Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Şimdi herkes işlemciye bakıyor bi kişinin de kazayla mediatech filan çıkarsa vay iphonun haline :)))))
    6 plus ı verip 6s alacam değer mi acaba

Kesinlikle degmez en asagi 7 yi bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNT 2 MODEL 64

quote:

Şimdi herkes işlemciye bakıyor bi kişinin de kazayla mediatech filan çıkarsa vay iphonun haline :)))))

Hocam seni sıkıntıya sokmayacaksa kesinlikle geç. İphone 6'nın ne kadar kalitesiz olduğunu İphone 6s'i eline alınca anlayacaksın.

pardon iPhone 6 nın neyi kalitesiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ısınma ve şarj sorunu yazısını görmeseniz farkına bile varmayacaksınız,diyeceğim o dur ki durumunuz tamamen psikolojik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım resimde solda hangi uygulamalar ile yapıldığı yazıyor
  • Pil ömrü isteyen profilimdeki fotoğraflara baksın..
  • aos dan sipariş geçtik bekliyoruz 28 ekim 2 kasım gösteriyor teslimat tarihini inş daha erkan ulaşır elimize 6s 16gb
  • qrkm14 Q kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar valla bu kadar kafaya takılacak bir şey yok benim 6 plus 128 gb TSCM.
    O videolarda yapılan ısı testleri falan bana pek inandırıcı gelemedi malesef.ya ben sanslıyım.ya yapılan testlerde bir problem var.ben 2 gündür elimden düşürmedim ısınma falan yok ayrıca bu samsung tscm olayı yani aradaki fark o kadar abartılacak seviyede degil .rahat olun arkadaşlar
  • Ben de ilk gün alanlardanım. Mediamarkt'tan gece gidip aldım.
    6S Plus 64GB. Samsung işlemcili, ne ısınması var ne pil sorunu. Takılmayın bu kadar yahu.
    Bu sabah şarj ettim, evden çıktım; gün içinde internet kullandım, konuştum, az da olsa navigasyonunu bile kullandım (20dk civarı) vs. Ne ısındı ne de şarjı bitti, şu an %48'de.

Alan herkes güzel günlerde kullansın inşallah, mutlu haberler alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arvostaa -- 24 Ekim 2015; 23:55:14 >
  • bence apple asıl işlemcileri tsmc'ye ürettiriyor ve ilk dağılımlar eksik olmasın diye samsung'a da is yaptırıyor. bu yüzden tsmc işlemcili a9 sayısı daha fazla çıkacaktır. bakiniz a7'yi samsung'a yaptırmıştı. a8 tsmc ve son olarak a9 her ikisi. benim aldığım 6s tsmc ile çıktı ama pil olarak iPhone 5s'den kotu gibi duruyor ki a7 Samsung fabrikasından çıkmış. bu yüzden takmayın o kadar. başka sorunu yoksa telefonun sallayın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

quote:

Hocam seni sıkıntıya sokmayacaksa kesinlikle geç. İphone 6'nın ne kadar kalitesiz olduğunu İphone 6s'i eline alınca anlayacaksın.

pardon iPhone 6 nın neyi kalitesiz?

6s'e göre kalitesiz. Elinize alıp kullanma şansı bulursanız 6s'i anlayacaksınız.

Bir üst modeli tabiki 6s daha iyi olacak bu nasıl kafa arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

Çoğu zaman samsunga yaptırıyor doğru. Ama komplo yapmış olabilir samsam ;)

Samsungun ürettiği işlemciler ne zaman adam olmuş zaten

Galaxy s6 telefonum da ateş gibi yanıyordu bunda da bi kısım sorunlar olacaktır eninim

Ne alakası var koskoca masaüstü bilgisayarlarda bile islemci fanini sok bakalim ısınmıyor mu? Kucucuk cihaza o kadar sey sigdiriyorlar isinacak tabi fan yok birsey yok. Ne kadar guc o kadar isi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 25 Ekim 2015; 3:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.

Türkiye'den cihaz alan arkadaşlara soruyorum. Cihazınızın modeli ne?

A1687/A1688 mi 6s ve 6s+ için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

Çoğu zaman samsunga yaptırıyor doğru. Ama komplo yapmış olabilir samsam ;)

Samsungun ürettiği işlemciler ne zaman adam olmuş zaten

Galaxy s6 telefonum da ateş gibi yanıyordu bunda da bi kısım sorunlar olacaktır eninim

Ne alakası var koskoca masaüstü bilgisayarlarda bile islemci fanini sok bakalim ısınmıyor mu? Kucucuk cihaza o kadar sey sigdiriyorlar isinacak tabi fan yok birsey yok. Ne kadar guc o kadar isi

biz de biliyoruz ısınacağını benim bahsettiğim aşırı ısınma. core sıcaklığı en ufak internette gezmede bile 75-80 dereceyi görüyordu. galaxy s6 forumlarına bi bak istersen çoğu kişi bu durumdan muzdarip. iphone 6 da da benzer güçte işlemci var ama o bu kadar ısınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1000 -- 25 Ekim 2015; 8:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi

nerden bakıyoruz işlemciye arkadaşlar ? 6s plus rose gold benim tel - model MKU52TU/A

Hayırlı olsun hocam benim telde aynısı :)

işlemciye Lirum Device Info Lite programı ile bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.

Türkiye'den cihaz alan arkadaşlara soruyorum. Cihazınızın modeli ne?

A1687/A1688 mi 6s ve 6s+ için?

6s + 64 gb A1687
  • xfox kullanıcısına yanıt
    Küresel model yani, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

TSMC ne yaa çin mali işlemci, benim samsung çıktı çok şükür

TSMC çin malı değil. TSMC olarak Tayvan işlemci üretimdir.
  • Dayım turkcellden aldı samsung işlemci çıktı ısınma normal bence 4k video çekerken bile normal

• Dün turkcellden 6s 64 space grey aldım. Samsung işlemcili çıktı. İlk baştan çok çekimser kalmıştım , lakin kullandıkça ne ısınma sorunu yaşadım nede pilde anormal bir düşüş. Dün gece İos 9.1 güncelleme yaptım ve full şarj olarak şarjdan çıkarttım. Şu an %77 de 3.47 saat bekleme 2.14 saat kullanım. Hiç düşük güç kullanılım modunu açmadım. 5s den sonra baya hızlı ve pili çok iyi geldi bana.

• Bende de 6s Plus var Samsung işlemcili çıktı fakat ne şarj ile ilgili sıkıntı nede ısınma ve ya performans gibi hiçbirşey yaşamadım açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.