Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Arkadaşlar eğer cihazı alalı 30 gün geçmediyse ( fatura tarihi ) telefona kullanıcı hatalarına karşı kasko yapabilirsiniz.
    (http://www.ekask.com.tr/urun/cepkask-akilli-telefonlar-hizmet-paketi_148.aspx?CatId=129 )
    150 TL bir ücreti var, yaptır kaskoyu sonra kırıldığını aöyle değiştirsinler. En mantıklı ve makul çözüm bu.

Biraz üçkağıtçılık olmuyo mu

Daha yeni 2500 tl verdiğin cihaza 1000 tl daha vermek isteyen yoktur sanırım, çözüm olarak aklıma geldi ama onlar da ödeme yapmıyomuş zaten

Ayrıca evet aklım biraz üçkağıda çalışır doğrudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple Store götür.200 liraya değiştirirler.
  • bnde 4s var 1kattan beton yere düştü daha bnden saglam kardeş 6 ve 5s sahibi öldükten sonra işi bozdu apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Bu kadar dandik mi bu 6lar ya? Gecmis olsun.

Telefon zaten bu düsünce ayni kalmasini mi bekliyosunuz? Sanki Apple düşünce kırılmayan telefon yapıyorda iphone 6 lar kırılıyor bi.

• Bence telefonu büküp store a götür . Cebimde bükülüp kırılmış de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

quote:

Telefon zaten bu düsünce ayni kalmasini mi bekliyosunuz? Sanki Apple düşünce kırılmayan telefon yapıyorda iphone 6 lar kırılıyor bi.

Ben samsunglari cok defa dusurdum. Note2 note3 s3 s4. Su an kullandigim g3u de dusurdum ama Allaha sukur ekrana bir zarar gelmedi. Iphone da oyle degil. Cok narin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

Bence telefonu büküp store a götür . Cebimde bükülüp kırılmış de .

Mantıklı aslında

• quote:

quote:

quote:

Ben samsunglari cok defa dusurdum. Note2 note3 s3 s4. Su an kullandigim g3u de dusurdum ama Allaha sukur ekrana bir zarar gelmedi. Iphone da oyle degil. Cok narin.

Siz biraz sansliymissiniz. Çevremde samsung telefon kullanıcısı cok arkadasım var. Note 3 ilk düşmesinde ekranı kirildi, note 2 birkaç kere düşünce ekranı kırıldı, değişim yapıldı 6 ay sonra tekrar düştü, ekran sağlamdı ama görüntü yoktu, tekrar degisti. s4 kullanan arkadaşımın 8 ayda 2 kere ekranı kırıldı. Yani Samsung da o kadar dayanıklı degil anlayacağınız ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

Bence telefonu büküp store a götür . Cebimde bükülüp kırılmış de .

+1
    Denemeye değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4 ü 100lerce kez düşürdüm sadece kenarları minik minik kırıldı. Ekran sağlam. 6 çabuk mu kırılıyor diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

quote:

quote:

Siz biraz sansliymissiniz. Çevremde samsung telefon kullanıcısı cok arkadasım var. Note 3 ilk düşmesinde ekranı kirildi, note 2 birkaç kere düşünce ekranı kırıldı, değişim yapıldı 6 ay sonra tekrar düştü, ekran sağlamdı ama görüntü yoktu, tekrar degisti. s4 kullanan arkadaşımın 8 ayda 2 kere ekranı kırıldı. Yani Samsung da o kadar dayanıklı degil anlayacağınız ;)

Demek ki şans işi.

• Geçmiş olsun hocam . Çok üzücü bir durum İnşallah en kısa zamanda masrafsız bir şekilde yaptırırsınız.
  • nekadar beyni bos bi genclik var artik ya.bunlara kaldiysa memleketin hali ... adam yeni almis telini kirilmis cami su rezillige su pislige bak forumdaki. dostum gecmis olsun yazik olmus.problemini cozunce on cami daha saglam bi urunle kaplattir.bikac arkadas soylemis zaten.cunku on kisim damla seklinde bi tasarima sahip oldugu icin dusunce darbelere acik.

• içim gitti hocam valla, geçmiş olsun

• Çok geçmiş olsun.. 5s'i kılıfsız kaç kere yer düşürdüm. Ufak birkaç çizik dışında hiçbir şey yok. Apple bu kasayı piyasaya sürmeden hiç test etmemiş sanırım..
  • geçmiş olsun hocam üzülüyor insan valla ben ilk iphone 3 çıkıtıgnda almıştım 1 hafta sonra ekran çatladı çok zoruma gitmişti saglık olsun cana gelen mala gelsin yaptırırsın acele etme sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

bük teleonu cebimde büküldü bükülüncede çataldı de zaten değişcekler heralde 750 tl ye şansını denersin
    bu arada geçmiş olsun

Boyle bir sey olur mu? Boyleyse apple gozumde biraz daha buyur zaten büyüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 6 Ekim 2014; 21:53:17 >
  • Sifirla degistir tamir yaptirma

• Off :/çok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bu kadar korumaya rağmen kırılması insanı ürkütüyor. 5'ler 5S'ler kapsız yere düştüklerinde(ranza değil tabii) kırılmıyorlar. Kaç kere düştüler ama kırılmadılar. iPhone 6 böyleyse düşündürücü. Zemin nasıldı?

Bu durum hangi aci ile düştüğü ile alakali. Yoksa 5 de kirilir 6 da

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.