Bildirim
İphone 6 Plus Ses sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up+++ -
Başka hat ile dene düşük bi ihtimal operatör kaynaklı bi sorun olabilir düzelmezse başka yapacak bişey yok garantiye ver
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: THİS İS ANGARA
Başka hat ile dene düşük bi ihtimal operatör kaynaklı bi sorun olabilir düzelmezse başka yapacak bişey yok garantiye ver
Garantiye gönderdim ve Sıfırıyla değişim yapıldı. Sorun arka planda arama çakışması gibi bir şeymiş. Güncellemeyle oluşmuş. Teşekkürler :) -
Hayırlı olsun
Sevindim hayırlı olsun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa
Teşekkür ederim :) Umarım kimsenin başına gelmez :) -
quote:
Orijinalden alıntı: urga
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa
Teşekkür ederim :) Umarım kimsenin başına gelmez :)
aynen hocam babamın Iphone 5 inde de bunun gibi bir sorun vardı o yuzden sevindim işinizin hallolmasına -
iki ay önce gold bilgisayardan aldığım iphone 6 plusta iki gündür bende kesk ses sorunu yaşıyorum yaşıyorum. çizilmez denen ekranı çizildi, bide üstüne bu sorun çıkınca canım çok sıkıldı. operatör sorunu olarak düşünüyordum ama burayı okuduğum çok iyi oldu. 280 liralık kaskosuda var heralde sıfırıyla değişim için sıkıntı yaratmazlar banada. urga neler yapmam lazım yardım edebilirmisin. malum firma iphonede olsa değişmemek için kesin yokuş yapacak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: forecaster
iki ay önce gold bilgisayardan aldığım iphone 6 plusta iki gündür bende kesk ses sorunu yaşıyorum yaşıyorum. çizilmez denen ekranı çizildi, bide üstüne bu sorun çıkınca canım çok sıkıldı. operatör sorunu olarak düşünüyordum ama burayı okuduğum çok iyi oldu. 280 liralık kaskosuda var heralde sıfırıyla değişim için sıkıntı yaratmazlar banada. urga neler yapmam lazım yardım edebilirmisin. malum firma iphonede olsa değişmemek için kesin yokuş yapacak :)
Merhaba forecaster ilk olarak apple destekten bir telefon randevusu edinerek başlasan en doğrusu. Telefonda size bir hayli destek oluyor ve ciddi şekilde ilgilenen kişiler var- telefonunun garantisi önemli değil cihazın apple olması önemli- sonrasındaysa onlarla Yaptığın bağlantıda zaten bu fark edilince hemen safari üzerimden bir rapor haydı istiyorlar- bu da telefon içimdeki sorunlu yazılım dosyasını onların sistemine düşmesini sağlıyor- ben cihazımı Kayseri'den yolladım. 1 haftalık süreçte cihazım sıfırıyla değişti. Şayet değişir ve yeni cihaz gelirse konularda geçen yenilenmiş cihaz muhabbetine sakın takılma çünkü ben takılıp sorduğumda mantıken mümkün değil zaten cihaz çıkalı bir kaç ay gibi bir süre geçti Demişlerdi ki mantıklı da geldidiyeceğim şu ki ilk olarak apple destekle görüş. Şayet İstanbuldaysan genius üzerinden randevu Alıp anında değişim sağlayabilirsin.
benim gibi İstanbul'a uzaksa Artı servis var -Apple'ın tavsiye ettiği firmadır- buraya göndermeni tasviye ederim gerçekten kaliteli bir servis. Anında soruna müdahele edip çözüm sunuyorlar
geçmiş olsun... Çok iyi Anlıyorum ve en kısa zamanda sorununun çözülmüş olur. Rahatça kullanmaya başlarsın cihazını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Garantiye gönderdim ve Sıfırıyla değişim yapıldı. Sorun arka planda arama çakışması gibi bir şeymiş. Güncellemeyle oluşmuş. Teşekkürler :)
Başka marka olsaydı
Kullanıcı hatası
Ankaradayım ve hemen başlıyorum işlemlere :) çok teşekkür ederim. durumdan haberdar edeceğim seni :) -
Merakla bekliyorum umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur
quote:
Orijinalden alıntı: Ac4601
quote:
quote:
Garantiye gönderdim ve Sıfırıyla değişim yapıldı. Sorun arka planda arama çakışması gibi bir şeymiş. Güncellemeyle oluşmuş. Teşekkürler :)
Başka marka olsaydı
Kullanıcı hatası
Kesinlikle üstüne üstlük bir de Borçlu Çıkma ihtimaliniz bile vardı
-
Güle güle kullan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X