belirtmiş zaten bu saaten sonra 4s alma derim ben 5 çıktığında almıştım 1800 e şimdi çok pişmanım az daha katıp 5 almadım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp5 o fiyata bulunuyor sakın okadar parayı 4s'e verme g2 al yada Z1 compact'ı bekle

• Düşse bile alınacak bir cihaz değil bence.
  • Tessekkur ederim herkese 4s almaktan vazgectim s4 veya htc one düsünüyorum su anda

• iPhone 6 çıkınca 4s satıştan bile kalkabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone SE 2020 dip fiyat
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • extralider E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iOS'mu Android'mi istiyorsunuz size hangisi daha uygun buna karar verin, ondan sonra cihaz seçin daha iyi olur
  • 4s düsünürken fazla arastirma yapmamistim ama daha sonra androidin daha uygun oldugunu anladim :D

• Peki bir sorum daha olucak nisan ayinda s5 cikacak s4 alirsam simdimi aliyim yoksa s5 in cikmasinimi bekliyim?

• S20 cıkınca Lg g19 ucuzlar onu al hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.