Şimdi Ara

İphone 6 Home Ve Güç Tuşları bozuk ekran nasıl uyandırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 6 home tuşu ve güç tuşu çalışmıyor arkadaşlar. Ekranı nasıl uyandırabilirim ? Şu an sadece şarja taktığımda veya şarjdan çıkardığımda ekran açılıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sensör ayarları hareket

• Anlamadım hocam öyle bir menü gözükmüyor biraz daha detaylı söyleyebilir misiniz ?

• Ekran uyandırma diye yaz Google

• istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki arattım ancak aradığım cevabı bulamadığım için forumda konu oluşturdum, biliyorsan lütfen detaylı anlayabileceğimiz şekilde açıkla ki işimiz çözülsün yoksa bu şekilde hiçbir yardım olmuyor maalesef

• Bende 6 s var şuanda ekranı salıyorum görüntü açılıyor 6 bakayım çoğu CihaZında var Apple
    İphone 6 Home Ve Güç Tuşları bozuk ekran nasıl uyandırılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 14 Mayıs 2020; 8:37:40 >
  • 6 da hareketle uyandırma yok malesef
    6s ve üstünde var

• Müzik kulaklıklığı takıp kulaklığın üzerindekeki açma kapama tuşuna basılı tutup beklermisin 4 5 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 14 Mayıs 2020; 8:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Müzik kulaklıklığı takıp kulaklığın üzerindekeki açma kapama tuşuna basılı tutup beklermisin 4 5 sn
    Kulaklık işe yaradı hocam teşekkürler, ses açma kapama tuşundan da ekran açılıyordu ama güncelleme yaptım gitti çalışmıyor o olaydı çok iyiydi

• Telefonu acma kapama dugmesindende ekran uyandirilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hey Siri aktif ettiysen onu kullan aktif değilse kulaklıktan Siri’yi yönlendir assive touch’ı kullan sorunun çözülür yalnız telefonu tamir ettir anakart hasar görürse telefonu çöpe atmak zorunda kalırsın

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Adam hem konu başlığına hem de konunun içine güç tuşu bozuk yazmış. Siz dalga geçer gibi güç tuşuyla uyandırılır demişsiniz. Sanki bunu bilmeyen yokmuş gibi.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Mobilden girdigim ve Konu Basligi uzun olup mobilde kayan yazilarla gösterildigi icin sadece Home Tusu bölümünü okumustum, bu yuzden öyle yazdim. Alternatif olarak USB Kablosuyla Telefonu PC veya sarja baglayinca Telefon uyanir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.