Şimdi Ara

Iphone 6 mı, Iphone 6 Plus mı yoksa Xperia Z3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar siz hangisini önerirsiniz Iphone 6 mı, Iphone 6 Plus mı yoksa Xperia Z3 mü? Nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler...

• z3..2014 bıtıyor hala sd kartsız telefon cıkarıyor elma armut,saglamlıga hıc gırmıyorum z3 tokatlar,2500 lıra verınce cıhaz bana yamuk yapsın ıstemem,bana yapsa kendı yapsın ıstemem,batarya olarak yıne z3 ayrıca z3c ıle bırlıkte cok cok ıyı.su ve toz gecırmezlık ayrı bır avantaj+androıdın ozgurlugu aksesuar ucuzlugu vb sebeplerden o butcede kesınlıkle tercıhım z3 olur benim.
  • Üçü de üzmez.
    Kağıt üzerinde Z3 bütün özellikleriyle daha iyi ama iOS tecrübesi yaşamak isterseniz iPhone 6 alınabilir.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hani hiç muhalefet yok mu ? Bir de İphone'cuları dinleseydim. Onlar ne eleştiri getirecek acaba Z3'e :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

z3..2014 bıtıyor hala sd kartsız telefon cıkarıyor elma armut,saglamlıga hıc gırmıyorum z3 tokatlar,2500 lıra verınce cıhaz bana yamuk yapsın ıstemem,bana yapsa kendı yapsın ıstemem,batarya olarak yıne z3 ayrıca z3c ıle bırlıkte cok cok ıyı.su ve toz gecırmezlık ayrı bır avantaj+androıdın ozgurlugu aksesuar ucuzlugu vb sebeplerden o butcede kesınlıkle tercıhım z3 olur benim.

+1 bencede z3
  • Z3c alirim ben olsam
  • Z3
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Z3 ile Z3 Compact arasındaki fark nedir? Anladığım kadarıyla tek fark boyutu biraz daha küçük, doğru muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memodovic07

Z3 ile Z3 Compact arasındaki fark nedir? Anladığım kadarıyla tek fark boyutu biraz daha küçük, doğru muyum?
    Bu arada hala bir muhalefet oluşmuş değil. Forumda hiç mi Iphone'cu yok. Iphone'cuların da yorumlarını bekliyorum. Yoksa Iphone'cular da Z3'ün üstünlüğünü mü kabul etti? Öyle bir şey varsa bunu da belirtebilirsiniz
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırınca tek farkın boyutu olmadığını farkettim Z3 her yönden daha iyi gibi duruyor. Sizin özellikle Z3 Compact'ı önermenizin sebebi nedir acaba?
  • quote:

Biraz araştırınca tek farkın boyutu olmadığını farkettim Z3 her yönden daha iyi gibi duruyor. Sizin özellikle Z3 Compact'ı önermenizin sebebi nedir acaba?
    Sadece işin içinde ios olduğu için ip 6 tercihim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

Sadece işin içinde ios olduğu için ip 6 tercihim olurdu.

Alıntıları Göster
    android kullanıcısı olarak iphone 6 alırdım şuanki güncel androidlerin durumu nasıl bilmem ama xperia arc çok çektirdi bana o arayüze dahada katlanamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 29 Ekim 2014; 13:48:43 >
  • quote:

Evet arkadaşlar siz hangisini önerirsiniz Iphone 6 mı, Iphone 6 Plus mı yoksa Xperia Z3 mü? Nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler...

6 plus o parayi kesinlikle haketmiyor bir kere bastan eleyin bence.

Onun haricinde butceniz tam olarak nedir, ve ne kadar sure kullanmayi dusunuyorsunuz telefonu bunlar onemli
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Bütçe sorunu yok. Alabileceğim en iyi telefonu arıyorum. 2. eli iyi satılabilen ve uzun süre stabilitesini koruyabilecek bir telefon arıyorum. Genelde bunları sayanlara Iphone önerirler ama Z3'ün özellikleri de azımsanamayacak kadar iyi. Bu yüzden biraz kafam karıştı.
  • Video Tapes kullanıcısına yanıt
    Ben de şuana kadar hep android kullandım ve ben de senin gibi çok çektim. Ama genel bir söylem var ki android yeni telefonlarda o eski sorunlarını tamamen çözmüş, sorunsuz bir hale gelmiş. Güncelleme sıkıntıları vs. her sıkıntıyı gidermişler. Ne kadar doğru bilemiyorum. İos'un zaten kalitesi ortada ona laf yok
  • quote:

Ben de şuana kadar hep android kullandım ve ben de senin gibi çok çektim. Ama genel bir söylem var ki android yeni telefonlarda o eski sorunlarını tamamen çözmüş, sorunsuz bir hale gelmiş. Güncelleme sıkıntıları vs. her sıkıntıyı gidermişler. Ne kadar doğru bilemiyorum. İos'un zaten kalitesi ortada ona laf yok
    Bu arada bazıları android de daha özgürsün Ios hapishane gibi diyorlar. Ben çok telefonu kurcalayan biri değilim. Kurcalama derken root, jailbreak vs. falan yapmayacağım. Tabi biri bana burada faydalarını sayarsa düşünebilirim orası ayrı

• quote:

Bütçe sorunu yok. Alabileceğim en iyi telefonu arıyorum. 2. eli iyi satılabilen ve uzun süre stabilitesini koruyabilecek bir telefon arıyorum. Genelde bunları sayanlara Iphone önerirler ama Z3'ün özellikleri de azımsanamayacak kadar iyi. Bu yüzden biraz kafam karıştı.

Iphone'un ikinci eli oldukca iyi, 6'nin Plus'a gore boyutlari sebebiyle ikinci elde biraz daha rahat elden cikarilabilecegini dusunuyorum.

Stabilite konusunda ben Android kullanicisi degilim ama kullanmakta oldugum iphone 5, piyasaya cikali 2 yili devirdi, 3. senesinde, inanin hala canavar gibi calisiyor, stabilitede hicbir sorunum yok, en cok sikayet ettigim konu batarya...

Z3, ozellikleriyle cok cazip duruyor ama kendi telefonuma baktigimda, 2 sene once piyasaya cikan Android'lerle kiyaslanmayacak duzeyde, o bakimdan uzun sure stabilite ve guncellik acisindan ben hala iphone oneririm.

Android 5,0 Lollipop ve bunla uyumlu calisan 64bit islemcili Android cihazlar belki iphone stabilitesini yakalayabilir ama su anda pek gecerli gormuyorum. Iphone kullanicisi olduguma da aldanmayin, bir ara uzun uzun kendi telefonumu satip LG G2 almayi dusundum (ekran ve batarya icin), sonra 1-2 sene daha kullanip yeni iphone alirim simariklik yapmaya luzum yok diye vazgectim, fanatik degilim kisacasi.

Iphone 6 da batarya çok sıkıntı yaratmaz bana diye düşünüyorum. Bir eski Samsung Glaxy Gio ve Avea İntouch 2 kullanıcısı olarak bataryanın yetmemesine doğuştan alışkınım ben diyebilirim. Heralde bunlardan da az gidecek değildir. Sonuçta IPHONE yani
  • quote:

Iphone 6 da batarya çok sıkıntı yaratmaz bana diye düşünüyorum. Bir eski Samsung Glaxy Gio ve Avea İntouch 2 kullanıcısı olarak bataryanın yetmemesine doğuştan alışkınım ben diyebilirim. Heralde bunlardan da az gidecek değildir. Sonuçta IPHONE yani

Soyle ozetleyeyim; Benim telefonum tam olarak 14 ayini doldurdu aldigimdan beri, 15. ayin icindeyiz.

Batarya kapasitesi 1440mah.

Ekran parlakligi genelde yarida, geceleri yaridan biraz daha az, gunduzleri de biraz daha fazla oluyor.

3G genelde hep acik (en cok sarji bu goturuyor zaten, EDGE'e gectigimde gunu cikarmamasi ihtimali yok zaten)

Watsapp'tan surekli mesajlasma donuyor, facebook, instagram ve maillere de surekli bakiyorum, arada muzik dinliyorum (spotify'dan), oyun cok az oynuyorum, gunde 5-10dakika bile etmez.

Konum servislerim hep kapali, navigasyon kullanacagim zaman aciyorum.

Bazen de bulundugum yerde wi-fi olmuyor, bilgisayarla calisiyorsam telefonumu modem olarak kullaniyorum ama bunu da her gun yapmiyorum.

sonuc olarak boyle bir kullanimda sabah 9'da sarjdan cektigim zaman, aksam 10-11'e kadar rahat idare ediyor. Iphone 6 hem yeni alincagi icin, hem de bataryasi daha kapasiteli oldugundan, cok yogun kullanimda dahi gunun sonunu zar zor da olsa cikarir gibime geliyor...

Ama konum servisleri hep acik, 3g hep acik, surekli oyun ve muzik izler, dinlerim, sosyal medyayi kurcalarim deniliyorsa da 7-8 saati anca tamamlar tahminimce.

Ben de aynı senin gibi kullanıyorum telefonu. O zaman sıkıntı yok batarya konusunda. Benim kullandığım telefonlar akşamı çıkaramıyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.