Şimdi Ara

iphone 6 daki önemli sorunlar, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir adet silver iphone 6 64 gb telefona sahibim, mayıs ayında hızlıal.com dan aldım.

telefonumda bazı sorunlar var son zamanlarda sıklaşmaya başladı.

Sorun 1 ve en önemli sorun: arama yaptığımda veya arama geldiğinde %80 ihtimalle ilk konuşmamı yapamıyorum. yani asla ne ses duyuyorum ne ses alabiliyorum.
    ama ikinci veya üçüncü kez konuşma denememde de çatır çatır konuşuyorum. ( vodafone kullanıyorum, lokasyon olarak bir yerde değilim bahsettiğim olay tekirdağ, istanbul, giresun vb. illerde de yaşadım ve telefonun sinyal seviyesi gayet iyi ki ikinci denememde gayet güzel konuşuyorum)

sorun 2 daha az önemsiz sorun: spotify ile orjinal kulaklıkla müzik dinlerken bazı şarkıların sesi malum yüksek sesi kısıyorum, bazı şarkılarda da düşük açıyorum falan normal kullanım olarak ses ayarlarıyla oynuyorum yani.
    bir müddet sonra ses seviyesi sapıtıyor maksimum oluyor. kulaklığı çıkarıyorum ses telefonun sesi maksimumda kalıyor ve asla aşağı seviyeye inmiyor ve bu sorun telefonu açıp kapamadan çözülmüyor.

sorun 3 : kilit ekranında kaydırmak için aç simgesi kaymıyor bildiğin kaymıyor yani.
    bu sorun da başıma geldi. ara ara da oluyor takılmalar vs.

bu sorunlar ios 8 de de ios 9 da var idi.

apple destek beni aradı ayarları sıfırlamamı istedi ayarları sıfırladım telefon görüşmesi kesildi; tekrar aradılar bir müddet sonra aradıktan sonra telefondan ses gelmedi. yani anlattığım sorun onlara karşı tekrar başıma geldi.
    sonra tekrar aradılar ve telefona restore atmam gerektiğini ve yedekten geri yükleme yapmamam gerektiğini foto ve kişilerimi iclouda yüklememi istedi.
    ben icolud kullanmıyorum ki fotoları almaz bile orası restore de kesinlikle yapmak istemiyorum bir sürü bilgilerim var.

ne yapmalıyım arkadaşlar? haftaiçileri çorlu haftasonu istanbuldayım.

• kimse de yazmadı ya
  • Bilgisayara bağlayıp iTunes ile yedekle. Geri kalanı firma ile çözeceksin artık belki teli yenilerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma derken hızlıal ile mi yoksa apple ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

firma derken hızlıal ile mi yoksa apple ile mi?

Aldığın yere sor seni yönlendirirler parelel ithalat vs duruma göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restore de kesinlikle yapmak istemiyorum

Bizim yapacağımız bir şey yok.
  • oguzporti kullanıcısına yanıt
    Resimleri yedeklemek için itunes şart değil.

Bilgisayara baglayıp, bilgisayarım-iphoneisminiz içine girip alabilirsiniz resim/videoları.

Diğer ayalarınızı yedeklemek için,
    app store kullanıyorsanız, icloud hesabınızda var demektir.
    ayarlardan neleri iclouda yedeklemek istiyorsanız onları seçin. Rehber v.s.
    icloudda rehberiniz v.s. durmasını istemiyorsanız silersiniz. rehberi vcard olarak bilgisayarınıza indirip silersiniz.

daha once ayarlardan kapatmadıysanız otomatik olarak icloud yedeginiz alınıyor olabilir.

Servise vermeniz gerekirse telefonu her şekilde sıfırlayacaklardır, onu için kendi yedeğinizi kendiniz almanız gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımsal bir sorun yok gibi duruyor. Temiz kurulum ile çözülür diye tahmin ediyorum. iTunes üzerinden geri yükle'ye tıklayın ve cihazını yeni iphone olarak ayarlayı seçin. Yedeği geri yüklerseniz hiç bir işe yaramaz. Yazılımda olduğunu düşündüğüm bu sorunlar yedek ile geri gelir.
  • dostum restore yaparım yapmasına da yedeğimi almam lazım uygulamarın içindeki veriler falan fişman, spotify de hayvan kadar şarkı var :)
    resimleri de geri yüklemme lazım yeni iphone olarak ayarlarsam onları alamam ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.