Bildirim
İphone 6s 16gb ne kadar hafıza ile geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyiz19
Arkadaşlar 2 3 gün içerisinde iphone 6s 16gb space gray modelini almayı planlıyorumda uzun süreli kullanımda sizce yeterli olurmu çok fazla oyun indirip veya fazla video çeken biri değilim genel anlamda
Hocam durumunuz musaitse 64 gb alın. Tavsiyemdir... -
iphone 6s 16gb modeli kaç gb hafıza ile geliyor arkadaşlar acaba sistem ne kadar hafıza yiyor.quote:
Orijinalden alıntı: ..ScReaMquote:
Arkadaşlar 2 3 gün içerisinde iphone 6s 16gb space gray modelini almayı planlıyorumda uzun süreli kullanımda sizce yeterli olurmu çok fazla oyun indirip veya fazla video çeken biri değilim genel anlamda
Hocam durumunuz musaitse 64 gb alın. Tavsiyemdir... -
5s 11 gb gibi geliyor.Kesinlikle 16 alma. -
11 GB civarı. Sakın 16 almayın. Çağ dışı bir kapasite.quote:
Orijinalden alıntı: timucinkalorifer
5s 11 gb gibi geliyor.Kesinlikle 16 alma. -
16gb gayette yetiyor 64gb alıp yarısını anca doldurabilenlere inanma 63 uygulama 7 tanesi oyun(en çok vainglory oynuyorum) +500 foto mevcut 100 kadarda 320kbps müzik mevcut hala 3.2gb boş yer varquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
11 GB civarı. Sakın 16 almayın. Çağ dışı bir kapasite.
Alıntıları Göster -
Foto uygulama yer kaplamaz. Ama video can alici nokta. Saniyesi 1mb tan fazla. -
11.8 GB boş yer ile geliyor. Yeter diyenlere şunu diyeyim telefonumdaki müziklerin boyutu 4.5 GB. Galeri ise 8.5 GB. Sırf ikisi 13 GB yer kaplıyor. 16 GB benim medyama dosyalarıma bile yetmiyor. Daha bunun uygulaması falan var. 16 yetmez. -
Bu kapasite yetip yetmemesi kişisel bir sey bence bende 16 gb ıp6 var 55 uygulama 1000 foto 30 civarı müzik var 5 gb boş alanım var -
bende video çekmeyen biriyim genelde çeksem bile bilgisayara atarım hemen o yüzden yeter die düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Leventtr
Bu kapasite yetip yetmemesi kişisel bir sey bence bende 16 gb ıp6 var 55 uygulama 1000 foto 30 civarı müzik var 5 gb boş alanım var -
İmkan varsa 64 gb tan aşağı alınmaz aslında en düşük 32 gb olsa ne kadar güzel iyi olacak herkes için. -
evet keşke -
Kardeş bakma bunlara sanki babası apple da çalışıyor da bir çıkarı var. Yok çağ dışı yok sakın alma gülünçsünüz ya. Apple 64 ü kaldırıp sadece 128 getirse bu adamlar kuzu gibi gider alırlar çağ bu diye
Kardeşim paran hamgisine yetiyorsa onu al -
quote:
yeter yetmez kişiye kullanıma bağlı ancak biraz bütçeyi zorlama imkanı varsa mutlaka 64 alın. kafanız rahat olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 13 Haziran 2016; 14:21:09 > -
64 al rahat rahat kullan. O kadar para verip 16gb'a mahkum olmak hiç mantıklı değil. -
Şu 16gb gayet yetiyor diyen arkadaşlar ne içiyor çekiyor anlamıyorum yok 500 fotoğraf varmış yok 80 uygulama varmış oymuş şuymuş 1 gblık 7 oyun yüklesen 7 gb yapar 3 gb müzik desen 10 gb yapar eee ne kaldı geriye kardeşim sen al 64lük videolarını sakla müziğini sakla kafan rahat olsun varsa durumunquote:
Orijinalden alıntı: arasira
64 al rahat rahat kullan. O kadar para verip 16gb'a mahkum olmak hiç mantıklı değil. -
Herkes sen gibi telefonda oyun oynamıyor. Hem de 7 tane ve 7Gb'lık. -
6s 16 gb satın almıştım şimdi ise 6s plus 16 gb kullanmaktayım. 16 gb yeterli değil kesinlike. Sosya medayayı çok sık kullanıyorum ve çok fotoraf video çekiyorum. Sürekli yedekleme ihtiyacı duyuyorum. Birde şöyle bir durum var ön bellek temizlenmediği için uygulamalar zamanla çok yer kaplamaya başlıyor. En başında olsa kesinlike 64 gb alırdım ! -
O kadar para veriyosun biraz daha zorlayıp bütçeyi arttır kardeşim, hiçbir konuda sıkıntı çekmezsin kafan rahat olur. -
Benim verdiğim örnek adam 7 tane 1 gblık oyun indirse 7gb yapar okumayı öğren önce hemen her şeye atlama oyun oynamazsada hd 20 dakikalık gezdiği yerlerin videosunu çekse 7 tane 7 gb yapar belkide geçer çok konuşmakla görevlisin ama boşsun
Benzer içerikler
- iphone bul kapanmıyor
- iphone yanlış şifre süreleri
- mail eşzamanlama nedir
- dopamine jailbreak
- iphone model numarası ülke kodları
- iphone ses tanıma nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X