Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
5
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bu kadar korumaya rağmen kırılması insanı ürkütüyor. 5'ler 5S'ler kapsız yere düştüklerinde(ranza değil tabii) kırılmıyorlar. Kaç kere düştüler ama kırılmadılar. iPhone 6 böyleyse düşündürücü. Zemin nasıldı?

Bu durum hangi aci ile düştüğü ile alakali. Yoksa 5 de kirilir 6 da

Doğru aslında ama o kavisli ekran düşme testlerinde de çok çabuk patlıyor ya da ayrılıyor.
  • ekran kırılsa ucuza illaha ki hlalederdin ama alttaki lcd de gitmiş sanırım.
  • iPhone 6 alabilmişseniz yeniside rahatlıkla alabilirsiniz. Bunu verin Apple Store'a yenisini alın. Pek uzulmedim doğrusu yine de geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

iPhone 6 alabilmişseniz yeniside rahatlıkla alabilirsiniz. Bunu verin Apple Store'a yenisini alın. Pek uzulmedim doğrusu yine de geçmiş olsun.

bu nasıl bir mantık yahu? bir alan bir tane daha alır, e iki alan dört de alır. dört alan ohoo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Geçmiş olsun 2500 tl yalan oldu

• Okadar para ver ekran kırılsın tekrar para ver. Dedemin tavuğunu yolması gibi ne güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

5s e 700 istiyorlar, 4,4s e 450 idi galiba. 6 ya bin tl derlerse şaşırma

bu arada benim iphone 4 ve 5s im düzenli olarak ranzadan düşüyor hiçbisey olmuyor 6 cidden dayanıksız çelimsiz bir cihaz olmuş. steve jons yaşasaydı böyle olmazdı :)

4s kral telefon
  • aliekin kullanıcısına yanıt
    Bu firma güvenilir mi? Bende yaptırmayı düşünüyorum.
  • Dandik silikon kılıflar telefonu korumak yerine kırıyor.
    Sert şeffaf kılıf tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük talihsizlik olmuş diyeceğim ama ''aynı yerden 4'üm haftada bir düşüyordu'' diyerek siz bu acı tecrübeyi çoktan hak etmişsiniz. Yine de geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 7 Ekim 2014; 1:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Bu firma güvenilir mi? Bende yaptırmayı düşünüyorum.

değilmiş hocam, uzak durun dedi forumdaki arkadaşlar ben de uzak durmaya karar verdim.
  • an1lll A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Bir tarafta iphone 4, diğer tarafta iphone 6.... Hala iphone 4 kullanırım bir tek çatıdan aşağı düşürmediğim kaldı heralde. Hayatım boyunca böyle sağlam telefon görmedim, özellikle yere attığım bile olmuştur, hakkaten birşey olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliekin kullanıcısına yanıt
    Ben biraz baktım. Bu bildiğimiz teknosanın falan sattığı sigortaymış. Yarın biraz araştıracağım.
  • biz alamadan millet ekrani kirmis helal olsun :) saka bir yana gecmis olsun apple store tahminimce 900 e falan birebir degisim yapar telefoncularda curutmeyin cihazi derim

• Yorumlara bak sanki G3 balistik camlı.

Geçmiş olsun.

• Ya kiyasladiginiz telefon iphone4 hem daha kalin hemde daha kucuk. 3.5" ekran bi zahmet 4.7" ekrandan dayanikli olsun.

• Öncelikle geçmiş olsun. Eğer durumunuz varsa, dışarıda ekranı değiştirip garantiyi kaybetmek yerine Apple Store'dan ücretini verip yenisi ile birebir değişim yaptırın. Sonuçta yeni aldığınız bir telefon ve 2 senelik garantisi lazım olabilir.
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    bir sonnuca ulaşırsan beni de haberdar edersen sevinirim hocam. güvenilir bişeyse ben de yaptırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Bu kadar dandik mi bu 6lar ya? Gecmis olsun.

Telefon zaten bu düsünce ayni kalmasini mi bekliyosunuz? Sanki Apple düşünce kırılmayan telefon yapıyorda iphone 6 lar kırılıyor bi.

Ben samsunglari cok defa dusurdum. Note2 note3 s3 s4. Su an kullandigim g3u de dusurdum ama Allaha sukur ekrana bir zarar gelmedi. Iphone da oyle degil. Cok narin.

Siz biraz sansliymissiniz. Çevremde samsung telefon kullanıcısı cok arkadasım var. Note 3 ilk düşmesinde ekranı kirildi, note 2 birkaç kere düşünce ekranı kırıldı, değişim yapıldı 6 ay sonra tekrar düştü, ekran sağlamdı ama görüntü yoktu, tekrar degisti. s4 kullanan arkadaşımın 8 ayda 2 kere ekranı kırıldı. Yani Samsung da o kadar dayanıklı degil anlayacağınız ;)

Cihazların şans işi olduğuna bende katılıyorum. Daha öncede söylemiştim ikinci telefonum olan s4 ümün ekranı durduk yerde içten çatlamıştı. Ekranda darbe izi yok yinede garantiye almadılar ve benim gibi bir sürü kişi incirli samsung serviste sıradaydı ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dert ettigin şeye bak millet test için çatır çatır kırıyo telefonu sende ranzadan test etmişsin say çok mu 😄

Şaka bi yana da geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.