Şimdi Ara

iPhone 6s & 6s plus fiyat değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce daha yüksek olduğunu hatırladığım iphone 6s ve 6s plus ürünlerinin fiyatları apple.com.tr de oldukça aşağı çekilmiş gibi

iPhone 6s plus 32 GB - 3.149 TL
    iPhone 6s plus 128 GB - 3.549 TL

iPhone 6s 32 GB - 2.749 TL
    iPhone 6s 128 GB - 3.149 TL

n11, Vatan vs vs sitelere göz attığımda en ucuz rakamların bu fiyatların üzerinde kaldığını söyleyebilirim. Bu değişime iPhone 7 lansmanı neden oldu dye düşünüyorum doğru mu değil mi bilmiyorum aydınlatırsanız da sevinirim ancak merak ettiğim husus diğer perakende mağazaların apple.com.tr deki bu fiyatların aşağısında fiyat vermeleri gerçekleşecek midir 6s ve 6s plus ürünleri için? Düşüncelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim

• aynen hocam 7 nin çıkışı etkiledi 6s in indirimsiz fiyatına 7 gelecek muhtemelen.
    ayrıca diğer satıcılar aşağıya çekmek zorunda yoksa apple store satış rekoru kırar. bu iş en çok bize yarayacak sanırım 6s gibi bi telefonu ucuza alanlar olacak.
  • Sahibinden de milletin hat üzeriden aldığı cihazlara 16 6s e 2800 tl isteyen telefonculara apple harika bir öpücük attı şimdi görecem o çakalları bakalım ne halt edecekler 2. El cihazı olan arkadaşlar sizler zarar edeceksiniz maalesef ama bu telefoncu ağalar acayip zarar edecekler 2500 tlden milletten kapalı kutu cihazı aldılar o kadar para bağla şimdi 2400 satarsa öpsün başına koysun süper oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa böyle olacak
    Hat üzwrinden alıp satanlar 6s 16 gb en fazla 2200 tl
    32 alabilirse operatör satış açarsa 2350
    64 ise 2650 tl den alınır sahibinden de ilanlar bu yönde olur burda çok iyi beter olsun dediğim telefonculara apple fena yerleştidi 16 gb cihazlara 2800 istiyorlardı milletten 2500 tl den alıp hat üzerinden şimdi sen komediye bak

• tahmin ettiğim gibi olmuş öyleyse. Şahsen yorumlarınıza tamamen katılıyorum. Teşekkürler cevaplarınız için
  • IPHONE 6S 64GB SIFIR 2 YIL GENPA GARANTILI CARSI ILETISIMDEN
    İlan No: 337130102
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6s-64gb-sifir-2-yil-genpa-garantili-carsi-iletisimden-337130102/detay

Zuhaaaaq 64 gb makinaya 3200 tl istiyor ne denir buna

• OLAY VAR OLAY ! TARHAN'DAN İPHONE 6S SIFIR GENPA İNANAMAYACAKSNZ
    İlan No: 336647981
    http://www.sahibinden.c...acaksnz-336647981/detay

ARADIM NE OLAYI VAR OLAY VARSA GELEYİM DEDİM ABİ DİYO 2400 KAPALI KUTU 16 GB TÜRKİYE CİHAZI KAÇIRMA 10 TANE KALDI DİYO SON BU FİYATA BULMAN İMKANSIZ HADİ BE DEDİM SENİ ASTRONOT SENİ DEDİM 2650 TL DUYDUNUZ 32 GB GELECEK OLAYDA VAR DERSİNİZ PAÇAMIZ TUTUŞTU YANIYOZ HİMMET AĞBEYYDE DERSİNİZ DEDİM 2250 TLDEN VERİRSEN ALAYIM DEDİM OLMAZ 1 TL BİLE AŞŞAĞI DEDİ HE HE DEDİM KAPATTIM BEYLER UYANIK OLUN BEKLEYİN 2250 TL DEN 6S 16 GB KAPALI KUTU CİHAZ ALACAKSINIZ BUNLAR DAHADA İNECEK HELE ŞU 32 GB BİR GİRSİN HERAL APPLE GÜZEL ÖPTÜN BUNLARI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple 6S ve öncesine büyük bir darbe vurdu özellikle Iphone 6 Plus'ları çok fazla düşük fiyata bulabilirsiniz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.