Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

nerden bakıyoruz işlemciye arkadaşlar ? 6s plus rose gold benim tel - model MKU52TU/A

Hayırlı olsun hocam benim telde aynısı :)

işlemciye Lirum Device Info Lite programı ile bakabilirsin

teşekkürler sizinde hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

nerden bakıyoruz işlemciye arkadaşlar ? 6s plus rose gold benim tel - model MKU52TU/A

Hayırlı olsun hocam benim telde aynısı :)

işlemciye Lirum Device Info Lite programı ile bakabilirsin

teşekkürler sizinde hayırlı olsun

Allah razı olsun teşekkürler hocam

• 6S Plus samsung islemcili cikti ciddi isinma sorunu var suan iclouddan geri yukleme yapiyor cihaz simsicak.Baska boyle bir sorun yasayan varmi ne yapsam bilemedim ?
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    iPhone 6s A 1688.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Apple.com.tr den aldım bakalım gelsin görelim ne işlemci çıkacak.

Hocam noldu ya istifa mı ettiniz Yarbay yazıyor?
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    6s 64Gb 1688 Zorludan alınma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

6S Plus samsung islemcili cikti ciddi isinma sorunu var suan iclouddan geri yukleme yapiyor cihaz simsicak.Baska boyle bir sorun yasayan varmi ne yapsam bilemedim ?

İlk işlemlerde ısınır sonrasında sorun yok 6s 64 Gb samsung işlemcili

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirath

Dün turkcellden 6s 64 space grey aldım. Samsung işlemcili çıktı. İlk baştan çok çekimser kalmıştım , lakin kullandıkça ne ısınma sorunu yaşadım nede pilde anormal bir düşüş. Dün gece İos 9.1 güncelleme yaptım ve full şarj olarak şarjdan çıkarttım. Şu an %77 de 3.47 saat bekleme 2.14 saat kullanım. Hiç düşük güç kullanılım modunu açmadım. 5s den sonra baya hızlı ve pili çok iyi geldi bana.

Bende 5s den geçiş yaptım. Aynı model aynı renk aynı işlemci. Telefonun ilk yüklemeden sonra ısındığını görmedim. Pili ise 5s den çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Apple.com.tr den aldım bakalım gelsin görelim ne işlemci çıkacak.

Hocam noldu ya istifa mı ettiniz Yarbay yazıyor?

Çok oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

quote:

6S Plus samsung islemcili cikti ciddi isinma sorunu var suan iclouddan geri yukleme yapiyor cihaz simsicak.Baska boyle bir sorun yasayan varmi ne yapsam bilemedim ?

Kamerayi kullanirken yada app storedan uygulama indirirken isinma oluyormu sizde ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

quote:

Kamerayi kullanirken yada app storedan uygulama indirirken isinma oluyormu sizde ?

Hayır uygulama indirirken olmuyor ama kamerayı bilmiyorum.

• Bazi kisiler islemciye ne diye takiliyorsunuz demis insanlar binlerce lira para veriyor koskoca apple 2 ayri islemci cikarip telefonu satiyor bu cok buyuk ayip benim dusunceme gore.Eskiden sari beyaz ekran karsilastirmasi yapardik simdi islemci.Ne olursa olsun apple tek ekran paneli ve tek islemci kullanmaliydi boyle sacma sapan bi durum olamaz.Sahsen ben alicak olsam samsung islemcili almazdim bu ne arkadas sanki farkli cihaz aliyoruz sacmalik otesinde..

• arvostaa A kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı hocam gece satışından aldım sizin gibi. İlk başta yazılan yorumları kafaya takmıştım ama allah bozmasın çok memnunum eve geldğimde ortalama bi kullanımda şarjım %40 fln oluyor buda gayet tatmin edici. Isınma şu ana kadar hiç yaşamadım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: TNT 2 MODEL 64

quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Şimdi herkes işlemciye bakıyor bi kişinin de kazayla mediatech filan çıkarsa vay iphonun haline :)))))
    6 plus ı verip 6s alacam değer mi acaba

Hocam seni sıkıntıya sokmayacaksa kesinlikle geç. İphone 6'nın ne kadar kalitesiz olduğunu İphone 6s'i eline alınca anlayacaksın.

pardon iPhone 6 nın neyi kalitesiz?

6 kullanan biri olarak arkadasın dediğine katılıyorum 6s gerçekten olmuş dedirtiyor :) ve bu hafta amerikadan 6s geliyor :)

• quote:

ilk açılışta tsmc olanda ısınma yapıyor arkadasa aldık biliyorum. önemli olan sonraki kullanım
  • Arkadaşlar Youtubede izlediğim TMSC vs Samsung karşılaştırma videolarından anladığım kadarıyla

TMSC: Bataryası daha iyi performansi Samsungdan düşük

Samsung:Daha hızlı ve performansli fakat pili TSCM den kotu

Sizin için pilmi daha önemli yoksa performansmı?

https://youtu.be/TbBCjcco67I

• apple dan aldim 6s tmsc,6s plus zamzung cikti.

• Samsung çıktı benm Zorlu'dan alınma 16 gb Silver

• Mrb arkadaşlar ben ıraktan iphone 6s plus 64 gb rose gold model A 1687 aldım . Sorunu telefonu aldğm ilk bi saat içinde fark ettim aldğm yere gittim bi yıl garantili demiştin bi bak dedm adam hiç takmadı bile sonra araştrdm burda apple store yok adam türkiyede garantili demiş ve modelden yola cıktım evet garantili . Sorun telefonu şarja takıyorm mesela şarj %36 takıyorm yeşil yanıyo bi 3 dakika sonra %37 oluyo sonra bi 20 dakika ekran kapalı kalıyo karşmıyorm yani ben 20 diyorm 1 saat ta karısmasam aynı neyse 20 dakikadan sonra ekranı açıyorm bi bakıyorm şarj kendiliğinden %37 38 39 40 41 die yükseliyo seri seri . Ve bir diğer sorun ise samsung işlemci olduğu için telefon adeta yanıyo yani 20 dakika boyunca oyun oynamam mümkğn değil film hiç izliyemiyorm yani bundan önce 6 plusum vardı ondan önce de 6 yani ben böyle bişey görmedm şarj desen gün içinde hiç rahat değilim hiç bi şekilde rahat davranamıyorm a bitti bitecek die . Neyse arkadaşlar ben bunu türkiyede yollarsam servise değişim yada tamir yaparlarmı bilgisi olan lütfen cvp verebilirmi . Not : ( hala ıraktaym tel fiyatlarnın hepsini biliyorm )

• benimki intel çıktı ya tüh
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.