Şimdi Ara

iphone 6s batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6s kullanıyorum cihaz ile ilgili son zamanlarda pil anlamında çok sorun yaşadım. Çok yavaş şarj oluyordu ve çok hızlı bitiyordu şarjı. Gece yatmadan önce %100de bırakıp sabah uyandığımda %30da buluyordum telefonu üstelik telefonu komple sıfırlayıp uçak modunda bıraktığımda dahi yani içinde kurulu bir uygulama dahi olmadığı halde yine %30 civarına iniyordu kendi kendine. Geçtiğimiz hafta akasya apple storda batarya değişimi oldu cumartesi günü ancak aynı sorun yine devam etti , bataryayı değiştirmediler bile diyebilirim bence çünkü hiçbir farkı olmadı. Bugün telefonun garantisi doluyordu son günüydü yurt dışı cihazı olduğundan. Bugün zorlu apple store götürdüm randevum yoktu ordan beni beşiktaş kvkya yönlendirdiler daha çabuk ilgilenirler diye bende götürdüm beşiktaş kvkya telefonumu incelemeye aldılar. Açıklama kısmına belirttik batarya değişimi olduğunu fakat sorunun çözülmediğini , acaba telefonumun sonucu ne olur böyle bişey yaşayan var mı . 1 ay oldu nerdeyse mağdur olduk , apple da fos çıktı , ios 10dan mı kaynaklı bu anlamadım ama umarım bir çare bulunur fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalibirasyon sıkıntısından dolayı Sistem mevcut batarya gücünü algılayamıyor olabilir. KVK o cihazı inceledikten sonra 0 dan kurulum yapıp sistemi tekrar kurarsa sorunu çözebilirler. Umarım daha ağır problemlerle karşılaşmassınız.
  • Arkadaşşşş apple batarya problemini kabullenmişsin bataryalar problemli diyor bazi arkadaşlar kalibrasyonla ugraşiyor cihazda değil bataryada problem var garanti varsa gönder değişim al bu kadar basit ugraşma kalibrasyonla bnmde dün değişimden geldi garantiside bitmiş oldu..ne cikarsa şansima artik:)
  • Mağduriyetin için üzgünüm hocam ama apple fos çıktı demen yanlış geçen hafta salı günü 6S telefonumu pupaya vermiştim %60 larda kapandığı için ve telefonu kaç defa düşürdüm vuruk çizik kısımları vardı bugün apple'ı aradım telefonunuz sıfır cihaz ile değişim olacak pupa size en kısa zamanda gönderecek dediler yani adamlar her zaman ürünlerinin arkasındalar. Arkadaşımda geçen hafta 1 hafta garantisi kalan iphone 6 sını vermişti bazı sorunlardan dolayı bugün sıfır cihaz ile değişimi oldu. Sizin telefonuda garanti bitmeden verdiyseniz merak etmeyin sıfır cihaz ile değişimi yaparlar.
  • CİHAZ GARANTİLİ DAERBE EZİK YOK İSE YETKİSİZ MÜDAHALE YOK İSE DEĞİŞİM
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var pil sorunu cihazımda darbe ezik yok sadece boya atması soyuk denilen şeyler var , sence değişim yaparlar mı ?
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    rüyanda mı değişim yaptılar anlamadım bugün genpaya gittim telefonum batarya değişim programında olduğu için ekran kırık diye kabul etmediler applela görüşün dediler ben de internetten numaramı falan bıraktım aradılar adama diyorum telefonum %30da kapanıyor üretim hattında fazla hava almasından kaynaklı adam diyor ki sorununuzu biliyorum ama ekranınızı tamir ettirmeniz lazım diyor, ekranımda kullanımımı etkileyen bi sıkıntı yok aktif alanda sorun yok köşede çatlaklar var diyorum adamın dediği şimdi siz bu telefonu yolladınız biz aldık sonra kırık geri yolladık siz bize siz kırdınız demez misiniz diyo ya bu kadar saçma bi hizmet olamaz ya çıldırıyorum hem bozuk telefonu satıyorlar hem tamirini yapmıyorlar aktif ekranda sıkıntı yok tamir ettirmeniz lazım diyorlar  iphone 6s batarya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genel bir sorun bu hocam.
  • Herhangi bir fiziksel sorunu yok umarım bi çare bulunur bir yıllık cihaz çünkü yeni bir cihaz almak istemiyorum memnunum hem de genel kullanımımdan

• Umarım bi çare bulunur da ben de sizin gibi düşünürüm yaklaşık bir hafta içinde cevap gelicektir bekliyorum

• abd'den alınanlarda nasıl gidericez bu sorunu ???
  • Hangi seride var bu sorun ? Bütün 6s ler için geçerli değil galiba
  • Telefonuma değişim çıktı beyler , ama benim pil bir kere değişti bi faydasını görmedim ondan oldu sanırım

• Bende aynı sorundan geçen hafta pupaya verdim yurt dışı cihazıydı garantisi yoktu çok temizdi telefonum nokta dahi çizik yoktu cuma günü mesaj geldi piliniz değisicektir diye umarım bi hasar vermeden yaparlar bu işi çünkü değişim cihazlarını kapalı kutu vereceğini hiç sanmıyorum büyük ihtimalle swap cihaz verecekler o yüzden ben değişimede pek sıcak bakmıyorum benim telefonumu adam gibi yapıp göndersinler başka bişy istemiyorum.garantisi devam eden cihazlari değisim yapıyolar galiba garantisi bitenleride pili değistiriyolar eğer vuruğa kırığa göre yapsaydılar değisimi bana kesinlikle sıfır cihaz vermeleri lazımdı. Ayrıca sanırım pupada şuan pil yok 1 haftadır cihazınız onarım için parça bekliyor diyor anlamadım gitti

• 5 Ocak ta bataryalar geliyormuş arkadaşlar. Hatta dün cihazı iade ettiler, stoklardan dolayı cihazın problemi çözülmeden teslim edilmiştir yazıyordu. Teknik servis ocağın ikinci haftası gibi tekrar getirirsin dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.