Şimdi Ara

İphone 6 Plusta sorunmu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün cihazimi gidip aldim ve herhangibir sorun gormemiştim fakat bugun cihazima hattim takipta kullanana kadar
    belkide sorun degildir ama merak ettigim için soruoyrum sizlere
    Bu sim kart taki kişileri telefon hafizasina aktarma bölümüne tikladigimda bana ''sim karttan kişiler aktariliyor'' yaziyor..
    Normalde burda 15 saniyede bu olmasi gerekiyor ki bende 30 kişiden fazla yok sim hafizasinda fakat 15 dk beklememe ramen aktarmadi hala
    sim karttami bir sorun var acaba yardimci olabilirmisiniz?

• Ios8 ile ilgli bir sorun diye hatirliyorum guncelleme ile duzelir oyleyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Ios8 ile ilgli bir sorun diye hatirliyorum guncelleme ile duzelir oyleyse.

Tskler cewap icin ;)

• ios stabil stabil diye geziniyodu herkes artık oda bitti geriye neyi kaldı iousun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

ios stabil stabil diye geziniyodu herkes artık oda bitti geriye neyi kaldı iousun?

Sanırım geçici bir durum.Yani öyle düşünmek istiyorum.Bu türk saçmalıklarla kimsenin katlanabileceğini sanmıyorum.En azından 1 haftadır benim sinir katsayımı zıplattı.Sonuçta kimse vazgeçilmez değil.
  • bu sorun tek bendemi var başkalarindada mevcutmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

ios stabil stabil diye geziniyodu herkes artık oda bitti geriye neyi kaldı iousun?

Sanırım geçici bir durum.Yani öyle düşünmek istiyorum.Bu türk saçmalıklarla kimsenin katlanabileceğini sanmıyorum.En azından 1 haftadır benim sinir katsayımı zıplattı.Sonuçta kimse vazgeçilmez değil.

Son bükülme muhabbetleri ve ios8 in sıkıntılarından sonra bende vazgeçmeye başladım gerçekten körü körüne bağlanmamak lazım hiçbir markaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

bu sorun tek bendemi var başkalarindada mevcutmudur?

Telefon ilk kurulurken "dil ayarlaniyor" yazisi 5s de cok kisa surerdi ama plus da daha uzun surdu ios 8 ile ilgili oldugunu dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 27 Eylül 2014; 10:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Telefon ilk kurulurken "dil ayarlaniyor" yazisi 5s de cok kisa surerdi ama plus da daha uzun surdu ios 8 ile ilgili oldugunu dusunuyorum.

sizde peki boyle bir şey oldumu hocam? yardimci olabilirsminzi? yada benim dişimda hattan telefona rehber aktar diyen yokmu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

sizde peki boyle bir şey oldumu hocam? yardimci olabilirsminzi? yada benim dişimda hattan telefona rehber aktar diyen yokmu

Hattan aktarmadım bilmiyorum.
  • ayni sorunu yaşayan başka arkadaş varmidir?
  • Bu sorunu yaşayan bir sürü kişinin mesajını okudur. Ios 8 in kazmalığı.
  • Vcf dosyası olarak yüklenmiyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.