Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki testte samsung ısınma ve pilde daha iyi görünüyor..ben anlamadım bu işten birşey
    http://www.tomshardware.com/news/iphone-6s-a9-samsung-vs-tsmc,30306.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    1688 hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Millette ne para varmis arkadas herkes iphone aliyor catir catir :(

Evimi ipotek ettirip kredi cekip aldim 36 ay taksitle

• quote:

Orijinalden alıntı: cs875

Burdaki testte samsung ısınma ve pilde daha iyi görünüyor..ben anlamadım bu işten birşey

valla benim de kafam karmakarışık oldu.Cihaz gelsin bakalım ne çıkacak.Bir de bu işlemci muhabbeti çıktı başımıza

• nerden bakıyoruz işlemciye arkadaşlar ? 6s plus rose gold benim tel - model MKU52TU/A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Millette ne para varmis arkadas herkes iphone aliyor catir catir :(

Ülkemizde milyonlarca insan sigaraya yıllık 3650 TL verirken fakir. Ama gereksiz giderlerden kısıp iPhone alan zengin. Güzel tespit :)

• Vatan Bilgisayar'dan iPhone 6s 64GB Space Gray TSMC işlemcili ısınma olayı yok gerçekten ben çok memnunum

• 6S alanlari zaten cok sacma buluyordum bi de bu konuyu gordum iyice keriz gozuyle bakiyorum artik ne tuhaf adamlarsiniz ya adam samsung cpu cikti diye degistirecekmis... Amerikadan alinmis 700 liraya aldigim g2de bile hicbir sorun yokken adamlar her yil bi sorunla ugrasiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende samsung çıktı ya bu kadar önemsemeyin zaten bi ton para verdik bide yok samsung yok tsmc diye tartışacakmıyız ayıptır vallaha kullanın gitsin.
  • bırakın bunları. kullanın gitsin

• Arkadaşla Hattım Turkcell 3g den 1 saata yakın pericope ve ısınma yok mükemmel 6s tsmc

• quote:

Burdaki testte samsung ısınma ve pilde daha iyi görünüyor..ben anlamadım bu işten birşey

Tomshardware dediyse diğer bilinmeyen sitelere bakıp TSMC iyimiş diğeri kötüymüş demeye gerek yok, test sonuçları ortada. Samsungları iade etmeyi düşünen arkadaşlar kararlarını gözden geçirmeli.
    İncelemenin son sözü durumu özetlemiş, işlemciyi kimin yaptığını umursamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 24 Ekim 2015; 15:34:45 >

• TSMC çıktı şans sanırım .Yurtdısından aldım

• İşlemciye nereden bakıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

İşlemciye nereden bakıyoruz

https://itunes.apple.com/us/app/lirum-device-info-lite-system/id591660734?mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Tomshardware dediyse diğer bilinmeyen sitelere bakıp TSMC iyimiş diğeri kötüymüş demeye gerek yok, test sonuçları ortada. Samsungları iade etmeyi düşünen arkadaşlar kararlarını gözden geçirmeli.

Aynen hocam ikisi de aynı miletin laflarına bakıpta boş yere geri iade yapmayın arada - + %1 lik fark bile yok hatta bence samsung daha iyi ve teknolojik 96mm ;)

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

• Şimdi herkes işlemciye bakıyor bi kişinin de kazayla mediatech filan çıkarsa vay iphonun haline :)))))
    6 plus ı verip 6s alacam değer mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qrkm14 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam sigaranın baz fiyatını 7 lira alırsak 2.500 lira yapar, söylediğiniz sayı ile arasında bin lira gibi bir fark var, kaldı ki bu halk kaçak içiyo, 4 liradan alsak 1.440 lira yapar , 2 bin liradan fazla fark var.

(Günde 1 paketten hesaplanmıştır)

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrkm14

quote:

Orijinalden alıntı: endorfin789

Vatan Bilgisayar'dan iPhone 6s 64GB Space Gray TSMC işlemcili ısınma olayı yok gerçekten ben çok memnunum

Hayirli olsun. Peşinde indirim.vs var mk vatanda?

Teşekkür ederim indirim yok 3.499 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endorfin789 -- 24 Ekim 2015; 18:11:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfox

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Aynen hocam ikisi de aynı miletin laflarına bakıpta boş yere geri iade yapmayın arada - + %1 lik fark bile yok hatta bence samsung daha iyi ve teknolojik 96mm ;)

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

bu testi hangi uygulamayla yapmışlar?

lirum mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.