Bildirim
iphone 6s aldım . Sorularım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Spigen ultra hybrid tek geçerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana konu altında sayfalarca dolusu 6/6S için kılıf ve jelatin tartışması yapıldı.
Az araştır. -
spiegen iyidir genelde kılıf kullanırsam onu tercih ederim ve tekrar genelde sadece en fazla ilk iki ay kılıf kullanıyorum
telefoncudan al bi tane şeffaf silikon, ben öyle kullanıyorum -
VERUS kılıf konusunda mükemmel bir korumaya sahiptir. Bence bir araştırmanı öneriririm -
Spigen önermem. Çok çabuk sararıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 20 Haziran 2016; 14:34:31 >
Elago kılıf al kardeşim telefonu zırh gibi koruyor resmi sitesinden alırsan ekran koruyucuda veriyor bir bakmanı öneririm
Elago gerçekten koruma anlamında süper. Ancak çizilmeden korusun zırh gibi de olmasın diyorsanız Apple'ın silikon kılıfı veya ince şeffaf kılıflardan kullanabilirsiniz çünkü kalın kılıfla kullana kullana cihazın inceliğini unutuyorsunuz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X