Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu haberler hep yalan,karalama kampanyası. Apple en az 3 senedir zaten Samsung işlemci kullanıyordu. Şimdiye kadar kullandığınız iPhone,iPad hepsinde bu vardı. Şimdiye kadar hiç sorun yoktu da birden sorun mu oldu. Bir de Samsung suikast yapmış diyenler olmuş. Sanki hayrına yapıyor işlemciyi,milyon dolarlık anlaşmaya göre yapıyorlar. Apple da bozuk işlemciyi kullandıracak kadar gerizekalı mı. Kim ne derse desin Samsung donanımda apple da işletim sisteminden güçlü firma. Ben yıllarca Samsung kullandım ve yenı iPhone aldım ilk defa sadece iOS için yoksa Samsung donanım olarak daha kaliteli. Fakat işletim sistemi kalitelisinden dolayı iOS düşük donanımda çok etkili çalışıyor android gibi sistemi sömurmuyor. Android çok sömürgu ıcın Samsung da Yüksek donanımlı cihaz kullanıyor. Bu aynen pc ve konsol karşılaştırması gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Forumcular;

Dün korka korka iphone 6s plus aldım. İlk yaptığım lirum device info programını kurup işlemci üreticisine bakmak oldu. Çok şükür N66MAP (TSMC) çıktı. 1 aydır forumları ve kullanıcı yorumlarını takip ediyorum. Genel olarak Samsung İşlemciye sahip telefon sahipleri çabuk biten bataryalarından ve az da olsa ısınma sorunundan şikayetçiler. Bir de kutuyu açmadan hangi marka CPU kullanıldığını anlamak mümkün olmadığı için baya korkmuştum.

Bence bir teknoloji ne kadar küçülürse o kadar ısı miktarı artar diye düşünüyorum. Samsung CPU (14nm) ile üretilmiş TSMC CPU (16nm) ile üretilmiş. Bazı kaynaklara göre işlemci boyutu küçüldüğünde performans ve enerji tasarrufunun arttığını belirtmişler ancak güncel kullanımda kullanıcı yorumlarında durum tam tersi. hal böyle olunca TSMC bence daha değerli oluyor. Bir yerde okuduğuma göre iphone 6s plus ların çoğu TSMC işlemciye sahipmiş.

Anlaşılan Samsung tek rakibi olan Apple Inc. şirketine son bir gol atayım demiş. Kullanıcılarını mağdur eden Apple bundan sonraki A serisi işlemcilerini umarım samsung a yaptırmaz. Android seven ve LG G4 gibi stabil androide sahip bir telefon kullanmış biri olarak iphone a oranla 2 kat 3 kat daha fazla donanım kullanan bütün telefon üreticileri hiçbir zaman ios stabilitesi ve performansını veremeyecek sanırım.

• Arkadaşlar bu gün 6s plus aldım samsung işlemcili çıktı lütfen kullanan varsa pluslarda varsa sıkıntı yorum yapsın veya olumlu yanı

• quote:

Orijinalden alıntı: malahit

Arkadaşlar bu gün 6s plus aldım samsung işlemcili çıktı lütfen kullanan varsa pluslarda varsa sıkıntı yorum yapsın veya olumlu yanı

Benimde Samsung İşlemcili 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.Ne ısınma konusunda nede şarjı bitirme vs..Gönül rahatlığı ile kullanın..Eğer bir çok söylenen geröek olsa zaten şimdiye kadar Apple el atar ve gereğini yapardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

quote:

Orijinalden alıntı: malahit

Arkadaşlar bu gün 6s plus aldım samsung işlemcili çıktı lütfen kullanan varsa pluslarda varsa sıkıntı yorum yapsın veya olumlu yanı

Benimde Samsung İşlemcili 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.Ne ısınma konusunda nede şarjı bitirme vs..Gönül rahatlığı ile kullanın..Eğer bir çok söylenen geröek olsa zaten şimdiye kadar Apple el atar ve gereğini yapardı..

Çok sağ ol kardeşim

• malahit M kullanıcısına yanıt
    Sizde sağolun...
  • Arkadaşlar ısınma farkı yok ama maalesef şarja etkisi var özelliklede kullanma suresinde

• mehmet050 M kullanıcısına yanıt
    Burda hangisinin batarya ömrü daha uzun anlamadım Samsung un mu ? Bu arada benim telefonumda 6s 1 ay oldu alalı işlemcisi Samsung çıktı benimkinin de . Ortalama 6 saat kullanım süresi alıyorum düşük güç modu aktif iken sizce kullanım süresi az mı ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.