Şimdi Ara

İphone 6 plus - LG G3 - Samsung Note4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda askerim teskereme 3 ay kaldı iphone 4s kullanıyorum fakat ön ve arka yüzü tamamen kırılmış durumda 2 yıldırda kullandığım için artık sıkıldım döndüğümde yeni telefon alıcam. 3 ay sonra bu 3 telefondan hangisini almamı önerirsiniz. Kullanım amacım internette gezinme, müzik, oyun, nadiren film izlemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 ya da Note 4 al. Hangisini beğenirsen artık.

• Note 4 veya İphone 6 plus arasında tercih yapın derim.
    Biri ios zaten.
    Android olarak Samsung en gereksiz programları barındıran ama aynı zamanda en pratik ve kullanışlı özellikleri sunan cihazdır. (LG Flex ve Note 3 kullanmış biri olarak bu yorumu yapıyorum)
  • Doğuştan büyük olan büyüktür. iPhone'a sakın bulaşma. ios geriden gelir allayıp pullayıp millete kazığı geçirir.
    Note 4 al keyfine bak.
  • İnsan kararsız kalıyor hepsi birbirinden güzel telefonlar g3 te aklımı karıştırıyor

• Bence tek el kullanım rahatlığını sağlayabilecek en büyük ekran sınırı 4.7'dir. Ben iphone 6 ve galaxy s5 aldım benim bir tane kız kardeşim var ve bilindiği üzere bayanların eli daha ufak olduğu için iphoneyi ona verdim bende s5 kaldı.

İkiside güzel cihaz ben bir markanın fanboyu hiç olmadım araştırıp hangisi iyiyse onu alırım. Bence tek el kullanım rahatlığı için iphone kullanmalı fakat onunda bükülme sorunları var kılıfsız kullanılamaz. O yüzden sınırı aşıp 5.1 ekran samsung s5 kullanabilirsiniz.

Lg g3'de çok iyi bir seçenek bence g3 ile s5'i kıyaslayın hangisi kafanıza yatarsa onu alabilirsiniz. Note serisi önermiyorum ama siz bilirsiniz bende note2'de var fakat bana hantal geliyor. G3'de keza öyle 5.5 ekran pek tercih sebebi değil benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De get -- 9 Ekim 2014; 18:19:07 >
  • Sen gelene note 6 tanıtılır bi gel de bakarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone 6 Plus diyorum ben.
  • Note 4 tek geçerim düşünmem bile.

• G3 teki sorunların 3 ay sonra çözülmüş olmasına bak ya da Note 4 tamamen satışa çıktığında ne gibi hatalar olacak bakmak lazım ama ben olsam Note 4 alırdım yinede :)
  • Yağız35 kullanıcısına yanıt
    Samsung konusuna açtığınız konuda ne gibi cevaplar bekliyorsunuz, veya objektif cevap bekliyor musunuz cidden? Cep telefonları bölümüne genel olarak konu açın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.