Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone'un bundan önceki modelleri de samsung işlemcili değil miydi ben mi yanlış biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alan arkadaslar model numaralari nedir acaba söyleyebilirler mi 1687/1688 midir yoksa baska bir model midir?

• Çoğu zaman samsunga yaptırıyor doğru. Ama komplo yapmış olabilir samsam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amechaniaa

Hocam ben Zorlu'dan alan kimi gördüysem hep Samsung çıkıyor.

Zorlu'da değişim için olan stok ayrı satılan için stok ayrı.
    Ben orada alırken yanımdaki birileri baktı onlarda da Samsung çıktı.

Bir müşterininkinde SIM kartının yuvası dışarda çıkıktı, hemen değişim yaptılar, TSMC geldi ona.

Biraz şans işi aslında dağılım neye göre bilemiyoruz, ürün olarak gelen partilerde mesela hepsi aynı mı olur yani bilemiyoruz.
  • Arkadaşlar nasıl bakabilirim işlemcinin samsung ya da TMSC olup olmadığına?
  • Arkadaşlar imkanınız varsa apple store'dan almayın, hem çevremde alanlardan hem forumda gördüğüm mesajlardan anladığım kadarıyla apple store'dakilerin büyük çoğunluğu samsung, diğer teknoloji marketlerinde ise tsmc işlemcili telefonlar var.
  • Arkadaş ben de ahize sorunu ve Safari'de başka bir sayfaya yönlendirme var bence almadan önce iyi düşünün...bu ahize sorunu telefonla konuşunca ses karşıya çok az gidiyor arada artıyor bazen de hiç gitmiyor artı iPhone 6'ya göre şarjı dayanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Arkadaşlar imkanınız varsa apple store'dan almayın, hem çevremde alanlardan hem forumda gördüğüm mesajlardan anladığım kadarıyla apple store'dakilerin büyük çoğunluğu samsung, diğer teknoloji marketlerinde ise tsmc işlemcili telefonlar var.

1 gunu bile doldurmadık satis baslayalı, sizin istatistiginiz onemi yok.

10-20 kisiyle bu yargıya varılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan siz AOS'tan aldınız
  • ben apple store zorlu'dan aldım tsmc çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amechaniaa

Anlaşılan siz AOS'tan aldınız

evet, 2-4 kasım teslimat yazıyor..

Apple online alımlardaki yazan teslimat tarihinden önce gelir mi?

Express nakliye seçtim 2-4 kasım yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan ön siparisle aldim samsung çikti iade süreci baslattim,bu arada rengide hosuma gitmedi rose gold 64gb

• Tr'den alan arkadaşlar, model numarasını söyler misiniz?

6S ve 6S+ için model numaraları 1687/1688 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

Çoğu zaman samsunga yaptırıyor doğru. Ama komplo yapmış olabilir samsam ;)

Samsungun ürettiği işlemciler ne zaman adam olmuş zaten

Galaxy s6 telefonum da ateş gibi yanıyordu bunda da bi kısım sorunlar olacaktır eninim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Genelde o belirtilen tarihlerin çok öncesinde geliyor. Maksimumu veriyorlar ki bir hata olursa sıkıntı olmasın
  • Zorludan aldim 6s 64 gb tsmc cikti

• Dün gece Vatan'dan aldım, 6S 64GB Space Gray. TSMC çıktı fakat bu işlemci olayı kuruntudan başka bir şey değil gibi geliyor bana. Ayrıca 6S'in pil performansı 6'dan daha iyi geldi 1 günlük kullanımda.

• İyice şehir efsanesine döndü olay. TSMC alınca telefonunuzun şarjı 2 gün gitmeyecek. Etkisi %1 veya %2 günlük kullanımda. Aleti Amerika'dan ön siparişle aldım. Bana sordukları için çipe baktım yoksa bakmak için hiçbir sebebim yok. Boşu boşuna kendinizi yormayın. Eğer denildiği gibi bir sorun olsa Amerikan iPhone sahipleri çıldırırdı. Her zaman yeni iPhone çıkınca ortaya çıkan anormallikler.
    Geçen sene yamuluyordu iPhone'lar. Kaç kişinin yamuldu? Kaç kişi yenisiyle değiştirdi?
    iPhone 4'de hatırlıyorum anten davası vardı. Milyonlarca iPhone'dan kaçı geri döndü. Eminim ki çok azı. Neden? Çünkü böyle sorunlar büyütülüyor. Halbuki günlük kullanımda işlemciler arasında anormal derecede farklar yok. Başka bir deyişle TSMC cihaz bulana kadar her iPhone kutusunu açmanıza gerek yok.
    Arada çıkar 1-2 tane çok ısınıyor diyenler. Telefonlar ısınmayacak diye bir husus yok. TSMC'ler de ısınıyor merak etmeyin.

Yani demek istediğim aldığınız elektronik alet. Isınmasını paranoyaklaştırmayın. Hatta gidip hangi çip olduğuna bile bakmayın. Çünkü kullanımınızda hiçbir şey değiştirmeyecek. 1 ay oldu daha ne şarjdan şikayetçiyim ne de ısınmadan.

• +1 Zorludan alınan Samsung iphone 6s benimde :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞ

Telefon alan arkadaslar model numaralari nedir acaba söyleyebilirler mi 1687/1688 midir yoksa baska bir model midir?

1688 (Zorlu)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.