Şimdi Ara

İphone 6 kendini resetleme ve 4013 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlamadım İkisini de söyleyenler var. İphone 6 cihazım sürekli donup reset atmaya başladı. Durumun bataryadan kaynaklı olabileceği çoğu yerde yazıyordu bende batarya değişimi yaptım Fakat sorun devam etti. Hatta artarak devam etti 2 dakika da bir reset atmaya başladı. Cihazı pc üzerinden rocevery modunda geri yüklemek istedim. Bu seferde geri yükleme s 4013 gibi bir hata veriyor ya da ilerleme olmuyor takılıyor. Şu an telefon kurtarma modunda kaldı ve açılmıyor itunnes ile de herhangi bir yükleme yapılmıyor. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Öncelikle geçmiş olsun 4013 hatası zamanında iPhone 7 cihazında başıma gelen bir sorundu.Maalesef bu sorunun çözümü bildiğim kadarıyla donanımsal, nand belleği değişimiyle bu sorunun ortadan kalktığı belirtiliyor.Benim cihazım ABD cihazıydı oraya tekrar gidip değişim yapılmıştı.Yazılımsal olarak çözümünü şahsen bilmiyorum ama dediğim gibi nand bellek değişimiyle sorun çözülüyormuş.
  • Teşekkür ederim sağolun.Evet söylediğiniz gibi bende internetten araştırıyorum ve gördüğüm kadarıyla sizin bahsettiğiniz nand flash proplemi görünüyor.Bakalım uygun fiyat veren bir yer olursa göndereceğim. Hayırlısı artık
  • başlığı hortlatıyorum özür dileyerek

Benim 8 plus telefonum da 4013 hatası verdi
    Bu değişim ile birlikte veri kaybı oluyor mu, fotoğraflar vs. kurtarılabiliyor mu
  • Bilgi alabilirsiniz bu firmadan
    kadikoyiphone
    iPhone Tamir Kad�k�y
    http://www.kadikoyiphone.com/iletisim.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 29 Mayıs 2020; 7:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.