Şimdi Ara

iPhone 6 plus uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 plus kullanıyorum ama whatshapp çok kötü duruyor sanki uygulamayı Zorla büyütmüşler bu Facebook gibi bazı diğer uygulamalar içinde geçerli gibi bu telefonun Ekranın büyüklüğünden dolayı uygulamanın güncellenmemesinden mi kaynaklanıyor yoksa yapmam gereken bir ayar mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandemirel -- 27 Eylül 2014; 11:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısınız büyük ekranda çok emanet duran uyulamalar var fakat bence uygulamaların büyük ekran için optimize edilmesi biraz zaman alır normaldir, iphone 5 ilk çıktığında da ekran büyüdüğünden dolayı app store'da bir geçiş dönemi tarzında bir şey olmuştu. bekleyin yakında uygulamaların yeni versiyonlarıyla düzelir
  • uygulamaları yapanların güncelleme yapmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinandemirel

iPhone 6 plus kullanıyorum ama whatshapp çok kötü duruyor sanki uygulamayı Zorla büyütmüşler bu Facebook gibi bazı diğer uygulamalar içinde geçerli gibi bu telefonun Ekranın büyüklüğünden dolayı uygulamanın güncellenmemesinden mi kaynaklanıyor yoksa yapmam gereken bir ayar mı var

Hayırlı olsun telefonunuz genel hatlarıyla memnunmusun telefondan şarj,elde tutması,dışarıdayken vb

• quote:

Orijinalden alıntı: barrusca

quote:

Orijinalden alıntı: sinandemirel

iPhone 6 plus kullanıyorum ama whatshapp çok kötü duruyor sanki uygulamayı Zorla büyütmüşler bu Facebook gibi bazı diğer uygulamalar içinde geçerli gibi bu telefonun Ekranın büyüklüğünden dolayı uygulamanın güncellenmemesinden mi kaynaklanıyor yoksa yapmam gereken bir ayar mı var

Hayırlı olsun telefonunuz genel hatlarıyla memnunmusun telefondan şarj,elde tutması,dışarıdayken vb

teşekkür ederim ilk demek istediğim telefon büyük çok büyük tek elle kullanmak zor ama ısınmaya başladım gibi onun dışında pili çok güzel 1.5 saat boyunca Wi-Fi ye bağlı şekilde sürekli olarak kullanımda %10 12 gibi bişey gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.