Şimdi Ara

İphone 6 plus - LG G3 - Samsung Note4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda askerim teskereme 3 ay kaldı iphone 4s kullanıyorum fakat ön ve arka yüzü tamamen kırılmış durumda 2 yıldırda kullandığım için artık sıkıldım döndüğümde yeni telefon alıcam. 3 ay sonra bu 3 telefondan hangisini almamı önerirsiniz. Kullanım amacım internette gezinme, müzik, oyun, nadiren film izlemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhteşem 3lü karar vermek zor :)

• G3'ten adam olmaz, note4 alacagina note 3 al, note 3 beni kesmez diyorsan iphone 6 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Dönünce konuşuruz, o zamana kadar her tel oturur, zaten G3 sabaha kadar oturmaz mıçtılar bu sefer.

+1

• G3ü eleyin hocam.Bu konuyu burada sorarsan da 6plus dışı cevap gelmez hepsinin inceleme videosu olur geldiğinizde oturun 1er saat izleyin Kullanıcı yorumlarını alın.Daha yeni ikiside yorum yapamaz kimse.

• Android çöplüğüne karışmak istiyorsan en ucuz yolu seç 3ay sonra note 4 zaten 1500 düşer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Birde şöyle bir soru sorucam 6 ile 6 plus arasındaki farklar nelerdir ekranın büyümesi dışında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC One M8'i de bence listeye almalısın
  • iphone 6 ve note 4 ikiside süper makina 5s imi sattım bende daha karar veremedim hangisini alcağıma.geçen hafta inceledim note 4 ü note3 ile aynı nerdeyse.note 2 almıştım vaktinde satarken cok zarar etmiştim aynı skıntı yüzünden note4 almak istemiyorum. 6 plus ideal gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

G3ü eleyin hocam.Bu konuyu burada sorarsan da 6plus dışı cevap gelmez hepsinin inceleme videosu olur geldiğinizde oturun 1er saat izleyin Kullanıcı yorumlarını alın.Daha yeni ikiside yorum yapamaz kimse.

Neden g3 ü elesin ? Bende telefon alacağım kararsızım bu yüzden soruyorum :)
  • felicitaaa F kullanıcısına yanıt
    G3te 2K ekran var.O ekran ile o işlemci zorlanıyormuş ve ekran inanılmaz şarj sömürüyormuş.Z3C modeline bak.Z3 değil ama Z3C
  • 3 aya en amirali alırsın

note 3 Gittigidiyor'da 1479.
    %10 çek bulunursa 1479-148 (%10)-100(bonus)-23 (avantajix) = 1208 tl ye geliyor.

sen askerden döneseye kadar note4 te çok rahat ucuza bulunacaktır -

örn 2 : 1 yıllık cihaz s4 950ye bulunuyor - 2200den çıkmışlardı
  • 4s'i askerde mi kullanıyorsun? Risk budur

Ben bu üçü arasından İp6 plus tercih ederdim. Arkadaşımda Samsung S4 var. Bigün oturuyoruz, telefonu ağzına tuttu "call mom" diyo, napıyosun lan dedim, annemi arıyorum dedi. Niye insan gibi rehberden aramıyosun dedim, rehberi 5-6 saniyede açıyo gıcık oluyom dedi. Kısaca android'e hiç bulaşma. 2-3 gb ram koymuşlar ama bikaç tane uygulama açıkken youtube'dan video bile oynatmıyor. Ram optimizasyonu facia. İphone al kafan rahat olsun. Ben de 4s kullanıyorum ios 7.1.2 yüklü. Hala takır takır çalışıyo.

• 5 S ten geçtim Lg G 3 e harika diyebilirim.Tavsiye ederim.

• kardeşim bu telefonları böyle karşılaştıramazsın. önce ne aradığını, ne istediğini bulman gerekir.
  • Aklımdaki bir başka soruda samsungun S serisi ile Note serisi arasında büyük fark varmıdır çoğu S serisi kullanıcıları pek beğenmiyor fakat Note serisi kullananlar çokta şikayetçi değil gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.