Bildirim
iPhone 6 / iPhone 6 Plus Detaylı Geekbench Skorları!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu tip sonuçlarda ilk defa böyle bir tabloyla karşılaşıyoruz. Genelde yeni çıkan iPhone ile eski iPhone arasında 1,5-2 kat fark olurdu 5S ile 6 serisinin hızları birbirine çok yakın. 5S cihaz kullandığım için demiyorum ama gerçekten 5S sahipleri 4' ekranı kabul edilebilir buluyorsa 6 almaları çok ama çok saçma olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5s çok güçlü çıkmış 5s sahipleri bence telefonu kullansınlar şu zamanda 4s bile işimi görüyorquote:
Orijinalden alıntı: Celeste
Bu tip sonuçlarda ilk defa böyle bir tabloyla karşılaşıyoruz. Genelde yeni çıkan iPhone ile eski iPhone arasında 1,5-2 kat fark olurdu 5S ile 6 serisinin hızları birbirine çok yakın. 5S cihaz kullandığım için demiyorum ama gerçekten 5S sahipleri 4' ekranı kabul edilebilir buluyorsa 6 almaları çok ama çok saçma olur. -
6 dahami iyi çıkmış kafam çok karıştı birinde pil iyi birinde ekran küçük kapasitesi yüksek olucak 2 ucu .. değnek
6 Plus'ın 6'dan daha az skor alması çözünürlükten kaynaklanıyor galiba. Seneye çözünürlükleri eşitlesinler bence.
6 plus 2gb ram degilmiydi...ne gerizekali bu apple firmasi.2gb ram neden koymazlar anlamiyorum.general mobile elite versiyonun 3gb koyup 1200TL ye satiyo apple 1 gb ram koyup 3 milyara satiyo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 18 Eylül 2014; 6:12:54 >
-
Ram ler aynı 6 nın çözünürlüğü daha az olduğu icin 6 performanslı ve şunu da söyleyeyim pil kullanımlarında da tahminim 6 en son a geçecek yani en cok 6+ gidecek sonra 5s sonra 6
Official iPhone 6 Plus Reviews Report 1 GB RAM
Link.. -
artık yarın ola hayrola herkes bi ss atar oldu hangisi doğru 😄
Bence Apple'da herzaman alınması gereken seriler S serileri, en uzun ömürlü cihazlar onlar oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: iFenix
Official iPhone 6 Plus Reviews Report 1 GB RAM
Link.. -
i6 plus da 1 gb RAM olduguna gore, bi batarya kaldi. 2915 mAh de balon cikarsa vay halimize
Selam arkadaşlar forumda görmüştüm 5s 6 6plus ı karşılaştırmak için bir şekil vardı telefonların boyutları yazıcıdan çıkartacam ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: John -Coffey
i6 plus da 1 gb RAM olduguna gore, bi batarya kaldi. 2915 mAh de balon cikarsa vay halimize -
iphone 5 ten sonra 5s ne zaman çykmy?ty???quote:
Orijinalden alıntı: John -Coffey
i6 plus da 1 gb RAM olduguna gore, bi batarya kaldi. 2915 mAh de balon cikarsa vay halimize
iphone 4 kullanyyorum byktym artyk yoruldu telefon iphone 6 alsam 6s ne zamana çykar yani çok kysa süreyse bekliyim olmady satar yenisini alyryz pek bi?ey farketmicek gibi fiyat olarak -
iPhone 6 , 6plustan daha iyi performans verir. Testlerde bu değişiklik gösterebilir ama ele alındığında bu sonuç çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı
Selam arkadaşlar forumda görmüştüm 5s 6 6plus ı karşılaştırmak için bir şekil vardı telefonların boyutları yazıcıdan çıkartacam ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Buradan çıktı alıp boyutuna bakabiliyorsunuz.
http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2014/09/iphone-scale.pdf -
çok teşekkürler hocam -
5 ile 5S arasında uçurum varmış gerçekten.
Bu skorlar sonucunda 5S kesinlikle yerini korudu bendede 5S var ve kesin olarak değişmeme kararı aldımquote:
Orijinalden alıntı: BayZagor
5 ile 5S arasında uçurum varmış gerçekten. -
Benzer içerikler
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- ll hangi ülke
- ios 17 hangi telefonlarda var
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X