Şimdi Ara

ıphone 6s apple mi ithalatçi garanti olduğunu nasıl anlarız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 6s 64gb alacağım vodafone mağazasında 3300tl normal telefoncuda 3200tl apple garantili mi diye sordum evet dedi ama güvenemiyorum apple mi ithalatçı garanti mi olduğunu nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz ?

• Apple Türkiye garantisi altındadır. İthalatçı firmaların hepsi Apple Türkiye'ye bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Apple Türkiye garantisi altındadır. İthalatçı firmaların hepsi Apple Türkiye'ye bağlı.

cevap için teşekkürler ama ithalatçı garantili olan 6s 64gb 2800tl apple garanti olan 3200tl hepsi burada da apple bağlıysa neden fiyat farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil289

quote:

Apple Türkiye garantisi altındadır. İthalatçı firmaların hepsi Apple Türkiye'ye bağlı.

cevap için teşekkürler ama ithalatçı garantili olan 6s 64gb 2800tl apple garanti olan 3200tl hepsi burada da apple bağlıysa neden fiyat farkı var

Alıntıları Göster
    Her firma aynı fiyattan satacak diye bir şey yok. Aynı ürün, birçok mağazaya göre fiyat açısından farklılık gösterebiliyor.

• İthalatçı garantili cihazlar küresel cihazlar değil . Örneğin Amerika cihazları garantisi burada geçmiyor . Yanlış bilgilendirme olmasın . AppleStore dururken başka yerden almanı önermem dostum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Cihazın IMEI numarasını biliyorsanızhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ adresinden Türkiye garantili olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Türkiye apple garanti dışı telefonlar yurt dışından getirilip, pasaport kaydı yapılan cihazlar veya toplu kayıt yapılan cihazlardır. İçinize sinmiyorsa, apple mağazasından veya websitesinden alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

İthalatçı garantili cihazlar küresel cihazlar değil . Örneğin Amerika cihazları garantisi burada geçmiyor . Yanlış bilgilendirme olmasın . AppleStore dururken başka yerden almanı önermem dostum .

istanbulda oturmuyorum sadece istanbulda var galiba apple store bide pahalı ne gerek var apple storeden alsamda kvkya yollarım vodafondan da alsam kvkya yollarım 200 tl niye fazla vereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havaleyle 3360 tlye geliyor . Sıfır ve 14 gün iade süresi oluyor . Geçenlerde hepsiburadadan cihaz alan arkadaşa iade ürün göndermişlerdi seçim senin kardeş . 100 lira için o riske girme .

• quote:

Havaleyle 3360 tlye geliyor . Sıfır ve 14 gün iade süresi oluyor . Geçenlerde hepsiburadadan cihaz alan arkadaşa iade ürün göndermişlerdi seçim senin kardeş . 100 lira için o riske girme .

peşin alırsan 3360 tl oluyor ben kredi kartına tek çekim yapacam o yüzden 3500tl oluyor
  • quote:

Havaleyle 3360 tlye geliyor . Sıfır ve 14 gün iade süresi oluyor . Geçenlerde hepsiburadadan cihaz alan arkadaşa iade ürün göndermişlerdi seçim senin kardeş . 100 lira için o riske girme .

hepsiburada dan almayacağım zaten vodafon mağazasından yada telefoncudan alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Cihazın IMEI numarasını biliyorsanızhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ adresinden Türkiye garantili olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Türkiye apple garanti dışı telefonlar yurt dışından getirilip, pasaport kaydı yapılan cihazlar veya toplu kayıt yapılan cihazlardır. İçinize sinmiyorsa, apple mağazasından veya websitesinden alabilirsiniz.

anladım sağolun ben şimdi herhangi bir yerden apple garanti telefonu aldığımda telefonu istediğim teknik servise götürebiliyorum demi genpa kvk teleservice gibi

• quote:

quote:

anladım sağolun ben şimdi herhangi bir yerden apple garanti telefonu aldığımda telefonu istediğim teknik servise götürebiliyorum demi genpa kvk teleservice gibi

Apple'ın anlaşmalı olduğu teknik servis ve satıcılara telefonunuzu bırakabilirsiniz ama işlem süresi farklılık gösteriyor. Apple mağazasına gittiğinizde, genelde aynı gün içerisinde sorun hallediliyor. Rica ederim.

• quote:

quote:

quote:

Apple'ın anlaşmalı olduğu teknik servis ve satıcılara telefonunuzu bırakabilirsiniz ama işlem süresi farklılık gösteriyor. Apple mağazasına gittiğinizde, genelde aynı gün içerisinde sorun hallediliyor. Rica ederim.

ankarada oturduğum için appleın mağzası yok mecbur normal servise veririm sıkıntı çıkartmaz inşallah telefon

• quote:

quote:

quote:

quote:

ankarada oturduğum için appleın mağzası yok mecbur normal servise veririm sıkıntı çıkartmaz inşallah telefon

Alıntıları Göster
    hepsiburada'da ithalat garantili 6s için ilk yıl apple garantili,ikinci yıl distribütör garantili yazıyor.fiyatı da baya cazip ne dersiniz almaya değer mi

• Ithalat iphonelar bildiğim kadarıyla ...TU... kodlu cihazlar değil. Hatta bence küresel kodlu cihazlar da değil (bakmakta fayda var).

Bence ithalatçı garantili ürün almaktansa Apple Store'dan almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Ithalat iphonelar bildiğim kadarıyla ...TU... kodlu cihazlar değil. Hatta bence küresel kodlu cihazlar da değil (bakmakta fayda var).

Bence ithalatçı garantili ürün almaktansa Apple Store'dan almak daha mantıklı.

bu ithalatçı garantili ıphonelar kutusuna bakınca anlaşılır mı
  • halil289 H kullanıcısına yanıt
    Inanın bilgim yok. İthalatçı garantili cihaz kullanan biri gelirse daha gerçekçi bir cevap vermiş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s cihazı hepsi burada sitesinden aldım. Fiyat olarak 2820 tl ye aldım. Alalı bir hafta oluyor. Ben aldığım zaman apple garantili cihazla arasında 500tl fiyat farkı vardı. Garanti olarakta denilen gibi 1 yıl ekstra apple tr garantisi var. Bence ekstradan 500 tl vermeye gerek yok.

Cihaz aplle işlemcili olarak geldi 1688 nolu seri kutlusu açılmamış vaziyette idi.

Almak isteyip tereddütte kalan arkadaşlar, korkmadan alabilirler. Tavsiye ederim.

• Ben ithalat cihazı kullanıyorum 6s 64gb. İthalat cihazların apple garantisi 1 yıl sonra biter. Kalan 1 yıl sıkıntı olursa ithal eden firma ilgilenir hepsi bu. İthal edilen ülkeye göre güç adaptörü TR prizlerine uygun olmayabilir. Son kullanıcının sıkıntı edeceği bir durum değildir zira priz çevirisiyle gönderiyorlar cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

Ben ithalat cihazı kullanıyorum 6s 64gb. İthalat cihazların apple garantisi 1 yıl sonra biter. Kalan 1 yıl sıkıntı olursa ithal eden firma ilgilenir hepsi bu. İthal edilen ülkeye göre güç adaptörü TR prizlerine uygun olmayabilir. Son kullanıcının sıkıntı edeceği bir durum değildir zira priz çevirisiyle gönderiyorlar cihazı.
    cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar telefonu aldım apple garantili 3200tlye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.