Şimdi Ara

iPhone 6 sim kilitli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım iPhone 6'da bir sorunla karşı karşıyayım. Şöyle ki, kutusunu açtıktan sonra cihazda Amerikanın AT&T sim kartının olduğunu gordum. Model numarasi LL/A ile bitiyor. Bu da Amerikanin AT&T operatörünün locked versionlari için. Ama cihaz kendi sim kartimda çalışıyor. Nedenini anlatabilirmisiniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 6 sim kilitli mi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilen??

• bende at&t kullanıyorum, bende de LL/A yazıyor.içindden sim kart çıkmıştı benim de ben taa Eylüld almıştım. sıkıntı yok, sen kendi kendine sim kilitli diyorsun
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Peki ya sim kilitisiz bir telefonda necen AT&T operatorunun sim karti bulunsunki? Sakincasi yoksa nereden aldiginizi soyleyebilirmisiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: BakuSH

Peki ya sim kilitisiz bir telefonda necen AT&T operatorunun sim karti bulunsunki? Sakincasi yoksa nereden aldiginizi soyleyebilirmisiniz??

Boston apple store, zaten sim kilitsiz ibaresi ile satılmıyor, cotract free ibaresi ile satılıyor. full price ödeyip alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: BakuSH

Boston apple store, zaten sim kilitsiz ibaresi ile satılmıyor, cotract free ibaresi ile satılıyor. full price ödeyip alıyorsun.

Ben de full price odemekle aldim da, neden sim kartin oldugunu bi turlu anlayamadim. Acaba refurbrished urun mu verdiler diye cok dusunup durdum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    factory unlockun(sim free) T-Mobile oldugunu saniyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.