Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Aura

Müşteri hatası efendım.Şimdiye kadar İphone 6 serisi cihaz 22 milyon kadar satmış.Müşterinin hatasını neden firma çeksin ?

Aynısını Samsung'a desene bi sana ne diyecekler merak ediyorum

samsung ile ne alaka paronayak mısın, samsung da olsa iphone'da olsa ayni şeyi yapmasini tavsiye ederim. iki gozulugum var ikisinin de üstüne biri oturdu arabadayken, biri tas gibi defalarca da yere dustu hicbirsey olmadi, digeri eklemlerden gitti. kirilan gozluk icin firma degisim yapti. yani dandik yaptiysa bizim sucumuz ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hftblgc -- 14 Ekim 2014; 18:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    Cihazı düşürme durumu Kullanıcı Hatasıdır.
  • cihaz düsürme kullanıcı hatasıdır,kötü bi tecrübeylede sabit olmustur
  • Kullanıcı hatası

• 279 tl degilmi ya ekran ucreti . Verip degistiriliyormus apple storede. Shiftdelete nin bir videosunda gordum bende. Editorlerden birinin kirilmis boyle degistirmisler sifir cihazla 279 a

• Apple Store'a götürürsen bir sefere mahsus sadece ekran değişimini uygun bir fiyata yaparlar.
  • Ya zaten Apple Store'da ekran değişimi 310TL ve garantin kaldığın yerden devam ediyor. Birde buraya toplanıp 600-700 liraya ekran değiştiriyoruz diyorsunuz ya adamı güldürüyorsunuz.

• ss atar mısın? merak ettim de. geçmiş olsun bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Ya zaten Apple Store'da ekran değişimi 310TL ve garantin kaldığın yerden devam ediyor. Birde buraya toplanıp 600-700 liraya ekran değiştiriyoruz diyorsunuz ya adamı güldürüyorsunuz.

aynen kardeşim enayi sandilar heralde 800 tl civarina cihazi degistiriyolar apple storede adm 700 e cam takayim diyor 😀

• Arkadaşlar kendiniz bile değiştirirsiniz ekranı,fixit i inceleyin ebayden de ekranınızı 30-40$a getirtin çinden olsun bitsin,biraz zaman harcamanız lazım o kadar.
    700 müş 500 müş sakın .. Maliyetini inceleyin önce ...
  • Güldürmeyin insanları be kardeşim ya. Ebayda arkadaşın dediği gibi al 100$ a al ya talarsın kendin 700 de neyin nesi

• quote:

Orijinalden alıntı: haktan gsm

Degerli musterimiz ipone 6 ekran degisimi yapiyoruz suan ki fiyati 700tl isterseniz bize ulasa bilir siniz 05434352228

Mezarcılar gelmiş hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili ise apple store dan randevu al. Bi kereye mahsus 300 TL ye yenisi ile degistoriyolar cihazi. Sdn.net te detayli videosu mevcut bu durum hakkinda arastirabilirsin

• Konu hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

Iphone 6 ekran kırıldı ne önerirsiniz en uygun nerde yaptirabilirim ?

Merhaba kardeşim,

Öncelikle geçmiş olsun zararına üzüldüm sana arkadaşımın yeri olan Çekmeköy Apple Servisi ni öneririm.
  • Daha önce LG g2 ekran değişimi yaptırdığım firmadan kardeşimin iphone 6 ekran değişimi için götürdüm adamlar saolusunlar yüzümü kara çıkartmadılar her zamanki gibi işlerini çok iyi yaptılar kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

Ranzanin ust katindan dustu jelatin ve slikon kilif da vardı.

Hocam keşke temperli cam kullansaydınız.

Yeni cihazınızda şu ürünü kullanın kesinlikle:http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-6-and-6-plus/iphone-6/iphone-6-screen-protector-full-cover-glass-4-7.html

Ürün şu an ülkede yok. 1 haftaya kadar Türkiye'ye giriş yapacak. Biraz tuzlu olur belki ama cihazınızın ön tarafını tamamen koruyan(kavisleri de dahil) tek temperli cam bu olacak.

Geçmiş olsun.

• Bir de gelip buralarda kendi reklamınızı yapmıyor musunuz. Ayar oluyorum resmen. Apple ve resmi distribütör haricinde hangi firma garanti veriyor ? Apple bu çakma firmacıkları dava etse kıçlarındaki boklu donları bile alır. Hele birisi de ömür boyu garanti veriyormuş... Bak sen olaya...

Bu forumu okuyup, bu adamların dediklerine kanmayın. 2000 TL ve üstü para verip aldığınız cihazları ne idüğü belli olmayan adamlara bırakmayın. Ekran çatlağıyla gidersiniz, sensörleri bozulur...

• iphone 6 ve 6plus için mutlaka garantili servisinden fiyat alınız dışarda taktıracağınız hiçbir ekran orjınal olmayacaktır artı cihazınızın garanti dışı kalması cabası piyasada 290 ile 330 tl arasıdır ekran fiyatları 6 için 20 dk montaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 16 Haziran 2015; 20:00:16 >
  • arkadas benimde 6 plus şimdi düşürdüm kırdım Sol alttan tek çizgi halinde ama ben bunu yurtdışından getirtmistim. Apple dan randevu alsam bir karelik cihaz değiştirme hakkını kullanabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.