Bildirim
İphone 6 Home Ve Güç Tuşları bozuk ekran nasıl uyandırılır ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sensör ayarları hareket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadım hocam öyle bir menü gözükmüyor biraz daha detaylı söyleyebilir misiniz ?
Ekran uyandırma diye yaz Google
Hocam tabiki arattım ancak aradığım cevabı bulamadığım için forumda konu oluşturdum, biliyorsan lütfen detaylı anlayabileceğimiz şekilde açıkla ki işimiz çözülsün yoksa bu şekilde hiçbir yardım olmuyor maalesef
-
6 da hareketle uyandırma yok malesef
6s ve üstünde var
Müzik kulaklıklığı takıp kulaklığın üzerindekeki açma kapama tuşuna basılı tutup beklermisin 4 5 sn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 14 Mayıs 2020; 8:39:52 >
Kulaklık işe yaradı hocam teşekkürler, ses açma kapama tuşundan da ekran açılıyordu ama güncelleme yaptım gitti çalışmıyor o olaydı çok iyiydiquote:
Orijinalden alıntı: istanbulsrv
Müzik kulaklıklığı takıp kulaklığın üzerindekeki açma kapama tuşuna basılı tutup beklermisin 4 5 sn
Telefonu acma kapama dugmesindende ekran uyandirilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hey Siri aktif ettiysen onu kullan aktif değilse kulaklıktan Siri’yi yönlendir assive touch’ı kullan sorunun çözülür yalnız telefonu tamir ettir anakart hasar görürse telefonu çöpe atmak zorunda kalırsın
Adam hem konu başlığına hem de konunun içine güç tuşu bozuk yazmış. Siz dalga geçer gibi güç tuşuyla uyandırılır demişsiniz. Sanki bunu bilmeyen yokmuş gibi.
Mobilden girdigim ve Konu Basligi uzun olup mobilde kayan yazilarla gösterildigi icin sadece Home Tusu bölümünü okumustum, bu yuzden öyle yazdim. Alternatif olarak USB Kablosuyla Telefonu PC veya sarja baglayinca Telefon uyanir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iki iphone birbirine aktarma
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X