Şimdi Ara

İphone 6 şarj durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hıc oyun oynamadığım bir şekilde kullanım süremin resmini çektim sizlerle fikir alışverişinde bulunmak için sizce normalmidir bu süreler ? Bazı arkadaslar 11 saat kullanım süresi diyorlar bunu nasıl başarıyorlar bir yolu varmıdır bunun ? Ekran parlaklıgım cok az interneti genelde wi-fi de kullandım konum servislerini açmıyorm bana bi yardımcı olun lütfen :) İyi forumlar ...

İphone 6 şarj durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProXimaL_ -- 5 Ocak 2015; 21:49:00 >

• Yokmu bilgisi olan arkadaslar ? Sizde şarj durumları nasıl ?
  • Gayet iyi hocam normal yani 11 saat diyenler papel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi işte yüzde 1 e kadar 7 saati geçer o kullanım süresi.burdakilere bakma plus ancak o kadar kullanım süresi alabiliyor

• Eyw. tesekkur edıyorum yorumlar ıcın arkadaslar .
  • Valla hocam o sarj wifi ile en kotu 1 saat daha sorf yaptirir normal sartlarda yani sure az degil aslinda ama bence ayarlarini tekrar kontrol et cunku oyun da oynamamissin, bir ayari gozden kacirmis olabilirsin ama cok da anormal gelmedi bana sure.
     İphone 6 şarj durumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

Valla hocam o sarj wifi ile en kotu 1 saat daha sorf yaptirir normal sartlarda yani sure az degil aslinda ama bence ayarlarini tekrar kontrol et cunku oyun da oynamamissin, bir ayari gozden kacirmis olabilirsin ama cok da anormal gelmedi bana sure.
     İphone 6 şarj durumu

Kardeşim ayarlarından biraz bahsedebilirmisin acaba ? cunkı sen oyunda oynamısın benımkınden bayagı iyi durumda iphone 6 oyle degılmı ?

• Hocam ilk sayfada yer alan ayarların dışında özel bir ayarım yok, pek de anlamam zaten. Evet ip6 var bende de. Aklıma gelenler, handoff kapalı, konum servisleri ya kapalı ya da kullanırken açık, mailler uygulama açmadıkça kapalı (push gibi bişey deniyor ama şimdi hatırlayamadım), parlaklık oto, otomatik indirmeler de güncellemeler kapalı. Bunun dışında wifi ve 3g sürekli açık kullanıyorum. Hem ilk sayfadaki ayarlara bakın hem de youtube da aratın atladığınız bir şey vardır belki. Dediğim gibi aslında sizin aldığınız sürede az değil whatssupp kullanmışsınız sonuçta, ama wifi çok kullandım demişsiniz o yüzden yazdım sadece belki bir ayar atlamışsınızdır diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steyfo

Hocam ilk sayfada yer alan ayarların dışında özel bir ayarım yok, pek de anlamam zaten. Evet ip6 var bende de. Aklıma gelenler, handoff kapalı, konum servisleri ya kapalı ya da kullanırken açık, mailler uygulama açmadıkça kapalı (push gibi bişey deniyor ama şimdi hatırlayamadım), parlaklık oto, otomatik indirmeler de güncellemeler kapalı. Bunun dışında wifi ve 3g sürekli açık kullanıyorum. Hem ilk sayfadaki ayarlara bakın hem de youtube da aratın atladığınız bir şey vardır belki. Dediğim gibi aslında sizin aldığınız sürede az değil whatssupp kullanmışsınız sonuçta, ama wifi çok kullandım demişsiniz o yüzden yazdım sadece belki bir ayar atlamışsınızdır diye.

Anladım kardeşim .. İlgilenip cevapladığın için tekrar teşekkür ediyorum ben biraz daha araştırayım belki başka birşeylerde bulabilirim buradada paylaşırım .. İyi forumlar ..

• Arkadaşlar merhaba, Benim aslında sizlere bir sorum olacak. İphone 6 almayı düşünüyorum fakat batarya konusunda internette araştırma yapmama rağmen net bir fikir elde edemedim. Normal şartlarda telefonu sabah saat 8 de şarjdan çıkarttığımızda normal kullanımla kaç saat dayanıyor. Paylaşımlarda kullanım ve beklemede olarak iki süre var hangisi geçerli.
  • Gayet normal kardeşim

•  İphone 6 şarj durumu

benim cihaz iphone 6 oyun hiç oynamam genelde whatsap facebook ve mail olarak kullanıyorum işyerinde ve evde wifi olarak kullanıyorum dışarda tabi 3g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daLt10 -- 7 Ocak 2015; 21:28:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.