Şimdi Ara

Iphone 6 Plus ile Iphone 6 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki buçuk senedir Samsung Galaxy S3 sahibiyim. Telefondan genel olarak memnun olmakla birlikte samsung'un telefondan yazılım desteğini çekmesi ve rehberin geç açılma sorunu yüzünden ve telefonun stabil çalışmamasından dolayı dilim yandı. Çevremde de android telefon kullananlardan da gözlemlediğim üzere artık android telefon düşünmüyorum.
    Eşim Iphone 5 kullanıyor ve çok memnun bu yüzden bende iphone almayı planlıyorum.
    Iphone 6 Plus 16gb ya da Iphone 6 16gb modellerinden birini alacağım.
    Telefon kullanım şeklim oyun çok az oynarım, facebook, instagram, twitter gibi genel uygulama dışında 3-5 alışveriş uygulaması ve 3-5 foto düzenleme uygulaması kullanıyorum. Daha çok mail ve telefon görüşmesi ağırlıklı olarak kullanmaktayım. Sizce 16gb işimi görür mü? Bide fotoğraf çekmeyi seviyorum. (Depolama sorun değil günlük senk. yapabilirim.) plus modeldeki optik görüntü sabitleme olayını çok tavsiye ediyorlar. Birde ekran kalitesini
    Bu anlattıklarım paralelinde sizce hangisini almak mantıklı, sizin bu telefonu kullananlar olarak görüşleriniz benim için önemli tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Aynı durumdayım,hatta tamamen aynı bende de S3 var ve değiştirmeyi düşünüyorum. 6 ile 6+ arasında karar veremiyorum,takipteyim konuyu
  • kiwkiw kullanıcısına yanıt
    Konuda yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • Hocam ayni durumdayim 2.5 senedir kullaniyorum s3 ve plus aldim dusunmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence plus al hocam pili çok iyi . Büyük ekrana da alışkınsın zaten iyi okur bence

1,5 yıldır samsung s3 kullanıyorum . kesin plus düşünüyordum. ama forumda hakkında bir sürü şikayet okuyunca seneye 6s plus beklemeye karar verdim. küçük bir ihtimal belki note4 de alabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

Hocam ayni durumdayim 2.5 senedir kullaniyorum s3 ve plus aldim dusunmeden.

Peki 16 gb konusunda görüşünüz nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Uzun süreli kullanıcaksanız kesinlik ile 64 gb alın.
  • iphone 6 64 GB en ideal seçim olur bana sorarsanız.

2500-2600 TL ödeyip 16 GB kapasiteli bir telefon almak pek mantıklı gelmiyor bana.
  • S3'ü olan herkes değiştirme kararı almış görünüşe göre
    6 bizim S3'lerle aynı boyutta yani alışkanlık gerektirmez, eskisi gibi kullanırız fakat plus baya büyük s3 göre. Sıkıntı yaratır mı onu öğrenmek istiyorum ben, bizim gibi plus' a göre küçük bir telefondan geçenler varsa onların yorumlarınıda almak isterim. Plus ekran ve pil konusunda daha iyi lakin günlük kullanımda büyüklüğü fazla sorun olur mu o düşündürüyor beni asıl.
    Eğer olumlu yorumlar alabilirsem Abd'den getireceğim plus 64gb uzay grisini 1 ay içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwkiw

Merhaba;

İki buçuk senedir Samsung Galaxy S3 sahibiyim. Telefondan genel olarak memnun olmakla birlikte samsung'un telefondan yazılım desteğini çekmesi ve rehberin geç açılma sorunu yüzünden ve telefonun stabil çalışmamasından dolayı dilim yandı. Çevremde de android telefon kullananlardan da gözlemlediğim üzere artık android telefon düşünmüyorum.
    Eşim Iphone 5 kullanıyor ve çok memnun bu yüzden bende iphone almayı planlıyorum.
    Iphone 6 Plus 16gb ya da Iphone 6 16gb modellerinden birini alacağım.
    Telefon kullanım şeklim oyun çok az oynarım, facebook, instagram, twitter gibi genel uygulama dışında 3-5 alışveriş uygulaması ve 3-5 foto düzenleme uygulaması kullanıyorum. Daha çok mail ve telefon görüşmesi ağırlıklı olarak kullanmaktayım. Sizce 16gb işimi görür mü? Bide fotoğraf çekmeyi seviyorum. (Depolama sorun değil günlük senk. yapabilirim.) plus modeldeki optik görüntü sabitleme olayını çok tavsiye ediyorlar. Birde ekran kalitesini
    Bu anlattıklarım paralelinde sizce hangisini almak mantıklı, sizin bu telefonu kullananlar olarak görüşleriniz benim için önemli tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

şimdiden hayırlı olsun plus alın pısman olmazsını bıde sureklı sync yapıp 3-5 application kullanıcaksanız 16GB size hayli hayli yeticektir.gereksiz yere 300 lira vermeyin fakat uzun vadeli dusunucek olursanız 64Gb en mantıklı secenek gözüküyor tabiki aradaki 300 lira sizin için büyük bi fark yaratmıycaksa.Plus'ın gerek kamerası ios'un app lerdeki kalibrasyonları cok basarılı pısman olmıycaksınız.

• Yani genel olarak toparlayacak olursak iphone 6 plus 64 gb doğru seçim gibi görülüyor. Plus büyüklük olarak fazla gelirse o zamanda 6 64gb dusunulebilir gibi bir sonuç çıkıyor

• İphone 6 plus tasarımı nedeniyle çoğu 5 inç ve üzeri telefonlardan bile büyük.İphone 6 plus eğer çok oyun oynarım film izlerim derseniz alınabilir bir cihaz.Onun haricinde İphone 6 64 gb en ideal seçim bana göre.Üstelik şarjıda gayet iyi.Daha kullanışlı.Daha hafif.1 günü o kullanımla çok rahat çıkarıyor.Bende aşşağı yukarı aynı kullanım alışkanlıklarına sahibim.Çok memnunum ip6 dan.ip6 plus ta alabilirdim tercihi böyle yaptım.

Ben hiç düşünmeden ip6 64gb öneririm.Ben eski bir ip5 kullancıısı olarak bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 31 Ekim 2014; 23:40:11 >
    Plus çok büyük 6 al

• 6 Plus al. Neden diyecek olursan, büyük ekranda iOs çok daha bi zevkli. :) He bide abartildigi kadar buyuk degil. Gidio gor hak vereceksin bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 31 Ekim 2014; 23:56:31 >
  • Plus gerçekten büyük gidip görüp elinize almadan plus almaya karar vermeyin. Tavsiyem 64 gb alın yıllar içinde telefon şişiyor. 16 gb az gelmeye başlıyor.

Ben Plus kullanıyorum. Ip6 alacaktım fakat stokta Plus bulunca Plus aldım. İyikide almışım diyorum.
    Şarj olarak çok ama çok iyi gerçekten. 58 saattir şarja takmadım telefonu hala %12 şarjım var.
    Hoporloru çok sağlam. O ekranda resimlere bakmak internette gezinmek çok daha zevkli. Tek eldede az çok kullanılabiliyor (parmak uzunluğum ortalamanın biraz altında)
    Dizi film izlemek çok zevkli. Artık hergün otobüste 1 film bitiriyorum

• Bence S3 den i6+ a geçerseniz çok daha heyecan verici bir tecrübe olacaktır. Büyük ekran telefonları tutuş stili küçük ekranlılardan biraz farklıdır ona alışırsanız tek elinizle de bir çok işi halledebilirsiniz. Bir tek yazıyla sohbet işleri zor olur ama onu da zaten yolda yürürken ederken yapacağınızı sanmam oturduğunuz yerde çift el yazarsınız abartı bir durum yok bunda. Hele şu taşıma meselesi fazlasıyla abartılıyor çok çok dar kıyafetler giymiyorsanız ön ceplerinizde her türlü taşıyabilirsiniz oturup kalkarken sıkıntı olmaz bir tek bir yere gidip oturduğunuzda cebinizde tutmayın, telefon falan çalarsa açması baya dert oluyor oturduğun yerden. Başka da bir taşıma derdi yok. Kışın zaten mont kaban giyiyor herkes. Yazın da dediğim gibi çok dar giyinmiyorsanız mesele değil. Bu taşıma işi biraz gözde büyütülüyor. Büyük ekrana alışmanız en fazla 1 ay sürecektir. Sonrasında sizinle konuşmak isteriz bir daha o s3 ekranları hele i5s ekranları falan nasıl görünüyor gözünüze. Ben note kullanıcısı olduğum için iphone gördüğümde direk uzaklaşıyordum ekran sanki 3310 gibi geliyordu bana. Şimdi apple ın büyük ekran çıkarmasından dolayı çok mutluyum umarım kısa zamanda bi i6+ edineceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.