Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: java

Geçmiş olsun, üzüldüm valla... Yapılacak tek şey randevu alıp Apple Store'a gidip istedikleri parayı verip yenisini almak... Sanırım iPhone 5S'te 700 TL falandı...

5s apple storeda lcd+dokunmatik komple kit 260 civarı. 2 hafta oldu değiştireli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan resmen benim içim acıdı, sanki benim telefonum kırıldı gibi oldu

Çok büyük geçmiş olsun, telefonuma sarıldım şu an kızım diye :(

• Telefon ranzadan düşmüş bunun neresiyle sağlamlığı kıyaslıyorsunuz. İnce telefon hasara karşı daha az dayanıklıdır.

Geçmiş olsun. 700 TL'yi gözden çıkar sıfırını alırsın.
  • Yillardir akillanmadiniz ilk part uretilen mallari almayin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

Bence telefonu büküp store a götür . Cebimde bükülüp kırılmış de .

+1 bu arkadaşı dinle bence
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah sabırlar versin amin.

• samsungun 10 da biri saglamlıgında olmadıgını bilerek almak gerek bende almaı dşnorum ama bir kere dşdgnde duz buz olacaını kabul ederek almaı kafama kodum ona göre bebek gibi bakmak gerek geçmiş olsun :(
  • Sony,Samsung,HTC ve iPhone.bunların içinde darbelere en dayanıklısı sırasıyla Sony,HTC,iPhone ve Samsung.Ama olan oldu şunu tamir ettireyime gelince iş; iPhone kardeşim diğerleri sattım gittici!

• quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

Iphone 6 ekran kırıldı ne önerirsiniz en uygun nerde yaptirabilirim ?

direk amerikadaki merkez ile temas kur, "normal sartlarda kirilmamasi gerekir yardimci olurmusunuz, yoksa bir daha kullanmayacagim ve medyada resimli sekilde bu haberi yayacagim" de, biraz daha kibar cumlelerle.

• quote:

Ranzanin ust katindan dustu jelatin ve slikon kilif da vardı.
     iphone 6 ekran kırıldı

3D tema olmuş

• Gokcesel kullanıcısına yanıt
    Bende şu an temperli cam var. Ama ben film koruyucular kısa zamanda kötü görünüyor diye bunu aldım. Emin misin düşmeye karşı koruma sağladığına? Sonuçta cama yapışık duruyor bu da. Bununla beraber alttaki cam da kırılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bende şu an temperli cam var. Ama ben film koruyucular kısa zamanda kötü görünüyor diye bunu aldım. Emin misin düşmeye karşı koruma sağladığına? Sonuçta cama yapışık duruyor bu da. Bununla beraber alttaki cam da kırılır.

Temperli cam hangi markanın aldınız hocam birde matlar gibi görüntüyü bozuyor mu?
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Görüntüyü bozmuyor. Kendi görüntüsü gibi aynı. Nilkin mi öyle birşeydi markası da. Ben Moto G için aldım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'a narin diyenler 3.5 yıldır haftada bir kez düşürdüğüm şu an da bu mesajı yazan 4 canavarına pek bakmamış herhalde , yandaki metal ile adam dövmüşlüğüm var adam narin diyor.

• Degisim

• quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Iphone 6 ekran kırıldı ne önerirsiniz en uygun nerde yaptirabilirim ?

direk amerikadaki merkez ile temas kur, "normal sartlarda kirilmamasi gerekir yardimci olurmusunuz, yoksa bir daha kullanmayacagim ve medyada resimli sekilde bu haberi yayacagim" de, biraz daha kibar cumlelerle.

Değil Apple çinli çakma telefon üreticisi bile bunu ciddiye almaz. Telefonu düşürmek normal şarta girmiyor, böyle bir mormal kullanım aranıyorsa "RUGGED" telefonlar var onlardan alın derler en iyi ihtimalle, gerçi ona bile tenezzül etmez mesajı kaale almazlar
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam ekrani koruduguna. Bizzat yasadim düşünce ekran yerine kendisi kırılıyor. Profile girerseniz konusunu da açmıştım. Normal jelatinleri 2-3 ayda bir değiştirmek gerekiyor, uzun süre değiştirmediginiz taktirde jelatinin yapışkanı ekrana akıyor ve temizlemek için rahat 5 dakika harcanıyor. Temperli cam jelatinde böyle bir sıkıntı olmuyor ekran görüntüsünden ise hiç kayıp yaşamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bu kadar korumaya rağmen kırılması insanı ürkütüyor. 5'ler 5S'ler kapsız yere düştüklerinde(ranza değil tabii) kırılmıyorlar. Kaç kere düştüler ama kırılmadılar. iPhone 6 böyleyse düşündürücü. Zemin nasıldı?

Muhtemelen yeni tasarimdan oturu.ekranin cerceveyle birlestigi kisim,kavis kisminda kaliyor.yani duserken birlesme yerinin uzerine dusme ihtimali daha fazla.

katiliyorum. bende boyle bi yorum okumustum.
  • hocam biz iphone 6 almak için para biriktiriyoruz siz alıp hangi ara kırdınız şaka bi yana gerçekten çok geçmiş olsun
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    Müşteri hatası efendım.Şimdiye kadar İphone 6 serisi cihaz 22 milyon kadar satmış.Müşterinin hatasını neden firma çeksin ?

Aynısını Samsung'a desene bi sana ne diyecekler merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.