Şimdi Ara

İPHONE 6 PLUS PİL SÜRELERİ PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İPHONE 6 VE 6+ KULLANAN ARKADAŞLAR PİL SÜRELERİNİ PAYLAŞABİLİRLER Mİ?

• Normaldr değerlerim daha iyidir ama dun film izledim ve baya oyun oynadım tabi bir de donanım forum

çoklu resim upload

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Normaldr değerlerim daha iyidir ama dun film izledim ve baya oyun oynadım tabi bir de donanım forum

çoklu resim upload

oo baya iyi senin pil

• benimde gerçek değerlerdir şimdi çektim pcye attım hemen
  • Benim plusta bir sorun var o zaman.. 8.1'de bir sorun yoktu, 8.1.3'e güncelledim 1 gün bekleme 6 saat kullanım görüyorum maksimum ve batarya %1'de oluyor.. Restore mu yapsam yine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Benim plusta bir sorun var o zaman.. 8.1'de bir sorun yoktu, 8.1.3'e güncelledim 1 gün bekleme 6 saat kullanım görüyorum maksimum ve batarya %1'de oluyor.. Restore mu yapsam yine?

hocam aynı sorun bendede var acayip ısınma vardı resmen pilin aşağı doğru indiğini izliyodum.
    apple canlı destek ile konuştum test falan yaptılar restore edince %100 düzeleceğini söylediler. Ve pili gördün ne halde. Bence dene bi tavsiye ederim restoreyi fakat önce appledan öğren cihazında sıkıntı var mı yok mu varsa yazılımsal mı donanımsal mı? sonucunu merakla bekliyorum.
  • Bilgisayardan mı? Yoksa iPhone'u sıfırla şeklinde mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Plus Pil Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bilgisayardan mı? Yoksa iPhone'u sıfırla şeklinde mi?

ilk önce telefonunu itunes tan yedekle pcye. sonra itunestan geri yükle yap ;)
  • Tesekkurler hocam memnunum su anlık

• Yedeklememe gerek yok ya, bir şey yok zaten içinde bi rehberi alırım tamam.. Bir deneyelim bakalım iTunes üzerinden..

• Olabilir hocam çünkü ben her zaman 35-40 arası ssrja takıyorum bekleme 13-14 saat kullanım 6 saat oluyor buradan öyle önermişlerdi gerçekten memnunum pilden yaklasık 3-4 ay oldu sıkıntım yok ama illa olucaktır

• quote:

Olabilir hocam çünkü ben her zaman 35-40 arası ssrja takıyorum bekleme 13-14 saat kullanım 6 saat oluyor buradan öyle önermişlerdi gerçekten memnunum pilden yaklasık 3-4 ay oldu sıkıntım yok ama illa olucaktır

pek sıkıntı olcağını zannetmiyorum. 1 senden sonra belki sıkıntılar başlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrcn7

quote:

Olabilir hocam çünkü ben her zaman 35-40 arası ssrja takıyorum bekleme 13-14 saat kullanım 6 saat oluyor buradan öyle önermişlerdi gerçekten memnunum pilden yaklasık 3-4 ay oldu sıkıntım yok ama illa olucaktır

pek sıkıntı olcağını zannetmiyorum. 1 senden sonra belki sıkıntılar başlayabilir.

Iphone 5 in sarjı çok çabuk bitiyodu hocam o yuzden pek önemsemiyodum öyle kullanıyordum ama bunda da pil konusunda sıkıntı yasamaya baslarsam hemen pili değiştirmek isterim çünkü dısarda ilk kez rahat ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Iphone 5 in sarjı çok çabuk bitiyodu hocam o yuzden pek önemsemiyodum öyle kullanıyordum ama bunda da pil konusunda sıkıntı yasamaya baslarsam hemen pili değiştirmek isterim çünkü dısarda ilk kez rahat ediyorum

1 1,5 sene sonra değiştirmeyeceksen tabiki de pil değiştirmek en mantıklısı.

• quote:

benimde gerçek değerlerdir şimdi çektim pcye attım hemen

Telefon nasıl kullanıldı ?wifi, 3G ,konum servisleri ,iphone u bul ,mail anında ilet,arkaplanda uygulama yenileme açık mı?bende 8-9 saat Kullanım ile 1 gün anca gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

quote:

benimde gerçek değerlerdir şimdi çektim pcye attım hemen

Telefon nasıl kullanıldı ?wifi, 3G ,konum servisleri ,iphone u bul ,mail anında ilet,arkaplanda uygulama yenileme açık mı?bende 8-9 saat Kullanım ile 1 gün anca gidiyor

%50 3G %50 WI-FI ARKA PLANDA UYGULAMA KAPALI MAİL ANINDA İLET AÇIK UYGULAMA SERVİSLERİNİ İŞİM OLDUĞUNDA AÇIP KAPATIYORUM.

• valla arkadaşlar çok enteresan bir durum ile karşılaştım. iTunes ile restore yaptım sorunsuz. fakat telefonu ilk iTunes'a bağladığım zaman bataryası %48 idi. 8.1.3'ü indirmesi 10 dakika sürdü bu arada şarj %50'e kadar yükseldi. (iMac kullanıyorum)

1-2 dakika içerisinde telefon sıfırlandı açıldı. PIN numarasını girdim, Dil ve Bölge seçimi yaptım, WIFI'a bağladım, 1 tane parmak izi girişi yaptım iCloud'u kapattım vs... Ayarlar > Genel > Kullanım > Pil Yüzdesi 'ni açmamla bir baktım şarjım %77 olmuş..

Restore için kapandığı andan itibaren tüm işlemlerin bitmesi taş çatlasa 5 dakika sürdü. 5 dakikada %27 şarj olacak hali yok!

Bu sebepten dolayı şu anda düzelmiş olması lazım. Daha önce iPhone 4 sahibiydim, yaklaşık 2 sene kullandım. Bu telefonunda 3. ayındayım ama daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. İşe yaramış gibi görünüyor.

• Anca bu kadar gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.