Bildirim
iphone 6S alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şuan fiyat performans olarak en iyi iki iphone 6s ve 7 bütçeniz yeterse tabıkı 7 alın daha güncel ama 6s te alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederimm yorumun için hocam, peki sizce ne kadar olur ömrü 6'sin. iphone 5s'in bile hala yaşadığını düşünürsek 4-5 ylı var diye düşünüyorum... -
Nasıl kullanacagınızabağlı rahat 3 yıl kullanırsınız sonrası güncellemelere sizin beklentilerinize göre değişir
mümkünse alınmaz, 7 ye bakılır, mi 6 gibi cihazlara bakılır hiçbiri olmazsa mecbur alınır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
6s alınmaz 7 alın en kötü
6S alınmaz, en kötü 7 alın diyenleri sakın dinleme hocam.
Eline 6s de alsan 7 de alsan şuan hiç bir performans farkı yaşamazsın. 3 4 hadi 5 yıl olsun sadece iphone 7 den 1 güncelleme eksik alırsın o da çok problem olmaz heralde.
Kendinizi zorlamadan alabiliyorsanız 7 alın, yoksa 6s alın. iPhone 6 ya bulaşmayın ama. -
6s alınır , bütçe varsa 7 alınır sorunsuz kullanılır.Konu kilit.
6s kullanıcısı.
Bence arada 400 tlkik bi fadk var .. kuponlarla falan 7 alırsan çok hesaplı olabilir 7 al
Ben hep 5s’le devam ettiğim için beni bağlamayan durumdur :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
Eline 6s de alsan 7 de alsan şuan hiç bir performans farkı yaşamazsın. 3 4 hadi 5 yıl olsun sadece iphone 7 den 1 güncelleme eksik alırsın o da çok problem olmaz heralde.
Kendinizi zorlamadan alabiliyorsanız 7 alın, yoksa 6s alın. iPhone 6 ya bulaşmayın ama.
iPhone 6 ya bulaşmayın demişsiniz. neden acaba? -
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:22:3 > -
Hocam 4 gün önce 6s aldım. iPhone 7 e hiç gerek yok telefon akıyor. Bir önceki telefonum iPhone 5s idi.
iOS 9 lu 6S uzun yıllar götürür hocam. Ama 32 GB sıkıntı çıkarabilir.
iphone 7 almanızı tavsiye ederim. -
Maddiyattan yana sıkıntısı olmayacaksa sizin icin. 7 plus öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 25 Ekim 2017; 22:24:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bodysolid
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
Kendinizi zorlamadan alabiliyorsanız 7 alın, yoksa 6s alın. iPhone 6 ya bulaşmayın ama.
iPhone 6 ya bulaşmayın demişsiniz. neden acaba?
Cevap verilmiş zaten, iphone 6 işlemcisi ile 6s işlemcisi arasında 2 kat kadar bir performans farkı var. 6 kötü performansı hissettirir hocam. Boşu boşuna 2 bin tl vermeyin 6 ya. Alıcağı son 1 ya da 2 güncelleme kaldı 6 nın. iOS 12 alırsa eğer performansı çok çok kötü olucaktır diye düşünüyorum.
Edit : Hocam sıfır 7 3000 tl ye düştü. 7 almanızı tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 28 Ekim 2017; 21:37:25 >
-
bence 2999 32 gb 7 almak daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X