Şimdi Ara

IPHONE 6 SARI EKRAN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar apple online store dan aldığım 2 iphone 6 da sarı ekran çıktı. Biraz açayım sarı ekrandan kastım beyazlar tam beyaz değil. Rahatsız edici şekilde belli bir sarı. Birinci aldığımı iade edip paramı aldım. Tekrar sipariş verdim buda aynı. Bunu da iade edeceğim yarın. Paramı alacağım.. Sizce bu sorun mudur? Karşılaştırma yaptığım farklı bir iphone 6 da beyazlar tam beyaz aşağıya fotoğraf koyacağım yapabilirsem. Bakmanızı ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon322 -- 10 Haziran 2015; 1:21:53 >

• Benim ekranda başka iphone 6 lara göre sarı kalıyor ama sizin attığınız ss deki kadar sarılık yok. Benim için sıkıntı değil çünkü rahatsız etmiyor ama bende bembeyaz olmasını isterdim. Garantiye verip telefonsuz kalmak vs istemiyorum. Zaten garantiden sonuç çıkacağınıda sanmam. Bence tekrar iade edip yenisini al.
  • hocam bu sorun degil iphone 4 den beri var.
    ekran ureticileri farkli biri lg digeri sharp
    lg sari sharp beyaz ekran yapiyor.Tamamen sansa kalmis yanyana koymadiginiz surece zaten anlasilmiyor gozede batan birsey olmuyor.

Fakat sizde benim gibi takintilisiniz sanirim beyaz ekran konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Benim ekranda başka iphone 6 lara göre sarı kalıyor ama sizin attığınız ss deki kadar sarılık yok. Benim için sıkıntı değil çünkü rahatsız etmiyor ama bende bembeyaz olmasını isterdim. Garantiye verip telefonsuz kalmak vs istemiyorum. Zaten garantiden sonuç çıkacağınıda sanmam. Bence tekrar iade edip yenisini al.
    Evet çok aşırı sarı. Hatta gerçekte fotoğraftakinden daha fazla fark var iki telefon arasında. Beyaz ekran olanın seri numarası C ile başlıyor. Diğer telefon ve önceden iade ettiğim telefonun seri numarası F ile başlıyor. Acaba F seilerinin hepsi mi böyle sarı ekranlı? Tekrar sipariş verecem yine sarı ekran çıkarsa diye çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon322

Evet çok aşırı sarı. Hatta gerçekte fotoğraftakinden daha fazla fark var iki telefon arasında. Beyaz ekran olanın seri numarası C ile başlıyor. Diğer telefon ve önceden iade ettiğim telefonun seri numarası F ile başlıyor. Acaba F seilerinin hepsi mi böyle sarı ekranlı? Tekrar sipariş verecem yine sarı ekran çıkarsa diye çekiniyorum.

Alıntıları Göster
    Bir fotoğraf daha.

• Cok acemice bir sey soyleyecegim isinize yarayabilir bilinmiyorsa
    Ayarlar erisebilirlik kontrasti artir beyaz noktayi azalt secenei var bunu kapatin ekran daha da beyazlasacaktir
  • quote:

Bir fotoğraf daha.

Alıntıları Göster
    çok şükür benim bembeyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Cok acemice bir sey soyleyecegim isinize yarayabilir bilinmiyorsa
    Ayarlar erisebilirlik kontrasti artir beyaz noktayi azalt secenei var bunu kapatin ekran daha da beyazlasacaktir

Bunu ve benzer birçok ayar denedim işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

çok şükür benim bembeyaz

Telefonunuzun seri numarası C harfi ile mi başlıyor?
  • quote:

quote:

çok şükür benim bembeyaz

evet hocam neden
  • sarı ekranlı bir iphone 5 im ve beyaz ekranlı bi ipadim vardı geçenlerde ipad de sorun çıktı degişime girdi aldım eve geldim bide ne göreyim meger benim iphone 5 bembeyazmış . anladınız sanırım
  • quote:

quote:

quote:

çok şükür benim bembeyaz

evet hocam neden

Beyaz olanlar C sarı olanlar F karşılaştırmama göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

sarı ekranlı bir iphone 5 im ve beyaz ekranlı bi ipadim vardı geçenlerde ipad de sorun çıktı degişime girdi aldım eve geldim bide ne göreyim meger benim iphone 5 bembeyazmış . anladınız sanırım

Çok değil.
  • quote:

Cok acemice bir sey soyleyecegim isinize yarayabilir bilinmiyorsa

Teşekkür ederim.
  • quote:

Bir fotoğraf daha.

Bariz fark var hakikaten. Ayarları ile oynamayı deneyin hocam, bende işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

quote:

Bir fotoğraf daha.

Bariz fark var hakikaten. Ayarları ile oynamayı deneyin hocam, bende işe yaradı.

Alıntıları Göster
    Bu ayarlardan filan değiştiriliyordur diye düşünüyorum benim 5s nin seri numarası D ile başlıyor bu arada ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

Bu ayarlardan filan değiştiriliyordur diye düşünüyorum benim 5s nin seri numarası D ile başlıyor bu arada ...

Alıntıları Göster
    Bu resimdeki cihazların parlaklıkları aynımı soldaki daha parlak duruyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Bu resimdeki cihazların parlaklıkları aynımı soldaki daha parlak duruyor ?

Alıntıları Göster
    Ayarlarla değişecek bir durum değil. Bu arada 5s değil 6 telefon. İşe yaradı diyen arkadaşım karşılaştırma yaptın mı?
  • 6 var bende de seri numarasi C ile basliyor beyaz telefon seri olarak sari-beyaz olabilir arkadasin dedii gibi
  • quote:

6 var bende de seri numarasi C ile basliyor beyaz telefon seri olarak sari-beyaz olabilir arkadasin dedii gibi
    Iade ediyorum kargonun teslim almasini bekleyecem. Üçüncü olarak yine siparis verecem. O da F serisi çikar ve sari ekranli gelirse sorun degil diyecem. Bazi forumlarda ekran üreticilerinin farkli olmasindan diye biseyler okumustum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.