Şimdi Ara

iPhone 6S/6S Plus alanlar TSMC/SAMSUNG işlemci ısınma şarj vs sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar alan herkese hayırlı uğurlu olsun. Forumdaki birçok arkadaşta bi kafası bulanmışlik var. Değişik değişik konulardaki yorumlardan ortaya çıkan sonuç bu :) herkes dusuncesini, fikrini karşılaştırmalarını sorununu yada bi sorun çıkmadığını,memnuniyetini vs bu konu altında yazarsa ve şarj ısınma problemleri burada konuşulursa herkes istediği bilgiyi alır.
    +yurtdışı cihaz alanlar ve sabah erken telefona sahip olanlar da şarj durumlarında bi bilgilendirme yapabilir.
    Herkese şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrkm14 -- 24 Ekim 2015; 1:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6s space grey aldım şuan metrobüsteyim eve gideyim bişeyler yazarım

• omerfbc kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur bekliyoruz :)

• Ben bugün Zorlu'dan aldım. İphone 6s 64GB Rose Gold. Benimki Samsung işlemcili çıktı. Arkadaşım Media Markt'tan almış onunki TSMC işlemcili. İlk gün olduğu için çok bir karşılaştırma yapamadık ama benim ekran onunkine göre biraz sarı geldi gözümüze. Bir de benim cihaz sanki biraz daha fazla ısınıyor gibi. Birkaç gün sonra adam gibi bir karşılaştırma yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amechaniaa

Ben bugün Zorlu'dan aldım. İphone 6s 64GB Rose Gold. Benimki Samsung işlemcili çıktı. Arkadaşım Media Markt'tan almış onunki TSMC işlemcili. İlk gün olduğu için çok bir karşılaştırma yapamadık ama benim ekran onunkine göre biraz sarı geldi gözümüze. Bir de benim cihaz sanki biraz daha fazla ısınıyor gibi. Birkaç gün sonra adam gibi bir karşılaştırma yaparız.

Hayirli olsun. +1 ısınma oldu gibi öyleyse. Bekliyoruz

• bende geçen gün aldım cihazı 6s 16gb samsung işlemcili aldıgımda 9.0 kurulu idi.9.1 kurdukdan sonra sanki ufak bir yavaslama var gibi veya psikolojik bilmiyorum ama yarın bi applecare i ariyim yazarım buraya
  • Apple'dan aldım, Samsung çıktı, değiştirmeyi düşünüyorum.

Isınma sorunu hissetmedim, pil de karşılaştırmayla olucak iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Apple'dan aldım, Samsung çıktı, değiştirmeyi düşünüyorum.

Isınma sorunu hissetmedim, pil de karşılaştırmayla olucak iş

Değişmeye pek gerek yok gibi bi sorunlar yoksa. Yanı Apple açıklaması gibi yüzde 2 3 luk anlaşılmayacak farklar o halde. Birde değişim yaparlar mi?

• 1-2 gün sonra zorluya gideceğim, TSMC işlemcili istiyoruz deme şansımız yok değil mi satın alırken? şansımıza ne gelirse sanırım
  • bildiginsan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Zorlu'dan alan kimi gördüysem hep Samsung çıkıyor.
  • Vatan Bilgisayar ve M.Market gördüğüm kadarıyla samsung işlemci çıkmayan firmalar ...

Okuduğum yorumların %90ı samsung işlemci diyor gerçi :)

• Lanet olası samsung bir türlü peşimizi bırakmıyor.

• Zorlu bende hem Samsung gördüm, tsmc genelde turkcell gordum

• gidip telefona 4000 verip , üstüne işlemcisi ne markaymış diye stres yapmak...işte apple:)
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sanırım Vatan ve Media'nın stoklarına TSMC daha çok girmiş durumda.
  • Beyler model no nedir 1688'mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne takıldınız şu işlemciye vallahi ilginç.

Samsung işlemcili çıktı. Şarjı çok tatmin edici geldi düz 6s, ısınma yok napıyonuz abi telefonla ciddiyim anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

Ne takıldınız şu işlemciye vallahi ilginç.

Samsung işlemcili çıktı. Şarjı çok tatmin edici geldi düz 6s, ısınma yok napıyonuz abi telefonla ciddiyim anlamıyorum...

Sen böyle diyorsun diğer bir samsung işlemcili çok ısınıyor diyor biz de ne yapacağımızı şaştık. Pazartesi elimde olacak inşallah. Eğer hangi işlemci hayırlı ise o olsun.

• Türkbey___ T kullanıcısına yanıt
    Kıl tüy adam çok forumda takılmayın her yoruma

• quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Kıl tüy adam çok forumda takılmayın her yoruma

Doğru diyorsun aslında. Elimize alalım bakalım ne olacak sonuç. Senin ki samsung ısınma ya da şarj sorun oldu mu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.