Şimdi Ara

iPhone 6 Plus almayı düşünüyorum da kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şuan kullandığım telefon LG G2. Bunu anneme veya babama verip iPhone 6 Plus almayı düşünüyorum. Bugüne kadar hiç iPhone kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum. Telefondan beklediğim çok güzel ses kalitesi ve çok iyi bir kamera. Küçük ekran da kullanamıyorum. 16 GB bana yeter mi? Daha çok para vermek istemiyorum açıkçası. Müziklerimi Spotify'dan dinleyeceğim. Video, resim çekerim. Oyun oynarım ama hem sık değil hem de daha küçük oyunlar. Yoksa iPhone almayıp Android telefon mu almalıyım? Teşekkürler..

• 6 plus kullanıyorum 2 ay önce 6s Plus aldım şarjı gerçekten kötü günde 2 kez takmak zorunda kalıyodun sattım eski telefonuma 6 plus a geri döndüm kamerası diğer üst düzey telefonlara nazaran bi tık aşağıda ama gayet güzel çekiyor. Hem fotoğrafı sosyal ağlarda paylaşacaksan kalitenin önemi kalmıyor açıkçası. Alıcaksan 16 alma 64 al çünkü 16 bi işe yaramıcaktır. Alıp memnum kalabileceğin tek cihaz diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6 16 gb modelını bir senedir kullanıyorum telefonumda 45 uygulama 1000 foto 50 müzik. 4gb boş alan var genel olarak yeter 16 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.