Şimdi Ara

iPhone 6'ımın pilini değiştirdim.. Sonuç muhteşem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu eylülde iphone 6'ım iki yaşına basacak.. %30 olmadan kapanıyordu. İstanbul'un güvenilir bir özel servisi ofisime gelerek hizmet verdi ve pili 20 dakikada değiştirdi. Sonuç telefonum ilk günkü gibi oldu. Kesinlikle bu pil derdini çekmeye değmez.. Sorununuz varsa hemen değiştirin. Teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde pil olmek uzere iphone6 1.5 yil oldu alali.Bataryayi degistirince Garanti gidiyor sanirsam. Birde ne kadara mâl oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 29 Mayıs 2016; 14:56:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde baş göstermeye başladı fiyat nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Reklam gibi geldi bana.

Bana da
  • Reklam değil arkadaşlar.. Firma adı vermedim dikkat ettiyseniz. Sadece yaşadığım sıkıntıya değmezmiş.. Onunanlatmak istedim.. 160 lira orjinal pil.. 20 lira da yerinde hizmet bedeli lakin yerleri bana uzak olduğu için gitmek daha pahalıya mal olacaktı.. Referanslarına baktı. Koç holding, cem yılmaz ile falan çalışıyorlar.. Firma adı vermeyeceğim. Reklama girmesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Reklam değil arkadaşlar.. Firma adı vermedim dikkat ettiyseniz. Sadece yaşadığım sıkıntıya değmezmiş.. Onunanlatmak istedim.. 160 lira orjinal pil.. 20 lira da yerinde hizmet bedeli lakin yerleri bana uzak olduğu için gitmek daha pahalıya mal olacaktı.. Referanslarına baktı. Koç holding, cem yılmaz ile falan çalışıyorlar.. Firma adı vermeyeceğim. Reklama girmesin..
    Pili 1.5-2 yılda nasıl öldürdünüz ya? benimde cihazım 1.5 yıllık hatta geçti bile hala çok iyi.%50 göstergede kullanmaya bağlı olarak 3.30-4 saatleri tam olarak da 6.30-7 küsür ekran süreleri alınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Pili 1.5-2 yılda nasıl öldürdünüz ya? benimde cihazım 1.5 yıllık hatta geçti bile hala çok iyi.%50 göstergede kullanmaya bağlı olarak 3.30-4 saatleri tam olarak da 6.30-7 küsür ekran süreleri alınıyor.

Alıntıları Göster
    160 liraya ikinci kalite pili kaktırmışlar sana. Piyasada kablo, kılıf, adaptör ve kulaklık haricinde başka orijinal parça veya yedek parça yok. Olmadığı gibi satışı da yok. Ancak Zorlu, Akasya veya resmi servislerde orijinal parça var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

160 liraya ikinci kalite pili kaktırmışlar sana. Piyasada kablo, kılıf, adaptör ve kulaklık haricinde başka orijinal parça veya yedek parça yok. Olmadığı gibi satışı da yok. Ancak Zorlu, Akasya veya resmi servislerde orijinal parça var.

bilinçli oluşun için tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

bilinçli oluşun için tşk ederim

Alıntıları Göster
    Aynı şekilde 1 hafta önce bende iphone 6 telefonumun pilini akasya store da orjinali ile değiştirdim. Şimdi çok memnunum 420 civarı cycle değerine sahiptim ve artık pil performansı beni aşırı derecede mağdur ediyordu, fakat apple storedaki geniuslar pilin bir sorunu olmadığını söyleyip geri gönderiyolardı. Bende ücretli değişim talep ettiğimi söyledim 275tl karşılığı değişim yaptılar. Akşama dayanmayan pil artık %40 larda veya 45 lerde eve varabiliyorum. Bir de bazen %30 larda kapanma veya bir anda 10 veya 15 puan şarj düşme sorunları vardı onlarda kalktı uzun lafın kısası işkence çekmeye gerek yok apple store ücreti diğer servislere göre biraz fazla olabilir ama sıkıntısız çözüm için değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 30 Mayıs 2016; 12:39:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

Aynı şekilde 1 hafta önce bende iphone 6 telefonumun pilini akasya store da orjinali ile değiştirdim. Şimdi çok memnunum 420 civarı cycle değerine sahiptim ve artık pil performansı beni aşırı derecede mağdur ediyordu, fakat apple storedaki geniuslar pilin bir sorunu olmadığını söyleyip geri gönderiyolardı. Bende ücretli değişim talep ettiğimi söyledim 275tl karşılığı değişim yaptılar. Akşama dayanmayan pil artık %40 larda veya 45 lerde eve varabiliyorum. Bir de bazen %30 larda kapanma veya bir anda 10 veya 15 puan şarj düşme sorunları vardı onlarda kalktı uzun lafın kısası işkence çekmeye gerek yok apple store ücreti diğer servislere göre biraz fazla olabilir ama sıkıntısız çözüm için değer.

Alıntıları Göster
    180 tl orjinal olmayan bir ürün için baya pahalıymış. Daha uygun çözüm arayanlar Aliexpress'ten 18 dolara NOHON marka batarya alıp burada düzgün birine 10-20 TL'ye taktırılabilir, ücret talep etmeden yardımcı olan işinin ehli ve değerli arkadaşlarımız bile mevcut, forumu takip edenler bilirler.

Bataryasında problem yaşayan ve değiştirme konusunda kararsızlığı olanlara şunu söylemek istiyorum, ben de benzer sıkıntıları i5'te de i6'da da yaşayan biri olarak vakit kaybetmeden değiştirmenizi tavsiye ederim.
    Değiştirdikten sonra neden daha önce değiştirmemişim hissiyatı beliriyor. Telefonu ilk günkü şevkle kullanmaya başlıyorsunuz.

• yenilik her zaman iyidir

• reklam yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guatemalalı

reklam yapma
    Telefonu güncellediğin Zaman'da sonuç muhteşem olacak dostum Orjinal parça kullanılmamışsa telefonun kilitlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 30 Mayıs 2016; 19:47:52 >
  • quote:

Nasil yani. İfixit demi cakma batarya veriyor ?

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Hayır gerçeğe en yakın pil ifixit sıralama böyle bana göre İfixit>Nohon>Deji

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Bay be ben orjinal saniyordum. Ogrendigim iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

Bay be ben orjinal saniyordum. Ogrendigim iyi oldu.
    Hayırlı olsun hocam :)
  • Ben gecen yaz apple store gittigimde bana 180 tl'ye pil degisimi yapiyoruz demislerdi. Bence direk apple store gitmen daha iyi olurdu.

• tkblack kullanıcısına yanıt
    Apple store'a gidin. düzgün birine denk gelirseniz ücretsiz değişim alırsınız. Denk gelmezseniz bence sorununuzla birlikte mail atıp derdinizi anlatın bu konularda ücretsiz değişim yaptıklarını çoğu yerde okudum. 1.5 yıllık telefonun kesinlikle böyle bir durumda olmaması gerekir ne yapmış olabilirsiniz ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.