Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer Amerika cihazı falan değilse 380₺ verirsiniz ve sadece ekran değişip kendi cihazınız size geri teslim edilir. Eğer Amerika cihazı ise o zaman ücretli, ücretsiz hiçbir işlem yapılmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    hocam bende bugün iphone6 mı düşürdüm camı üst taraftan kırıldı.
    konya da oturuyorum.gürgençler diye bi premium reseller var hatta yetkili servis olduğunu söylüyorlar.
    aradım bunlar izah ettim durumu apple parça değişimi yapmıyor dediler
    nası yapcaz dedim
    getirin cihazı biz sıfır cihaz verelim dediler 1200 tl ye
    şimdi de girdim sizin yorumları okudum kafam karıştı
    bide siz direkt 380 lira deyince merak ettim nerden biliyorsunuz
    bi yardımcı olurmusunuz?
  • talhayarici kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran değişimi sadece Apple Store'lar da oluyor. Eğer cihazın kasasında bir hasar yoksa ve sadece ekran kırıksa iPhone 6 için 330₺'ye, 5-5s-6 Plus için ise 380₺'ye ekran değişimi oluyor ve ekranı değiştirip size kendi cihazınızı aynı gün içerisinde teslim ediyorlar. (Hoş eğer randevunuz saat 17'den geçse falan ertesi gün teslim ediliyor cihaz) Eğer kasada hasar varsa yine 1000 küsür liraya cihaz değişimi oluyor. Tabi direk kargo ile yollayamıyorsunuz cihazı Apple Store'a. Ya İstanbul'a siz geleceksiniz ya da İstanbul'da bir tanıdığınıza gönderip cihazı, o cihazı mağazaya götürecek, işlemleri hallettirip size geri gönderecek. Bu arada randevu almanız sizin için daha iyi olur mağazaya giderken fakat eğer bütün bir günümü feda edebilirim derseniz şart değil. Randevu yoksa hocam hafta içi mağaza açılmadan önce veya sabah 10 gibi mağazaya giderseniz size aynı gün içerisine bir randevu veriyorlar. Bu arada başka sorunuz olursa hocam çekinmeden sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

Ranzanin ust katindan dustu jelatin ve slikon kilif da vardı.
     iphone 6 ekran kırıldı

bu apple telefonların camını en azından daha sağlam yapamazmı.sadece temperli cam koysa ömürlük olur.ranza değil 2, kattan düşşe gene birşey olmaz..yazık gunah be.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim
    istanbul da değilim fakat yarın bi arkadaşım gideceğini söyledi onunula verebilirim fakat randevu falan demişsiniz
    şimdi alsam kaç güne verirer

bide shift delete editörünün biri kırmış linkini vereyim
    https://www.youtube.com/watch?v=nROaqybeyIk

anlattığına göre sadece ekran için fereken tahsilatı ödemiş işte oda 300 e mi ne geliyor dediğiniz gibi
    telefonu komple değiştirmişler bi defaya mahsus falan diyodu gerçi ama yani böyle bi durum varsa faydalanmak isterim şahsen
    kasaya gelince benim telde biçok yerde zedelenme var köşe ve yan kısımlarda
    öncesinde de bi kaç sefer düşürmüştüm. yani şimdi 1000 lira falan tutacaksa hiç uğraşmayayım konyadaki premium resellerinçıkardığı fiyat zaten bin küsür zaten bana

edit:az önce baktım hem zorluda hem de akasya da randevu yok diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 14 Mayıs 2015; 14:20:45 >

• Benim ekranim kirildi iphone 6 . Zorlu center da 350 tl ye 3 saat icinde hallettiler hemde garanti kapsami devam eder

• Ekran degsiimi kullanimi engelledigi icin randevu sormuyorlar magdur etmemek icin 3 saat de teslim

Hocam arkadaşın dediği de gibi randevu almanıza gerek yok şu an fakat bir günün ayrılması şart. Bu arada Shiftdelete'in editörü bir defaya mahsus değişim falan diye söylerken prosedür hakkında bilgisi yokmuş, çünkü orada gerçekleşen cihaz değişimi ne kullanıcı memnuniyetinden ne de o kişi editör olduğundan dolayı değildi. Sadece mecburiyetti. O sıralar, Apple Store'un elinde yedek parça olarak iPhone 6 ekranı ellerinde yoktu, o yüzden mecburiyetten cihaz değişimi yapılıyordu. Diyelim ki cihazın ekranı kırılırsa ve ürünün kasasında falan hasar yoksa yani cihaz temizse kullanıcıdan ekran değişimi ücreti alınıp yeni cihaz veriliyordu. Fakat ondan çok kısa bir süre sonra cihazın yedek ekranı mağazaya geldiği için cihazı değiştirmeyi bıraktılar. Yani sorun ekran değişimi ile çözülecekse, direk ekran değişimi yapılıyor ve cihaz değişimi yapılmıyor. Bu arada cihazınızın kasası pek iyi durumda değilse bence ekran değişimine engel olabilir bu durum ve 1000 küsür lira isterler diye tahmin ediyorum hocam. Haberiniz olsun. Ekran değişimi olursa bile cihazınız yine değişmeyecektir haberiniz olsun.

• karadenizyapi K kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamadıysam telefon fabrikada üretildikten sonra neden ekranının üstünde tempered glass screen protector kurulu olarak gelmesn mi diyorsunuz? Apple'a ters böyle şeyler. Sony mesela, cihazın kutusunun içerisinden ekran koruyucu film çıkıyor. Saçma değil mi? Cam yapıyorsun ekranı ama yanında cihazın ekranı sağlam değil ve çizilebilir dermiş gibi birde ekran koruyucu veriyorsun.

Bu arada cihazın ekranını Apple ne kadar sağlamlaştırmaya çalışırsa çalışsın, cam bu sonuçta, düştümü yine kırılacak. Bu arada camın üstüne cam koruma olduktan sonra alt tabakada bulunan camın anlamı ne diye düşünmeden de edilmiyor Mesela ben cihazımın ekranında herhangi bir koruma katmanı bulundurmuyorum. Dikkat etmezsen çizilebilir, düşşe kırılabilir belki fakat cihazın orjinal hissi gibi olmuyor tempered glass koruyucular bile olsa. Zaten o kadar zamandır kullanmama rağmen ekranda bir tane bile çizik yok. Tempered Glass Ekran Koruyucular cihazı aşırı kalınlaştırıyor, ağırlaştırıyor ve test ettiğim kadarıyla (iloome ile durum böyleydi) bazen dokunmatik hissiyatını azaltabiliyor nadir durumlarda, mesela facebook uygulamasında news feed'i kaydırırken. Üstelik iPhone 6'larda bombeli kısmı koruması da çok zor. İloome tempered glass ekran koruyucu vardı daha önce ve kenarları korumasına rağmen bunu yapış biçimi hiç hoşuma gitmemişti. Üstelik kenarlara o kadar toz topluyordu ki, telefonu her cepten çıkardığımda temizlemek zorunda kalıyordum. Şimdi ülkemizde çoğu insan cihazını ekran koruyucu ile kullanıyordur fakat yurt dışında kesinlikle öyle değil. Çok az kişide var ekran koruyucu falan. Kılıf kullanan insanlar bile ekran koruyucu kullanmıyor. Şimdi Apple böyle birşey yapsa mesela herkes karşı çıkabilir, onun yerine bataryayı büyültmesini isteyebilir haklı olarak. Onun yerine kullanıcı karar versin böyle birşeyi kullanıp kullanmaması gere

• Mesela hocam ben nLburum Akşama kadar bir çok kişi ile uğraşırken bir o Kadar'da tele bakıyorum. Eğer ki korumasız olsa idi Çoktan perte çıkmıştı. Kaldiki bizim arkadaş motor Üstası. 5s vardiki 1 senede Pert etti. Haşbukı oda zevk almak için koruyucu kılıf kullanmıyordu. Siz memur yada masa başı tertemiz işin olur biraz da kollarsın uzun süre sağlam kullanırsın. Ama Sak'ın birgun düşürme. Şimdi ben bunu Dedim diye birşey olursa tesadüftür 😆😆Gelelim ilk konuya. Apple isterse bu camı çok daha kaliteli yapar. Ben sadece temperli olarak örnek verdim. Çünkü birgun 5 kişi 2 mt Camın üstünde hoplayık gene birşey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hocam arkadaşın dediği de gibi randevu almanıza gerek yok şu an fakat bir günün ayrılması şart. Bu arada Shiftdelete'in editörü bir defaya mahsus değişim falan diye söylerken prosedür hakkında bilgisi yokmuş, çünkü orada gerçekleşen cihaz değişimi ne kullanıcı memnuniyetinden ne de o kişi editör olduğundan dolayı değildi. Sadece mecburiyetti. O sıralar, Apple Store'un elinde yedek parça olarak iPhone 6 ekranı ellerinde yoktu, o yüzden mecburiyetten cihaz değişimi yapılıyordu. Diyelim ki cihazın ekranı kırılırsa ve ürünün kasasında falan hasar yoksa yani cihaz temizse kullanıcıdan ekran değişimi ücreti alınıp yeni cihaz veriliyordu. Fakat ondan çok kısa bir süre sonra cihazın yedek ekranı mağazaya geldiği için cihazı değiştirmeyi bıraktılar. Yani sorun ekran değişimi ile çözülecekse, direk ekran değişimi yapılıyor ve cihaz değişimi yapılmıyor. Bu arada cihazınızın kasası pek iyi durumda değilse bence ekran değişimine engel olabilir bu durum ve 1000 küsür lira isterler diye tahmin ediyorum hocam. Haberiniz olsun. Ekran değişimi olursa bile cihazınız yine değişmeyecektir haberiniz olsun.

Hocam bin lira alcaklarsa az daha vereyim 200-300 neyse 64gblık versinler madem cihaz Değişiyor yada 6s çıktığında yollayayım onu versinler
    Gerçi varmı böyle bi olay bilmiyorum ama olsa düşünürüm
    O değil randevu olmuyor diye arkadaşa da vermedim teli hadi şimdi işin yoksa izin ayarla İstanbul'a git
    Bide iPad le çektim bi iki resim
     iphone 6 ekran kırıldı iphone 6 ekran kırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 15 Mayıs 2015; 19:27:46 >

Hocam yaptıracaksanız kesinlikle Apple Store'da yaptırın. Burada o servis yok malesef fakat yurtdışında falan önce eski iPhone'u verip size bir Apple Store Hediye Kartı verdikleri oluyor ama telefonunuz iyi durumda ve o an ki güncel iPhone'dan bir önce ki model olsa bile 250$ gibi bir miktar sayıyorlar. Yani pek bir anlamı kalmıyor o servis burada olsa bile. Çünkü verdikleri miktar çok az hocam. Bu arada telefon o kadar da kötü gözükmüyor ekran değişimi için fakat yine de kesin konuşmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Dediğine pek katılmıyorum ıphone 5s arkadaşım değiştirmiş 1 ay önce yenisini aldı bugün benim de kırıldıgidicem yanda ezikte var büyük ihtimalle telefonun yenisini istiyeceğim 1 seferlik öyle bir hakları mevcut apple kullanıcıların yanlış bilgi vermeyelim

• AnnieADC A kullanıcısına yanıt
    Hocam isteyin ama vermezler diye tahmin ediyorum. Durumdan haberdar etmeyi unutmayın.

• 350 Tl Montaj Dahil Orj Ekran Takıyoruz. Dm Atabılırsınız 2 Saat Icınde Teslım Edılır.
  • bugün gittim beyler nihayet benim çerçeve tuz buz olmuştu ve suya taş atarsınız dalga dalga yayılır ya aynı öyleydi ama bir seferliğe mahsus 269 tlye toplamda kdv içinde yenisini aldım. Kırılan arkadaşlar ekran ve dokunmatik calısıyorsa öyle bi hakları varmış bilginize
  • Garantisi devam eden cihazları servisinde yaptırın eğer dışarıda taktıracaksanız iPhone 6 ekranı 240 tl ile 300 tl Arasında değişir bugünden sonraki fiyatları Değişimi 15 dk

• 2 ay önce garantisi bitmiş iphone 5'imin batarya şişmesi ve aşırı ısınmasından dolayı ekranın üst taraftan gövdeden ayrılmaya başlamadı nedeniyle 20 ağustos gecesinde 28 ağustos cuma için zorludan randevu aldım.
    Ekrana o kadar hassas davranıyordum bişey olmasın diye. Bugün, randevuya tam 2 gün kala, işyerinde masaüstü telefonum çaldı. Onu açarken şarjda olan telefonum yere düştü ve ekran çatladı. Herhangi bir akma, ölü piksel vs yok. Sadece tek çizgi halinde çatladı.
    250₺+kdv'ye bataryayı değiştirip kurtulayım derken halime bakın.
    1030₺'ye yenisini veriyorlarmış, telefondan öyle dediler. Gel de kafayı yeme.
    Var mı bir yol haritası tavsiyesi olan?

• Geçmiş olsun . Sdn nin iphone 6 uzun kullanım testinde adam telefonu düşürdüp ekranını kırdığını , apple store da sadece ekran maliyetine (200 küsür tl) yeni telefon aldığını söylüyordu . Apple store a gidip bi konuş , kabul etmeyip yüksek fiyat verirlerse o videoyu aç göster çifte standart mı var burda diye bağır çağır atarlan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.